Szerző Téma: Vallas  (Megtekintve 2079 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Vallas
« Dátum: 2009 április 14, 05:45:34 am »
Pozitiv oldalai a vallasnak , szep szokasok stb.
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
Re: Vallas
« Válasz #1 Dátum: 2009 április 14, 07:54:05 pm »
Nos, épp ma találkoztam egy nagyon mélyen vallásos emberrel. Olyan igazival, tudjátok, akinek a vallás tényleg életforma, nemcsak prédikációs szinten. Stoppoltam, és felvett, nem kért pénzt, és nem akart megtériteni sem, bár azért valami könyvet csak adott a kezembe :) Két jólnevelt gyerek volt vele, és kitérőt tett a kedvemért, hogy ne kelljen gyalogolnom. És ami a legszebb volt benne: az a végtelen nyugalom, boldogság, az arcán tükröződő tudat, hogy jó helyen van, és biztonságban. Kár, hogy ez nem az átlag: a vallásról tényleg legtöbbször csak pénzért (vagy a világ szeméért) hőbörgő tömegek/egyének jutnak eszünkbe...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #2 Dátum: 2009 április 14, 08:08:45 pm »
Nos, épp ma találkoztam egy nagyon mélyen vallásos emberrel. Olyan igazival, tudjátok, akinek a vallás tényleg életforma, nemcsak prédikációs szinten. Stoppoltam, és felvett, nem kért pénzt, és nem akart megtériteni sem, bár azért valami könyvet csak adott a kezembe :) Két jólnevelt gyerek volt vele, és kitérőt tett a kedvemért, hogy ne kelljen gyalogolnom. És ami a legszebb volt benne: az a végtelen nyugalom, boldogság, az arcán tükröződő tudat, hogy jó helyen van, és biztonságban. Kár, hogy ez nem az átlag: a vallásról tényleg legtöbbször csak pénzért (vagy a világ szeméért) hőbörgő tömegek/egyének jutnak eszünkbe...

S akkor szólt a vekkeróra...és megébredtél... ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2009 április 14, 08:17:43 pm »
 ;D

nekem ami tetszik az egeszen a gyonyoru epuletek (egyesek templomnak nevezik oket)

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #4 Dátum: 2009 április 14, 08:29:27 pm »
;D

nekem ami tetszik az egeszen a gyonyoru epuletek (egyesek templomnak nevezik oket)

Jackson...ne templomoz...indits haza... ;)  :beerchug:

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2009 április 14, 10:14:10 pm »
;D

Jackson...ne templomoz...indits haza... ;)  :beerchug:
holnap este othon vagyok Jimmy

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #6 Dátum: 2009 április 14, 11:50:11 pm »
És ami a legszebb volt benne: az a végtelen nyugalom, boldogság, az arcán tükröződő tudat, hogy jó helyen van, és biztonságban. Kár, hogy ez nem az átlag: a vallásról tényleg legtöbbször csak pénzért (vagy a világ szeméért) hőbörgő tömegek/egyének jutnak eszünkbe...

Persze, hogy vannak ilyen emberek. És épp ez a "nyugalom", biztonság érzet az, ami megkapó bennük.

Egy másik példa. Kereszturon a Jehovisták templomot épitenek.Szakember irányitásával kalákában dolgoznak. S ami mekapó :betartják a munkavédelmi szabályokat. Épitkezésen valaki látott olyasmit, hogy a munkások  munkavédelmio sisakot viseljenek , egytől egyig ?

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #7 Dátum: 2009 április 15, 12:06:24 am »
És ami a legszebb volt benne: az a végtelen nyugalom, boldogság, az arcán tükröződő tudat, hogy jó helyen van, és biztonságban. Kár, hogy ez nem az átlag: a vallásról tényleg legtöbbször csak pénzért (vagy a világ szeméért) hőbörgő tömegek/egyének jutnak eszünkbe...

Persze, hogy vannak ilyen emberek. És épp ez a "nyugalom", biztonság érzet az, ami megkapó bennük.

Egy másik példa. Kereszturon a Jehovisták templomot épitenek.Szakember irányitásával kalákában dolgoznak. S ami mekapó :betartják a munkavédelmi szabályokat. Épitkezésen valaki látott olyasmit, hogy a munkások  munkavédelmio sisakot viseljenek , egytől egyig ?
Mert olyanok mint a robotok. A jehovistákat mindennek fel lehet hozni, csak pozitiv példának nem.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #8 Dátum: 2009 április 15, 09:10:49 am »
Szomszédjaim szombatonként mindig kosztümben vannak...tudjátok ezek az "egészséget szamszéd"-ék... ;D ....és nemrég a két testvér összeveszett valamin, erre a templomba nem engedték be csak az egyiket...mi ez? igazságszolgáltató, vagy mi a bánat?  :D

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #9 Dátum: 2009 április 15, 09:52:08 am »
Jézushoz hasonlította magát Gigi Becali

Barabás szabadon, Krisztus a kereszten, kiáltotta bilincseit lengetve a Steaua őrizetben tartott tulajdonosa.

Húsvét alkalmából sem engedték ki a börtönből Gigi Becalit, akit 29 napra szóló előzetes letartóztatásba helyeztek. Az üzletember, akit az autóját eltulajdonító tolvajok törvénytelen fogva tartása miatt vettek őrizetbe, kérést nyújtott be, hogy az ortodox ünnep alkalmából engedjék ki a fogdából, azonban az illetékes bíróság elutasította folyamodványát.

Amikor a rácsok mögül kihozták, Gigi Becali azt kiáltozta, hogy úgy járt, mint Jézus: a tolvaj Barabást szabadon engedték, Krisztust pedig keresztre feszítették.

(forrás: Mediatica.ro)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2009 április 16, 02:04:08 pm »
mit szamit azt fogjak mondani hogy azert mert olyan tiszta szivu...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #11 Dátum: 2009 április 21, 06:37:11 pm »
nah...a vasárnap volt alkalmam elbeszélgetni néhány régeni emberkével, mint ortodox, mint magyar emberekkel.
Állitásuk szerint :
-azok járnak  a templomba , akiknek bünűk van.
-A tempom divatbemutató.
-egy ortodox nénike legfrappánsabb válasza : olyan helyre menjek, ahova kurvák is járnak ?
- a pap mindig pénzt kér. Aki nem adakozik, azt kiolvassák ...
- van olyan pap is, amely kocsmákba jár...
- nem az egyház ellen vannak , hanem a papság ellen ...

ennek ellenére, az ortodox templomok körül zsúfoltság volt...
A tempomkertben anyukák játszottak a gyerköcökkel.  :)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #12 Dátum: 2009 április 22, 11:22:37 am »
neked ki hazudta azt hogy az ember egy okos allat ?

minden insztinkt....

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #13 Dátum: 2009 április 22, 02:22:21 pm »
Hmmm...
Lóri, szerintem ezt magad sem hiszed. Ha csak az ösztöneidre hallgatsz a mai világban 2 nap alatt rács mögé rakod magad. Lenyulod az első nőt, lopsz, hazudsz, mindent elkövetsz, hogy megkapd, amit az ösztöneid kérnek. Alighanem kalkulálni is szoktál, tervezni, sőt, ha nem tévedek, erkölcsi normák is fordulnak elő az életedben - ha nem is nevezed valásos meggyőződésnek őket.
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #14 Dátum: 2009 április 22, 04:54:49 pm »
ez jo vicc de meg te sem hiszed...
eletunket nagy reszben egy oszton  vezeti s SZEX minden amit csinalunk azt celozza hogy szaporodjunk a tobbi az a kaja s meg par aprosag...

gondold csak meg...