|
NOKID
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009 május 13, 07:11:28 am » |
|
Lefogadom,hogy valakik ma reggel nagyokat ásitanak,mivel "dolguk" volt az éjjel...A közvilágitás hiányát kihasználva-megszabaditották autónkat a disztárcsáktól  Most örüljünk,hogy ennyivel megúsztuk vagy helyezzük kézügyünkbe a murkot? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009 május 13, 07:57:42 am » |
|
Lefogadom,hogy valakik ma reggel nagyokat ásitanak,mivel "dolguk" volt az éjjel...A közvilágitás hiányát kihasználva-megszabaditották autónkat a disztárcsáktól  Most örüljünk,hogy ennyivel megúsztuk vagy helyezzük kézügyünkbe a murkot?  Katasztrófák. A siralmas az, hogy lehet valaki olyan lopta el, akinek kellett. Murok helyett sörétes puska kéne ezeknek. Jól lábon lőni őket. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009 május 13, 11:48:45 am » |
|
aramot kell vezetni az autoba...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009 május 14, 09:34:41 am » |
|
melyik is a mi autonk ? ? ? az amely melett 10 tolvaj vaj elnyulva...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009 május 17, 02:54:33 am » |
|
szabad kerdezzem hova parkoltad az autod ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
NOKID
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009 május 18, 01:41:51 pm » |
|
szabad kerdezzem hova parkoltad az autod ?
szabad
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
NOKID
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009 május 18, 01:42:25 pm » |
|
Rodnei 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
NOKID
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009 május 18, 01:44:54 pm » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009 május 18, 06:08:49 pm » |
|
ne felj mert volt valami munkaja ott... haza vitte a benzint , krumplit valamit...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
NOKID
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009 május 19, 09:12:41 am » |
|
ne felj mert volt valami munkaja ott... haza vitte a benzint , krumplit valamit... jah,persze,erre én is gondoltam...  csak felcsillant a remény,hogy megis...lehet...netalán...esetleg... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009 május 19, 11:53:49 am » |
|
ne felj mert volt valami munkaja ott... haza vitte a benzint , krumplit valamit... jah,persze,erre én is gondoltam...  csak felcsillant a remény,hogy megis...lehet...netalán...esetleg...  D te kis naív 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009 május 19, 11:37:01 pm » |
|
egy nappal azelott elvesztett ket 1 lejest a Rodneiba... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009 szeptember 05, 03:24:46 pm » |
|
2009 augusztus 15-ről 16-ra nekem is feltörték az autómat a Vitéz Mihály negyedben a "mokkák".Az elkövetők a Sőrház utcában lakó droidok akik már egy jó ideje óta terrorizálják a fehér embereket.Szokás szerint e rendőrség tehetetlen, még új lenyomatokat sem vettek az autóról !!!!!!. Az elkövetők GPS és Antiradart keresnek. Mivel ezekkel a javakkal én nem rendelkezem, ezért a rendetlenségen kívül csak 1 dolgot vittek el: a román állampolgárságomat -  A rendőrség megígérte hogy Karácsonyra küldenek nekem egy képeslapot!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|