Szerző Téma: Munkanelküliseg  (Megtekintve 3603 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
Re: Munkanelküliseg
« Válasz #15 Dátum: 2009 március 20, 08:14:34 am »
egy kicsit kekec kedjek...

120 lakrészt irnak...és 200 családról...
akkor szinte lakrészeként 2 család lakna ?

...nem 200 család költözött volna be a 120 lakrészbe,hanem  200-an tartottak igényt a megvásárlásra, de mivel itt nálunk is növekedett a munkanélüliek száma ,(minden nap lehet hallani hogy egyik másik válalat megint elbocsátott az alkalmazotjai közül egypár személyt),szerintem ezért mondta vissza mindenki a vásárlási igényét....a keresetek nagyon gyengék ,s a bankok kölcsönt nem adnak, csak ha teljesitesz egy általuk felállitott követelményt....igy a legtöbb fiatal még ha tudná is fizetni a felvett kölcsönt egy ideig ,a biztonságosabb utat választja ,marad a szülőknél vagy albérletbe megy ....talán majd összejön valamikor egy családi házra is a pénz
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #16 Dátum: 2009 március 20, 08:51:52 am »
ok...lehet, hogy én nem vagyok tisztában a törvényekkel.
De olvasd el a Realitatea cikket. Ott mintha arról is szól a fáma, hogy a városi tanács is finanszirozta valamennyire a projektet. Ergo : akkor szociális lakások lehetnek...

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
« Válasz #17 Dátum: 2009 március 20, 09:10:40 am »
...itt nem a törvényekről van szó ,hanem a pénzről amit a fiatalok vissza kell fizessenek ha megveszik a lakást .....ha munkahelyük nincs ,vagy pedig a közeljövőben nem lesz ,akkor mit csinálnak ,mert ha jól tudom olyan feltétellel adnak pénzt a bankok ,ha te mint zálog felajánlasz egy másik lakást(itt esetleg a szüleid házát) ha te nem tudsz fizetni akkor a kezes fizet, vagy annak a lakását elveszik ...na most kérdem én töled ,te bemernéd vállalni ezt ,ugy mint vevő vagy mint kezes ?....maradhatsz te is ,meg a kezes is ,lakás nélkül...még ha gyereked is ,inkább felajánlod a te lakásod egy részét ,de van egy fedél a család felett ,s ha még egy kicsit sokan is vagytok  a lakásban ,de nem adósságban és azzal a gondolattal ,vajon mikor jönnek hogy kitegyenek a házból ,mert nem tudod a  felvett kölcsönt fizetni.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #18 Dátum: 2009 március 20, 09:20:37 am »
...itt nem a törvényekről van szó ,hanem a pénzről amit a fiatalok vissza kell fizessenek ha megveszik a lakást .....ha munkahelyük nincs ,vagy pedig a közeljövőben nem lesz ,akkor mit csinálnak ,mert ha jól tudom olyan feltétellel adnak pénzt a bankok ,ha te mint zálog felajánlasz egy másik lakást(itt esetleg a szüleid házát) ha te nem tudsz fizetni akkor a kezes fizet, vagy annak a lakását elveszik ...na most kérdem én töled ,te bemernéd vállalni ezt ,ugy mint vevő vagy mint kezes ?....maradhatsz te is ,meg a kezes is ,lakás nélkül...még ha gyereked is ,inkább felajánlod a te lakásod egy részét ,de van egy fedél a család felett ,s ha még egy kicsit sokan is vagytok  a lakásban ,de nem adósságban és azzal a gondolattal ,vajon mikor jönnek hogy kitegyenek a házból ,mert nem tudod a  felvett kölcsönt fizetni.

sajnos ez egyre többeknek okoz mindennapos rettegést(
és ki tudja, mikor lesz jobb a helyzet

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #19 Dátum: 2009 március 20, 09:52:25 am »
Ezzel a 120 tömbházlakással mi lett ?
Igaz, hogy visszalépett minden vásárló ?
vagy közben megváltoztatták a szerződés feltételeket ?
Franc tudja, de ha lenne pénzem nem vennék abban a blokkban lakást. Hülye helyre húzták, a terelőút mellé majdnem a város végére. Nem is csendes s nem is szép a hely.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
« Válasz #20 Dátum: 2009 március 20, 04:46:56 pm »
Franc tudja, de ha lenne pénzem nem vennék abban a blokkban lakást. Hülye helyre húzták, a terelőút mellé majdnem a város végére. Nem is csendes s nem is szép a hely.
  A tombhaz kulfoldi tervek alapjan keszult, a vasarlo meg sem nezheti belulrol a lakast -ez a ceg alapelve-,hat,kosz,zsakbamacskat nehez eladni. Tudtommal 45 ezer euro egy 2 szobas. Annyit nem er meg! :P
« Utoljára szerkesztve: 2009 március 20, 04:54:32 pm írta NOKID »

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #21 Dátum: 2009 március 21, 12:38:05 am »
Hat nem tudom ha meger annyit vagy nem,de amit biztosan tudok,hogy a lakossag nagyresze Regenben nem engedi meg maganak...
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #22 Dátum: 2009 április 04, 04:16:08 am »
45.000 euroert veszek itt egy ket szobast eleg jo helyen .

ugyhogy erthetetlen az ara a lakasnak mert Regenben minden koltseg kisebb tehat az ar  kulonbseget csak a nagyobb elvart nyereseg magyarazza...

ugyhogy basszak meg....   
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #23 Dátum: 2009 április 12, 05:43:09 am »
hm most hogy gondolom en elvartam hogy az Unioban valo bejutas utan fogok latni vmi kulfoldi befektetoket de eddig Regen fele nem nagyon latok 1 kulfoldi ceget sem...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #24 Dátum: 2009 április 14, 10:42:07 pm »
  A tombhaz kulfoldi tervek alapjan keszult, a vasarlo meg sem nezheti belulrol a lakast -ez a ceg alapelve-,hat,kosz,zsakbamacskat nehez eladni. Tudtommal 45 ezer euro egy 2 szobas. Annyit nem er meg! :P

A múlt héten láttam személyesen az épületet.Ott semmi aktivitás nem volt mintha megállt volna az élet.A tömbház kb. olyan 45-50% készültségi állapotban áll.De nem láttam semmi reklámot hogy lakások eladók stb. stb.Azt tudom hogy valami Laposországi cég építi. Az is lehet hogy a Húsvéti ünnepekre hazautazott a munkásbrigád.

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
« Válasz #25 Dátum: 2009 április 15, 02:17:25 pm »

A múlt héten láttam személyesen az épületet.Ott semmi aktivitás nem volt mintha megállt volna az élet.A tömbház kb. olyan 45-50% készültségi állapotban áll.De nem láttam semmi reklámot hogy lakások eladók stb. stb.Azt tudom hogy valami Laposországi cég építi. Az is lehet hogy a Húsvéti ünnepekre hazautazott a munkásbrigád.
Amiért nem láttál mozgast az azért van,mert már a belső szerelések folynak. Ha jól értesültem,akkor a tömbházak  körbezárják egymást és itt lesz kialakitva a lakók számára zöld övezet,játszótér,parkoló stb. A forrásom biztos, az épitők klienseink, mindennap vásárolnak, tehát a munkálatok haladnak. Ha beválnak a lakások, a polgármesteri hivatal több ilyen tömbház épitését engedélyezi majd.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #26 Dátum: 2009 április 15, 03:33:57 pm »

Ha jól értesültem,akkor a tömbházak  körbezárják egymást és itt lesz kialakitva a lakók számára zöld övezet,játszótér,parkoló stb.

és a darut középen hagyják, mint Calarasi-on... :)

Nem elérhető NOKID

• Fórumfüggő
« Válasz #27 Dátum: 2009 április 15, 05:08:35 pm »

Ha jól értesültem,akkor a tömbházak  körbezárják egymást és itt lesz kialakitva a lakók számára zöld övezet,játszótér,parkoló stb.

és a darut középen hagyják, mint Calarasi-on...
Lekéstél Bici, a daru már elment, lehet pont Calarasi-ra... ::)  :icon_confused:

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #28 Dátum: 2009 április 15, 05:29:48 pm »
A calarasi darusnegyed a kommunista épitészet egyik remekmüve...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #29 Dátum: 2009 április 16, 02:06:15 pm »
jol van Laci ...

inkabb orvendjunk hogy csak 1 ilyen remek mu van
regenbe...