Szerző Téma: Lopások  (Megtekintve 8122 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Lopások
« Válasz #60 Dátum: 2010 február 09, 10:16:47 am »
Szerintem is elmagyarázhatod pontosabban, s ne ird pirossal mert zavaró. Szerintem minden bárban próbálnak nyerni az alkalmazottak az embereken.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #61 Dátum: 2010 február 09, 01:34:44 pm »
Valahol igazat adok neked.Én is beleestem ebbe a csapdába. De jó a téma.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #62 Dátum: 2010 március 14, 05:34:44 pm »
                 :2guns:       Lövöldöztek a rendőrök Idecspatakán  :2guns:

Pisztolylövésekkell kellett megállítani egy menekülő spanyol rendszámú személyautót, amelynek négy utasa 350 liter gázolajat lopott ki egy Szászrégenben parkoló kamion tartályából. Az üldözés a városon és két község falvain keresztül tartott vasárnap, március 14-én hajnalban.
Vasárnap hajnali 3 órakor a rendőrök egy Spanyolországban bejegyzett személygépkocsit akartak ellenőrizni a szászrégeni városkijáratnál, ugyanis felmerült annak a gyanúja, hogy egy városszéli parkolóban álló kamion üzemanyagtartályából gázolajat loptak ki a személykocsiban ülők. Ám a gépkocsi nem állt meg a rendőrök felszólítására, ezért üldözni kezdték a városon keresztül.

Semmiképpen nem voltak hajlandóak megállni a többszöri fényjelzés és felszólítás ellenére sem, így az üldözés Idecs és Marosvécs községek falvain keresztül folytatódott. Idecspatakán aztán fegyvert használtak a rendőrök, hogy végre megállásra kényszerítsék a száguldó, spanyol rendszámú autót. Miután sikerült kilőni a gépkocsi egyik gumiabroncsát, az autó beleütközött egy hídfőbe. A járműben eredetileg négy személy tartózkodott, közülük kettő korábban a Marosvécs–Felsőidecs–Holtmaros útkereszteződésnél kiszállt az autóból, és szöges kerítésdeszkákat helyezett el az úton, hogy a rendőrségi rohamkocsit továbbhaladásában megakadályozza. Ők az útkereszteződésben „szívódtak fel”. Miután a gépkocsi kényszerből megállt a hídfőnél, a másik két utas is kiugrott, és beszaladt a közeli erdőbe, ahol nyomuk veszett.
Rövid idő múlva sikerült a két menekülőt elfogni egy elhagyott házban, ahol elbarikádolták magukat. Reggelre előkerült a két másik utas is, akik korábban a szöges deszkákat az útra helyezték. Az elhagyott autó csomagtartójában a rendőrök 6 műanyag kannisztert, gumicsövet, egy csavarhúzót, valamint gázolajtól bűzlő ruházati cikkeket találtak. A károsult kamion vezetője úgy nyilatkozott, hogy a tartályból 350 liter üzemanyag hiányzik.
A bűnözői csoportot őrizetbe vették, és hétfőn előállítják a bíróságon előzetes letartóztatásba vétel elrendelésének javaslatával minősített lopás alapos gyanúja miatt – tájékoztattak a Maros Megyei Rendőr-felügyelőségről.

Forrás: rendőrség

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #63 Dátum: 2010 március 14, 09:32:30 pm »
Balfasz rendőrök, miért nem tudnak fejre célozni? :shockwhore_125:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #64 Dátum: 2010 március 14, 10:03:00 pm »
A járműben eredetileg négy személy tartózkodott, közülük kettő korábban a Marosvécs–Felsőidecs–Holtmaros útkereszteződésnél kiszállt az autóból, és szöges kerítésdeszkákat helyezett el az úton, hogy a rendőrségi rohamkocsit továbbhaladásában megakadályozza.

Hát ezek gyalog mentek utánuk!!!!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #65 Dátum: 2010 március 17, 02:33:50 pm »
Persze a hírben úgy jelent meg, hogy "au avut o masina foarte puternica".... ;D

Vegyenek Lamborghini bazzeg, mint az olaszok, s akkor nem lesz gond.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #66 Dátum: 2010 július 07, 09:37:37 am »
                             Egyre több a gépkocsifeltörés Maros megyében

Mára elég gyakori jelenség az autófosztogatás Marosvásárhely mellett Segesváron, Marosludason és Szászrégenben is. Marosludason a Zăvoiului és a Bradului utcákban jeleztek több gépkocsifeltörést többek közt CD-lejátszót, pénzt, GPS-t, radarérzékelőt vittek el. Csak egy elkövetőt sikerült elfogni és az ellopott javak egy részét visszaszerezni.

Segesváron az utóbbi napokban a Küküllő utcában egy autóból loptak el két pénztárcát és egy mobiltelefont. A tettest elfogták és az ellopott javakat visszaszerezték.

Szászrégenben a városnapok eseményei közepette az utóbbi napokban egy autót loptak el. Éjszaka, az Ifjúsági Park utcában betörtek egy ablakot és a rabló egy ütvefúró géppel, meg egy kézi menetvágóval távozott. A megyei rendőr-felügyelőség ismételten felhívja a figyelmet, hogy a gépkocsiban ne hagyjuk szem előtt javainkat, ha csak nem akarunk megszabadulni tőlük. Szászrégenben, Segesváron, Dicső-szentmártonban és Ludason június 15-e és augusztus 15-e között a lakosságot felvilágosító különböző rendezvényeket tartanak a Légy elővigyázatos, ne légy áldozat címmel, a lopások megelőzése céljából.

e-nepujsag.ro

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #67 Dátum: 2010 július 07, 08:37:21 pm »

Mára elég gyakori jelenség az autófosztogatás Marosvásárhely mellett Segesváron, Marosludason és Szászrégenben is. Marosludason a Zăvoiului és a Bradului utcákban jeleztek több gépkocsifeltörést többek közt CD-lejátszót, pénzt, GPS-t, radarérzékelőt vittek el. Csak egy elkövetőt sikerült elfogni és az ellopott javak egy részét visszaszerezni.

Segesváron az utóbbi napokban a Küküllő utcában egy autóból loptak el két pénztárcát és egy mobiltelefont. A tettest elfogták és az ellopott javakat visszaszerezték.

Szászrégenben a városnapok eseményei közepette az utóbbi napokban egy autót loptak el. Éjszaka, az Ifjúsági Park utcában betörtek egy ablakot és a rabló egy ütvefúró géppel, meg egy kézi menetvágóval távozott. A megyei rendőr-felügyelőség ismételten felhívja a figyelmet, hogy a gépkocsiban ne hagyjuk szem előtt javainkat, ha csak nem akarunk megszabadulni tőlük. Szászrégenben, Segesváron, Dicső-szentmártonban és Ludason június 15-e és augusztus 15-e között a lakosságot felvilágosító különböző rendezvényeket tartanak a Légy elővigyázatos, ne légy áldozat címmel, a lopások megelőzése céljából.

e-nepujsag.ro

Kiváncsi vagyok, hogy az ilyen forúmokra kik mennek el ?

De egye a fene... azt valahogy megértem, hogy valaki egy furógépet lop... de egy kézi menetvágót ????

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #68 Dátum: 2010 július 07, 08:56:50 pm »

e-nepujsag.ro

Kiváncsi vagyok, hogy az ilyen forúmokra kik mennek el ?

De egye a fene... azt valahogy megértem, hogy valaki egy furógépet lop... de egy kézi menetvágót ????

Azok mennek el akik éppen arra járnak.A nyugdíjasok.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #69 Dátum: 2010 július 08, 12:04:41 am »
Menetvágó is jó ócskavasba, kap érte 50 banit. Én azt nem értem, hogy a rendőrség miért fórumokat meg előadásokat tart arról, hogy lopnak, mert mindenki tudja nagyon jól. Húzzanak a faszba ki az utcára s ügyeljék a rendet, azért fizetik a sok zsirossegű radarost. Hogy kapnának hererákot a mikrohullámtól :crazy2:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Speedy

• Junior
  • **
« Válasz #70 Dátum: 2010 július 08, 10:56:55 pm »
Menetvágó is jó ócskavasba, kap érte 50 banit. Én azt nem értem, hogy a rendőrség miért fórumokat meg előadásokat tart arról, hogy lopnak, mert mindenki tudja nagyon jól. Húzzanak a faszba ki az utcára s ügyeljék a rendet, azért fizetik a sok zsirossegű radarost. Hogy kapnának hererákot a mikrohullámtól :crazy2:
Eladja 5 lejert szombaton az ocska piacon  mig az utvefurot 50nert .toluk vetttem en is vadi uj bosh furogepet es ismeros megvette szerdan es a kocsi ulesen hagyta ejjel bevagtak az ablakot es szombaton mar a piacon arultak semmi penzeeee !!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #71 Dátum: 2010 július 09, 10:08:48 am »
Eladja 5 lejert szombaton az ocska piacon  mig az utvefurot 50nert .toluk vetttem en is vadi uj bosh furogepet es ismeros megvette szerdan es a kocsi ulesen hagyta ejjel bevagtak az ablakot es szombaton mar a piacon arultak semmi penzeeee !!

Akkor egyszerű a dolog. Ha a tulajdonosnak megvan a számlája vagy a blokkja furógépről akkor az
eladót aki nem tudja bebizonyítani hogy honnan van a termék, meg kell kötni és be kell vinni a rendőrségre.Vagy még jobb megoldás.Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.
« Utoljára szerkesztve: 2010 július 09, 10:12:37 am írta Andy »

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #72 Dátum: 2010 július 09, 03:22:18 pm »

Akkor egyszerű a dolog. Ha a tulajdonosnak megvan a számlája vagy a blokkja furógépről akkor az
eladót aki nem tudja bebizonyítani hogy honnan van a termék, meg kell kötni és be kell vinni a rendőrségre.Vagy még jobb megoldás.Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.

Én inkább alá tenném...  ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #73 Dátum: 2010 július 09, 03:37:11 pm »

Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.

és akkor mi lesz ?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #74 Dátum: 2010 július 09, 03:41:05 pm »

Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.

és akkor mi lesz ?

Felőlem elkezdhetitek, ne várjátok meg hogy Bici, El-barto és Én hazamenjünk. ;D ;D