nem mind tápos aki g.ci, és nem mind g.ci aki tápos.
Ez igy van, de az a helyzet, hogy vannak elegen. Hülyeségnek tartom ezt a magyar-magyar ellentétet, de létezik. Annyi megfordulhatna az idióták fejében is, hogy aki mondjuk kimegy Mo-ra, román rendszámú autóval több napra valószinűleg nem román. Ugyanezért szopattak meg engem a szegedi parkolásért felelős cég emberei. 10 perc alatt elvitték a kocsimat, s fizethettem 14e ft büntetést. Elismerem, hogy tilosban parkoltam (csak félig, mert egy lezárt kapubejárat volt az egyetemi bentlakás előtt), de utána még 3 napot voltam ott, és egész nap tele volt az a hely autókkal. Egyet el nem vittek. Csak az enyémet, mert román rendszám volt. 
sajnos valóban vannak olyanok, akiknek az Erdélyi=Román és ezért nem tolerálják, de nem általános és amikor a magyarokat szídjátok, engem is szídtok és minden normális magyart..
a kapubejárat egy Magyarországi magyarnak is tilosban parkolás.
jah... és nem nehéz belefutni ebbe Pesten. öt perces ügyintézés miatt fél órát tekereghetsz parkolóhelyért.
nem tartom valószínűnek, hogy a rendszám volt az oka a büntetésnek. legalábbis elenyésző ennek az esélye