Szerző Téma: Tápos gecik  (Megtekintve 1482 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Tápos gecik
« Dátum: 2009 április 09, 04:52:06 am »
Ezt most Milan kéne irja, de én is bepofázok. Dögöljön meg az összes tápos geci aki kiszúrta Milan kerekét Pesten. :bash: :bash: :bash: :bash: :shockwhore_125: :shockwhore_125: :shockwhore_125: :shockwhore_125: :shockwhore_125:
Faszkalap köcsögök, utálom a magyar genyókat.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Tápos gecik
« Válasz #1 Dátum: 2009 április 09, 05:26:33 am »
azaz   :hanyas:

mind a negyet vagy "csak" 1et ?

Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #2 Dátum: 2009 április 10, 07:52:05 pm »
 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
You can´t live in fear !

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #3 Dátum: 2009 április 10, 10:48:20 pm »
nem mind tápos aki g.ci, és nem mind g.ci aki tápos.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #4 Dátum: 2009 április 10, 11:28:08 pm »
Ez igy van, de az a helyzet, hogy vannak elegen. Hülyeségnek tartom ezt a magyar-magyar ellentétet, de létezik. Annyi megfordulhatna az idióták fejében is, hogy aki mondjuk kimegy Mo-ra, román rendszámú autóval több napra valószinűleg nem román. Ugyanezért szopattak meg engem a szegedi parkolásért felelős cég emberei. 10 perc alatt elvitték a kocsimat, s fizethettem 14e ft büntetést. Elismerem, hogy tilosban parkoltam (csak félig, mert egy lezárt kapubejárat volt az egyetemi bentlakás előtt), de utána még 3 napot voltam ott, és egész nap tele volt az a hely autókkal. Egyet el nem vittek. Csak az enyémet, mert román rendszám volt. :finger:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2009 április 11, 02:23:09 am »
Ez igy van, de az a helyzet, hogy vannak elegen. Hülyeségnek tartom ezt a magyar-magyar ellentétet, de létezik. Annyi megfordulhatna az idióták fejében is, hogy aki mondjuk kimegy Mo-ra, román rendszámú autóval több napra valószinűleg nem román. Ugyanezért szopattak meg engem a szegedi parkolásért felelős cég emberei. 10 perc alatt elvitték a kocsimat, s fizethettem 14e ft büntetést. Elismerem, hogy tilosban parkoltam (csak félig, mert egy lezárt kapubejárat volt az egyetemi bentlakás előtt), de utána még 3 napot voltam ott, és egész nap tele volt az a hely autókkal. Egyet el nem vittek. Csak az enyémet, mert román rendszám volt. :finger:
na jo na...

ez a parkolas dolog nem ervenyes mert egszeruen nem parkoltal jo helyre  :buck2:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #6 Dátum: 2009 április 11, 11:46:10 am »
Hát én már oda jutottam, hogy: No Comment....33 ezer forintomba került a dolog... :finger:

Azzal a pénzzel inkább mentem volna egyet a Vörös Negyedbe Amszterdámba...ott is vannak gumik... ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #7 Dátum: 2009 április 11, 11:57:40 am »

sajnos valóban vannak olyanok, akiknek az Erdélyi=Román és ezért nem tolerálják, de nem általános és amikor a magyarokat szídjátok, engem is szídtok és minden normális magyart..  :-\
a kapubejárat egy Magyarországi magyarnak is tilosban parkolás.
jah... és nem nehéz belefutni ebbe Pesten. öt perces ügyintézés miatt fél órát tekereghetsz parkolóhelyért.

nem tartom valószínűnek, hogy a rendszám volt az oka a büntetésnek. legalábbis elenyésző ennek az esélye

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #8 Dátum: 2009 április 11, 12:02:53 pm »
Hát én már oda jutottam, hogy: No Comment....33 ezer forintomba került a dolog... :finger:

Milán esetében viszont valóban érthető a düh. szemét dolog volt  :noway:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #9 Dátum: 2009 április 11, 04:14:52 pm »
lehet csak kiprobalta a kesit valaki s nem is tudta hogy Romaniai az auto  :wall: :2funny:

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #10 Dátum: 2009 április 11, 04:41:20 pm »
lehet csak kiprobalta a kesit valaki s nem is tudta hogy Romaniai az auto  :wall: :2funny:

viccen kívül: ilyen is létezik. nem fontos milyen a rendszámtábla, a lényeg a rongálás.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #11 Dátum: 2009 április 11, 04:50:03 pm »
hat igen...
le kell epiteni valahogy a stresszet , most mar mehetett volna yogazni is de igy hamarabb ment...

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #12 Dátum: 2009 április 11, 04:57:47 pm »
hat igen...
le kell epiteni valahogy a stresszet , most mar mehetett volna yogazni is de igy hamarabb ment...

há ja. nem is tudom... Németországban van az a roncstelep, ami kifejezetten a düh és a stressz levezetésére specializálódótt?
na. ilyet Pesten is nyithatnának. "dühöngj ingyen és büntetlenül!"

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2009 április 11, 05:25:17 pm »
hat igen...

há ja. nem is tudom... Németországban van az a roncstelep, ami kifejezetten a düh és a stressz levezetésére specializálódótt?
lofasz , ussek a fejuket a falba... hulye idiotak , ezert mondom en mindig hogy ERDELYI magyar vagyok....

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #14 Dátum: 2009 április 11, 05:40:20 pm »
hat igen...

lofasz , ussek a fejuket a falba... hulye idiotak , ezert mondom en mindig hogy ERDELYI magyar vagyok....

na oszt én mit mondjak??  :jump2_125:
sem Erdélyi, sem tápos  ;D nem szeretem a müzlit.