0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
egy szóval: természetbarát.és mint ilyen, a lehető legjobb megoldás a nap-, víz-, szél-, geotermikus erőforrás, ár-apály erőmű...
Idézetet írta: Kata - 2009 március 27, 03:59:30 pmegy szóval: természetbarát.és mint ilyen, a lehető legjobb megoldás a nap-, víz-, szél-, geotermikus erőforrás, ár-apály erőmű...nem epp ilyen egyszeru...lasd Ratosnyat az minden de aztan minden csak epp zold nem...elbasztak az egesz termeszetet azert hogy yold energiat nyerjenek...akkor mar inkabb atom energia...
Idézetet írta: El Barto - 2009 március 27, 04:15:07 pmIdézetet írta: Kata - 2009 március 27, 03:59:30 pmegy szóval: természetbarát.és mint ilyen, a lehető legjobb megoldás a nap-, víz-, szél-, geotermikus erőforrás, ár-apály erőmű...nem epp ilyen egyszeru...lasd Ratosnyat az minden de aztan minden csak epp zold nem...elbasztak az egesz termeszetet azert hogy yold energiat nyerjenek...akkor mar inkabb atom energia...nem tudom mi történt Ratosnyán, de meggyőződésem hogy meg lehet oldani az ilyesmit anélkül hogy kárt tennénk a természetben.én spec az atomenergiában nem bízom... olyasmivel kísérletezik az ember, amiben a felmerülő problémákkat nem tudja minden esetben kézben tartani. lásdd: Csernobil.
nem kell ugy felfujni Csernobilt...minden mas teruleten is tortent katasztrofa...az atom energia a jovo...egyszeruen azert mert oriasi energia tartalekokkal rendelkezo megoldas...Ratosnyan tobb mint 20 eve irtjak a termeszetet atvezetnek egy csomo kis patakot kinyirjak a fakat es meg legalabb 15 evet tartanak a munkalatok azert hogy 1 varost ellassanak arammal... ( Regennek nem is fedezi a szuksegleteit)mig 1 atom eromu jo par varosnak eleg...
..én is ezen a véleményen vagyok ....mindenhez nekikezdenek aztán elfogy a pénz ...nem tudom dolgoznak még ott vagy sem ...nem láttam semmi mozgást arra fele ...
Idézetet írta: rózsa - 2009 március 27, 04:49:40 pm..én is ezen a véleményen vagyok ....mindenhez nekikezdenek aztán elfogy a pénz ...nem tudom dolgoznak még ott vagy sem ...nem láttam semmi mozgást arra fele ...nagynenem mernok ott , meg 20 ev munka van ha ebbe a tempoba haladnak...mindenkinek meg kell legyen egyszer a haza...
mennyire mély ez a tó?ahogy elnézem a "szemétből", akár még gumicsimmában is be lehet menni odáigDönkéntes alapon ki kell takarítani, és ha mindenki hozna egy-egy facsemetét, akkor nagyon klassz környezetet lehetne kialakítani...ezen felbuzdulva az illetékesek is tennének talán valamit a környezetért. még ha csak apróságot is.