Szerző Téma: Lopások  (Megtekintve 8099 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Lopások
« Válasz #75 Dátum: 2010 július 09, 07:54:28 pm »
voltam  a  heten egy trainingen ahol tobbek kozt arrol volt szo hogy , hogy veszed eszre ha berles  soran valami nincs rendben ...  ( www.hertz.com )

2009-ben eltunt 288 auto ...
2010-ben ( eddig) 280

280 -bol  200 roman kezeken keresztul .
a Frankfurti repuloteren (europa egyik legnagyobb reptere) arrol beszeltek nekunk ket napon keresztul mit csinaljunk a roman auto mafia ellen , hogy veszed eszre a falcs "buletint" es a falcs "permist"  , lattam szep szaszregeni es vasarhelyi iratokat , a vilag legnagyobb ilyen tipusu ceg evente 3 miot veszit a "compatriotjainkert"   ki csodalkozik hogy nem szereti oket senki sem itt sem mashol europaban ?

en a het soran eldontottem hogy az en irodamban nem berelnek tobbet  Ion-ok es Vasilek...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #76 Dátum: 2010 július 09, 08:15:05 pm »
Hát ez kibaszott szégyen....sajnos már minden téren elásták ezt az országot...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #77 Dátum: 2010 július 09, 08:39:41 pm »
mutattak hajtasit es kerdeztek ha feltunik valami rajta ?
en lattam hogy PREMIS de conducere  de nem szoltam volna a vilag penzeert...
es a hulyeseg tetofoka : a hires romany rendorseg , a tavaj 280 autobol kettot kaptak meg !!!   2.ot !!!
es a legjobb mindenbol az hogy az iden Bukarestben megfogtak egyet egy 7.es BMW -vel es 6 honapja az auto ull Bukarestben mert "cercetaljak"  hogy mit azt nem tudom de sult a bor a pofamrol egy hetig es habar en mindig kijelentem hogy erdelyi magyar vagyok szegyenemre es szegyenemben meg azt is magamnak tartottam , eloszor eletemben nemet voltam...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #78 Dátum: 2010 július 09, 09:01:56 pm »
Még az a szerencsénk, hogy tudunk így variálni....Olaszországban magyarok vagyunk, Szlovákiában románok... ;D

De inkább ne tudnánk, s lenne egy normális nemzet...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #79 Dátum: 2010 július 09, 10:35:57 pm »

Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.

és akkor mi lesz ?

Felőlem elkezdhetitek, ne várjátok meg hogy Bici, El-barto és Én hazamenjünk. ;D ;D

De miért tehervonat ?
és miért pont : Temesvár-Galac ?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #80 Dátum: 2010 július 10, 08:46:32 am »

Fel kell tenni a Temesvár - Galac tehervonatra a tolvajokat.

és akkor mi lesz ?

Felőlem elkezdhetitek, ne várjátok meg hogy Bici, El-barto és Én hazamenjünk. ;D ;D

De miért tehervonat ?
és miért pont : Temesvár-Galac ?

Mert sok a vagon és többen felférnek rá :great: :great:

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #81 Dátum: 2010 július 10, 08:57:23 am »
Meggyőztél  :great:  :beerchug:

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #82 Dátum: 2010 július 10, 09:08:55 am »
en mindig kijelentem hogy erdelyi magyar vagyok szegyenemre es szegyenemben meg azt is magamnak tartottam , eloszor eletemben nemet voltam...

ElBarto-Lóri, nem tudom megállni,hogy ezt a labdát ne üssem le. Azt hiszem Péternek hívják azt a bibliai alakot -bocs, de én sem vagyok az a szentfazék,és hiányosak a bibliai ismereteim,de olyan jókat tudtunk vitázni  ::) - aki Jézust egy éjszaka háromszor megtagadta, de utána húségesen szolgálta az elveit.
( Most tekintsük el, hogy Biblia, igaz vagy sem ...)
Szóval,az életben vannak momentumok, hogy meg kell tagadjuk azt akik vagyunk, hogy tovább tudjunk lépni. Hogy ez mennyire morális, vagy nem...ez ismét fogas kérdés, és nagyon sok billentyű leütést igényel. ;). Mutasson valaki egy embert aki ezt nem tette meg.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #83 Dátum: 2010 július 10, 10:30:31 am »
nem azert tagadtam mert feltem , hogy mi lessz ha megtudjak hanem egyszeruen merges lettem azert mert mucskoljak egyesek az en hazamat , es probald megmagyarazni a nemetnek hogy Erdely nem Craiova amikor mar en sem latom a kulonbseget...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #84 Dátum: 2010 július 10, 04:39:07 pm »
egyszeruen merges lettem azert mert mucskoljak egyesek az en hazamat , es probald megmagyarazni a nemetnek hogy Erdely nem Craiova amikor mar en sem latom a kulonbseget...

1.Attól függ kit tekintünk hazának ? Erdélyt vagy Romániát ?
2. Egy más nemzetnek nagyon nehéz megmagyarázni, hogy valójában kik is vagyunk. Te értenéd, ha valaki azt mondja, hogy román állampolgár vagy, de a nyelved magyar, és mégse tévesszenek össze a a magyar- magyarral, mert az más tál leves.
Esetleg egy baszk, vagy katalán megérti...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #85 Dátum: 2010 július 10, 04:42:51 pm »
hat igen ...
a gond az hogy nekunk csak a nemzeti identitasunk maradt meg mert hazank nem a milyenk es egyesek raszarnak es magoznak...
ezert mar nem mondhatod hogy erdelyi vagy mert mar erdely ardeal... 

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #86 Dátum: 2010 július 11, 08:14:14 am »
hat igen ...
 raszarnak es magoznak...

a perverzek !  :)

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #87 Dátum: 2010 november 26, 11:40:59 pm »
Teleki Téka-fosztogatás: magyar a fő gyanúsított

Egy magyarországi férfi a fő gyanúsított a Teleki Tékából eltűnt könyvek ügyében – nyilatkozta az Erdély FM-nek Spielmann Mihály, a gróf Teleki Sámuel által alapított közgyűjteményt magában foglaló Teleki–Bolyai Könyvtár osztályvezetője. Mint mondta, a magyar állampolgárságú férfit Segesváron már tetten érték, amint az ottani könyvtárból akart köteteket lopni.

A vásárhelyi könyvtár alkalmazottai fénykép alapján felismerték, és tanúsították, hogy éveken keresztül a Teleki Tékában is járt, és kért ki köteteket. Spielmann Mihály úgy véli, nem egy személy és nem egyszerre tulajdonította el a több száz kötetet. Az osztályvezető szerint a hiányra 2007-ben derült fény, amikor a 17. századi könyvek katalógusát készítették.

A leltár ellenőrzése során többek között 1934 vagy 1969 óta eltűnt könyvek hiányát is észlelték. Mint a rádiónak elmondta, a rendőrség három éve folytat nyomozást az ügyben, ám ennek részleteit még a könyvtár alkalmazottaival sem oszthatják meg. Spielmann szerint a hiányzó könyvek között vannak 17. és 20. századi könyvek is, és nagy részük vagy a kézikönyvtárból, vagy az olvasóterembe kihozott és félretett kötetek közül tűnt el. A kötetek értékét nem ismerik, hiszen jelen pillanatban szakemberek híján egyetlen romániai könyvtárban sem történt értékbecslés.

„A hiányzó könyvek egy része értékes, 17–18. századi, köztük Magyarország történelmével, általános történelemmel foglalkozó kötetek, albumok, különlegességek, másrészt kevésbé értékes, 20. századi kiadványokról van szó, amelyek a szabad polcon voltak, s az olvasók különösebb nehézség nélkül hozzáférhetnek” – mondta a Népújságnak az osztályvezető, aki szerint a könyvtárban 1990 óta minden egyes kiadványhoz hozzá lehet férni, nincs zárolt állomány. Spielmann Mihály a Maros megyei lapnak úgy nyilatkozott, hogy a biztonsági intézkedések hiánya miatt veszhetett nyoma a köteteknek, a tékában ugyanis sok ideig nem volt elegendő pénz és alkalmazott a megfelelő ellenőrzésre. 2007 óta előrelépés történt, minden teremben kamerák vannak, éjjel-nappal négy őr felügyeli a mozgásokat a könyvtárban.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #88 Dátum: 2011 május 30, 11:47:13 pm »
                                    Többszörös bûnözôt fogtak el

A szászrégeni rendôrök elfogtak egy 33 éves hodáki férfit, aki ellen kilenc bûncselekmény, egyebek között jogosítvány nélküli vezetés, illetve testi sértés miatt indult bûnügyi eljárás. A férfit 24 órára fogva tartották, majd 29 napos elôzetes letartóztatásba helyezték.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #89 Dátum: 2011 június 08, 12:19:34 am »
Feliratkozom ebbe a topikba.

A kár: Samsung LCD, Canon 500-as fényképezőgép, fotós táska.

Tettes: ismeretlen (annyian vannak, hogy képtelenség megtalálni)

Időpont: 14:00...

Az értéket inkább nem is mondom.

Tehát, tisztelt fórumtársak, ne csodálkozzatok, ha a közeljövőben valakit megrázz 220V, mondjuk azért mert elérintette a kerítésem.  :twak_125: