Szerző Téma: Tápos gecik  (Megtekintve 1490 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Tápos gecik
« Válasz #15 Dátum: 2009 április 11, 06:14:51 pm »
Elmondom első magyarországi emlékemet. 4-ikes lehettem abban az időben, úgyhogy valamikor 96 körül volt ez. Elmentünk a családdal magyarországi nyaralásra. A szopatás a vámban kezdődött. A románok gond nélkül kiengedtek. Nem igy a magyarok. Mikrobusszal voltunk, mert az volt. A kötekedés ott kezdődött, hogy cégautó és miért azzal megyünk. Mi köze a magyar vámosnak hozzá? Kb. 1 órát álltunk félrehúzva a vámban. Egy kamionsoför odajött s kérdezte mi a baj. Elmondtuk. Leanyázta a vámost meg ráhordott mindent, hogy "nézd meg vazze, mennek a családdal, mi a faszt akarsz?". Erre átengedtek.

Ok, a vámosok hülyék.

Eltöltöttünk pár napot, utazgatás, városnézések, Budapest stb. Elindultunk a Balatonra. Tudom, hogy autópályán mentünk, élveztük, hogy lehet "gyorsan" menni. Többször megtörtént Tatáig, hogy elhúztak mellettünk, ablak le,  :finger: beintettek és nyomták tovább. Olyan is elhangzott, hogy köcsög románok. Ha 1-szer megtörténik, megérted. Mert vannak hülyék. De többször? Úgy néz ki az idióták száma elég nagy. :hanyas:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #16 Dátum: 2009 április 11, 06:44:12 pm »
Eltöltöttünk pár napot, utazgatás, városnézések, Budapest stb. Elindultunk a Balatonra. Tudom, hogy autópályán mentünk, élveztük, hogy lehet "gyorsan" menni. Többször megtörtént Tatáig, hogy elhúztak mellettünk, ablak le,  :finger: beintettek és nyomták tovább. Olyan is elhangzott, hogy köcsög románok. Ha 1-szer megtörténik, megérted. Mert vannak hülyék. De többször? Úgy néz ki az idióták száma elég nagy. :hanyas:

lehet én vagyok túl naív és hiszek még a mesékben, de nem gondoltam hogy ennyire gáz a helyzet  :-\
én is tanúja voltam már "román!!"-ozásnak, de az az ember a magyart sem becsüli többre. ő az a "mindenki hülye, csak én vagyok normális" fajta.
tapasztalataim szerint 20:1 arányban vannak ilyen ortopéd emberek... bár még ez is sok(k)

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #17 Dátum: 2009 április 11, 07:01:14 pm »
Kata, tudod mindig ott van az a: "Tisztelet a kivétel"...viszont az utóbbi időben elég ritkábban lehet ezt már mondani.

Én tudom, hogy rengeteg normális ember van Magyarországon, naponta dolgozom velük, s nagyon jól megvagyunk, de van egy pár % amelyel nem lehet birni....nah ezeknek nem ártana egy kis Hitler...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #18 Dátum: 2009 április 11, 07:19:50 pm »
mikor voltunk egyetemi kirandulason megalitottak a magyarok (roman busz)
velem beszeltek mert en tudok magyarul s azt kerdezte a rendor "ezek bajlodnak veletek"
"meg vannak bajok"  >:(

mit tudnak ok...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #19 Dátum: 2009 április 11, 07:35:09 pm »
Kata, tudod mindig ott van az a: "Tisztelet a kivétel"...viszont az utóbbi időben elég ritkábban lehet ezt már mondani.

Én tudom, hogy rengeteg normális ember van Magyarországon, naponta dolgozom velük, s nagyon jól megvagyunk, de van egy pár % amelyel nem lehet birni....nah ezeknek nem ártana egy kis Hitler...

sosem értettem, hogy mire jó ez a megkülönböztetés. nekem egy roma is ember, míg nem bizonyítja személyesen az ellenkezőjét. Hitler... ne akarj olyan lenni, mint ők. a bosszú csak bosszút szül és értelme nincs.
ami kellene, az az összefogás és példamutatás. de itt jön a képbe a bátorság és az elkötelezettség.
kevesen vállalnák fel.

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #20 Dátum: 2009 április 11, 07:37:22 pm »
mikor voltunk egyetemi kirandulason megalitottak a magyarok (roman busz)
velem beszeltek mert en tudok magyarul s azt kerdezte a rendor "ezek bajlodnak veletek"
"meg vannak bajok"  >:(

mit tudnak ok...

...nagy az Isten állatkertje

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #21 Dátum: 2009 április 11, 07:59:38 pm »
Összefogás és példamutatás...nah ez szépen hangzik...megvalósitani soha sem lehet...garantálom én...

Nekem is személyesen mind1, hogy valaki néger, sárga, piros, fehér, cigány, zsidó, vagy bármi...ember legyen ennyi...de ezt sokról nem lehet elmondani.

Ha annyira szemét lettem volna, akkor én is a környéken elkezdtem volna gumikat lyukasztani...de mit értem volna vele? hogy én is egy kalapba kerülök ezekkel a táposokkal? ...ennél nagyobb a büszkeségem.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Kata

• Rezidens
    • mantra
« Válasz #22 Dátum: 2009 április 11, 08:08:51 pm »
Ha annyira szemét lettem volna, akkor én is a környéken elkezdtem volna gumikat lyukasztani...de mit értem volna vele? hogy én is egy kalapba kerülök ezekkel a táposokkal? ...ennél nagyobb a büszkeségem.

:ok: helyes)