Szerző Téma: OSZTALYTALALKOZO  (Megtekintve 26117 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kimola

• Kodolányi Imola
  • Junior
  • **
Re: OSZTALYTALALKOZO
« Válasz #135 Dátum: 2006 augusztus 28, 06:07:08 pm »
 :jump2_125:   Miből lesz a  cserebogár...... :2funny:

Nem elérhető Ani

• Veterán
« Válasz #136 Dátum: 2006 augusztus 29, 08:55:03 am »
:jump2_125:   Miből lesz a  cserebogár...... :2funny:

ez az !!!!!   :great:   :ok:  :2funny:  :2funny:  :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:    :2funny:   :2funny: 

Nem elérhető beeci

• Bartha Béla Tibor
  • Junior
  • **
« Válasz #137 Dátum: 2006 augusztus 29, 02:07:49 pm »
Itt egy nagyon regi kep, amit sikerult bescannelni, lehet elvezni fogjatok. Lehet meg magatokra is ismertek!!!    :2funny:

Klassz!! Meg kerünk :2funny:

Nem elérhető Ani

• Veterán
« Válasz #138 Dátum: 2006 augusztus 29, 02:26:10 pm »
Meg egy kep a "meno" :coolsmiley: sracokrol.

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #139 Dátum: 2006 augusztus 29, 02:35:15 pm »
Emlékszem erre a felszerelésedre,meg a biciklidreTii!Tíz évvel ezelőtt amikor még otthon voltam szinte napi renden elbicikliztél az ablakunk előtt.Igaz???Helyes kis srác voltál. :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #140 Dátum: 2006 augusztus 29, 11:01:53 pm »
Így van,persze,h emlékszem.Tudd meg nem is rossz 5let a bicikli,lehet,h veszek egyet.

Nem elérhető Szabika

• Úry Szabolcs Csaba
  • Junior
  • **
« Válasz #141 Dátum: 2006 augusztus 29, 11:26:32 pm »
Az BMX ? Az nem volt akármi abban az időben... Olyan Bulls-os sityim nekem is volt! Többen is vettünk mikor a csernátoni táborban voltunk. Nem? Emléxel?
PERITE!

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #142 Dátum: 2006 augusztus 30, 10:19:57 am »
Így van,fasza volt az a tábor nagyon.Drága szép idők

atta

• Vendég
« Válasz #143 Dátum: 2007 május 28, 02:45:37 pm »
Emlékszem erre a felszerelésedre,meg a biciklidreTii!Tíz évvel ezelõtt amikor még otthon voltam szinte napi renden elbicikliztél az ablakunk elõtt.Igaz???Helyes kis srác voltál. :ok: :ok: :ok:

Tii.... te "biciklivel"  jártál...? :o: Bíztosan  tetszett neked....hát , Istenem....( így érthető,hogy még miért nem  nős egyikőtök sem..)    ;D  :beerchug:

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #144 Dátum: 2007 június 03, 10:08:14 pm »
Ha ha    :bash:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #145 Dátum: 2011 július 02, 02:36:39 pm »
                                            Az Osztályfőnöki óra ingyenes!

A múlt héten volt  a 20 éves érettségi találkozónk ( '91-ben végeztünk a magyarrégeni 2-es liciben ), ahol egy kellemetlen állapottal szembesülten, pontosítom szembesültünk azok akik részt vettünk az osztályfőnöki órán és az azt követő mulatságon. Mind ilyenkor szokás jó időben elkezdték a szervezők a munkát. Megpróbáltak mindenkitől elérhetőséget megszerezni , mert azért ez elmúlt 20 évben szétszóródott az osztály a Kárpát medencében és Európában.Első ütemben, még valamikor a tél vége fele, sikerült megegyeznünk egy dátumban, amit az osztálytársak nagy része megfelelőnek látta. Ekkor szembesültünk ( a távolból én is a szervezésben részt vettem ) az első negatív tapasztalatokkal amikor is egyes osztálytársak ( itt nem a név a fontos ) többszőri megkeresés után sem tudtak konkrét választ adni, hogy IGEN vagy NEM veszek részt az osztályfőnöki órán és a szokásos mulatságon. Tekintve a gazdasági válságra amely sajnos erre a részre is éreztette magát, megpróbáltunk a mulatság költségeit csökkenteni és egy megfelelő helyet találni azért, hogy mindenkinek a pénztárcájának megfelelő legyen. Miután összeállt ez a  dolog is, ismét következett egy körlevelezés amikor is mindenkinek tudomására hoztuk hogy mi mennyibe kerül, hogy időben mindenki tudjon határozni.Ekkor jött a második "pofon" a szervezőknek mikor is szintén a kollégák nem jeleztek vissza. Egy dolgot nem tudok megérteni, hogy egyesek miért nem tudják azt mondani, hogy "NEM" és inkább a hallgatást az elhatárolódást választották. Nemet mondani nem szégyen. Utólag tudtuk meg, hogy egyesek a pénzügyekre hivatkozva nem jöttel el a találkozóra. Pedig az osztályfőnöki óra az ingyenes!!!!! A mulatság az opciós tétel volt. Én azt mondom, hogy egy osztályfőnöki órán való megjelenés, az egy tisztelet adás a kollégáknak és a tanároknak. Mert 20 éve  érettségi találkozó nem minden hétvégén van. Megjegyzem, hogy a 36 végzősből 19-en voltunk az osztályfőnöki órán. A hiányzók közül kb. 3-4 osztálytársnak volt valós, megérthető ok a hiányzásért. És a többiek? Vagy tényleg olyan siralmas állapotban van az erdélyi magyarság, hogy inkább a szétzúzást választjuk mind az összefogást?

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #146 Dátum: 2011 július 14, 11:54:19 pm »
ezt értsem úgy,hogy akik szétszorodtak a világban azok ott voltak, és az otthoniak hiányoztak ?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #147 Dátum: 2011 július 15, 02:20:24 am »
ezt értsem úgy,hogy akik szétszorodtak a világban azok ott voltak, és az otthoniak hiányoztak ?

Igen.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #148 Dátum: 2011 július 15, 10:04:37 pm »

Igen.

Igazán nem értem én sem az okát az ilyenfajta magatartásnak.
Szerintem valami komplexus lehet. El vannak a maguk kisvilágával, és ebből a burokból nagyon kevesen vannak akik ki mernek törni.
De képzeld el, milyen közös "beszéd" téma lehet ha találkozol egy régi ismerőssel... A te érdeklödési köröd más, az övé más ... még akkor is ha valamikor eggyütt uraltátok a játszóteret. Neked fontos, hogy idegenből hazaszakadva ismerős arcokat, mosolyokat,emlékeket láss...őt ez nem érdekli... valahol a tudatalattiba az kérdi önmagától : mi a fenét feszít ez itt ? - holott csak egy kicsit másképp látod a dolgokat.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #149 Dátum: 2011 július 17, 06:34:18 pm »
Ez a komplexus a teljes elszigetelés fele vezet.Szerintem. Ezeken a találkozókon nem a  saját pénzügyi állapotodról kell, hogy beszámolj, hanem a régi emlékek felelevenítése, hiszen valamikor egy osztályban voltunk, együtt sírtunk és kacagtunk.