Szerző Téma: Kolozsvári CFR  (Megtekintve 12014 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Kolozsvári CFR
« Dátum: 2009 május 03, 02:38:17 am »
Gondolom eleg sokan  szeretik a CFR-t  a forumunkon ...

« Utoljára szerkesztve: 2009 május 04, 01:05:45 am írta El Barto »
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Kolozsvári CFR
« Válasz #1 Dátum: 2009 május 03, 02:38:45 am »

Gheorghe Hagit hívja edzőnek a Kolozsvári CFR

A Pro Sport című sportlap szerint a román labdarúgó-bajnokság tavalyi aranyérmese felvette a kapcsolatot az egykori játékoskiválósággal, és az első egyeztetés meg is történt a Konstanca elleni mérkőzés alkalmával.

Iuliu Mureşan klubelnök és Răzvan Zamfir igazgató lakásán látogatta meg Hagit, hogy kölcsönösen tájékozódjanak egymás elvárásairól.

Hagi évi 500 ezer eurót szeretne, illetve szabadkezet a játékoskeret összeállításában és a szakvezetői stáb kialakításában, amelyben nem kaphatna helyet senki azok közül, akik most a kispadon ülnek.

A másik oldalon a CFR-nél az elvárások között említették a bajnoki címet, a Románia-kupát és az európai kupatavaszba való kvalifikációt, illetve a jelenleg foglalkoztatott személyek közül mindenképpen megtartanák Alin Minteuan másodedzőt és Horia Cîrlan kapusedzőt. A kolozsvári klub azt is elvárná, hogy Hagi lobbizzon majd azok mellett a román játékosok mellett, akiket szeretnének leigazolni.

Mint ismeretes, a Kolozsvári CFR jelenlegi edzője, a portugál Antonio Conceicao április 5-én vette át a cseh Dusan Uhrin jr. helyét, aki Ales Jindrával együttesen mindössze 5 fordulón át vezethette a csapatot.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #2 Dátum: 2009 május 03, 10:03:17 pm »
Gondolom eleg sokan Kolozsvari szurkolok a forumunkon ...

Gondolom eleg sok a Kolozsvari szurkolo a forumunkon ...
valahogy így akartad írni nem?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2009 május 04, 01:06:09 am »
Gondolom eleg sokan Kolozsvari szurkolok a forumunkon ...

Gondolom eleg sok a Kolozsvari szurkolo a forumunkon ...
valahogy így akartad írni nem?
jah valahogy ugy  :heul_125: :icon_smile:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #4 Dátum: 2009 május 06, 11:13:08 pm »
Kvsc Kolozsvár - Poli Temesvár 2-0.

Egy kis segítség a Dimano-nak.Vagyis visszaadtuk azt amit a tavaly tett nekünk a rendőrcsapat mikor legyőzte a katonabárányokat.
Csak azt nem értem hogy a Dinamoval miért nem tudtunk ilyen jól játszani?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2009 május 11, 06:49:36 pm »
Kolozsvári CFR - már csak 6.!

Immár csak hatodik a Kolozsvári CFR a labdarúgó 1. liga rangsorán.

Bár vasárnap jelentős mezőnyfölényt harcolt ki a bajnokcsapat a 2. helyezett Urziceni otthonában, ezt nem sikerült gólra váltania a második félidőben. A találkozó így 1-1-es döntetlenre zárult, ami egyben azt is jelentette, hogy az Unireának sem sikerült beérnie a Dinamót, a fővárosiak továbbra is 2 ponttal vezetik a rangsort.

Eredmények: Brassó – Konstanca 2-1, Steaua Bukarest – Dinamo Bukarest 1-1, Medgyes – Vaslui 1-2, Temesvár – Galac 1-0, Tg. Jiu – Iaşi 1-1, Buzău – Rapid Bukarest 0-1, Otopeni – Craiova 0-1, Piteşti – Beszterce 2-1, Urziceni – Kolozsvár 1-1.

Az élcsoport: 1. Dinamo 62 pont, 2. Urziceni 60, 3. Temesvár 58, 4. Steaua 52, 5. Craiova 52, 6. Kolozsvár 52.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #6 Dátum: 2009 május 29, 07:56:11 pm »
Hosszabbított a Kolozsvári CFR Antonio Conceicaóval

Conceicao így 2011-ig Kolozsváron maradhat.

A román labdarúgó-bajnokság tavalyi aranyérmesének vezetői elégedettek a portugál szakvezető munkájával, akit az idény végéig szerződtettek, miután április 5-én menesztették a cseh Dusan Uhrin jr-t. Ezért úgy döntöttek, hogy két évvel meghosszabbítják kontraktusát. Antonio Conceicao így 2011-ig Kolozsváron maradhat.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #7 Dátum: 2009 május 29, 08:13:37 pm »
Hosszabbított a Kolozsvári CFR Antonio Conceicaóval

Conceicao így 2011-ig Kolozsváron maradhat.

A román labdarúgó-bajnokság tavalyi aranyérmesének vezetői elégedettek a portugál szakvezető munkájával, akit az idény végéig szerződtettek, miután április 5-én menesztették a cseh Dusan Uhrin jr-t. Ezért úgy döntöttek, hogy két évvel meghosszabbítják kontraktusát. Antonio Conceicao így 2011-ig Kolozsváron maradhat.

Végre egy normális döntés Pászkány Árpi vezette csapat vezetőségétől.Remélem hogy tanultak ebből a bajnokságból amikor is 4 trénerrel szenvedték végig.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2009 május 29, 08:25:44 pm »
nekem ugy tunt hogy nem foglalkozott eleget a csapattal Paszkany  ...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #9 Dátum: 2009 június 04, 02:10:21 am »

Bevásárol a CFR: a Dinamótól hoznak román játékosokat Kolozsvárra?

Már körvonalazódik a megoldás a szövetség korlátozó intézkedésére.

Nehéz helyzetbe hozták a csapat szakmai stábját

Zokon vették a Kolozsvári CFR vezetői a labdarúgó-szövetség ügyvezető bizottságának döntését, miszerint a következő évadtól kezdve az 1. liga mérkőzésein minden csapat köteles lesz legalább 8 román játékost nevezni a találkozókra.

Az nincs pontosítva, hogy a kezdőcsapatba is be kell-e kerüljenek, de a meccs jegyzőkönyvén mindenképpen szerepelnie kell a nevüknek. A kolozsváriaknak az a véleményük, hogy ez a döntés ellenük irányul, hiszen náluk csak 6 román játékos van a keretben, és ilyen rövid idő alatt elég nehéz ügyes futballistákat szerezni. Szerintük az lett volna a természetes, ha az intézkedést csak a 2010-2011-es idénytől léptették volna életbe.

Mégis van megoldásuk a helyzetre: felmerült tudniillik, hogy megegyeznének a Dinamo Bukaresttel, amely átadná a vezetőség által rossz szemmel nézett játékosait, és cserében kapna néhány jó képességű külföldi labdarúgót. Így a CFR-nél folytathatná pályafutását Pulhac, Adrian Cristea, Marius Niculae, Moţi és Tamaş, illetve a Dinamót erősíthetné a jövőben Vitinha, Emmanuel Koné és Fabbiani, aki a nyáron visszatér Argentínából.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2009 június 04, 02:13:27 am »
aztan ez a ket hir jol talal...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #11 Dátum: 2009 június 04, 02:13:42 am »

Elfogyott a pénz a Kolozsvári CFR-nél

A Pro Sport című napilap úgy tudja, a válság érzékenyen érintette a klub mögött álló üzletembert, Pászkány Árpádot, aki már nem hajlandó úgy és annyit költeni, mint a közelmúltban.

Ennek első kézzelfogható jele, hogy a mostani évadhoz képest felére csökkentik a csapat költségvetését, ami azt jelenti, hogy a tavalyi 34 millió euróhoz képest 17 millióból lesz kénytelen gazdálkodni az ügyvezetés. Másrészt játékosokra is csak abban az esetben lehet költeni, ha a jelenlegi csapattagok közül sikerül értékesíteni egyet-kettőt.

Elsőként Pereira és Culio került eladólistára, közülük is az uruguayi balhátvédnek van esélye arra, hogy az ősszel már másutt futballozzon. A Benfica 3,5 millió eurót ajánlott érte, a CFR 500 ezerrel többet kér, azonban hajlandó lemondani a követeléséről, amennyiben a lisszaboni klub egyben kifizeti az összeget. A tárgyalás menetének ilyeténszerű alakulását Iuliu Mureşan klubelnök is elismerte az O Jogo című lap hasábjain. Eszerint Pereira június 11-én írhatná alá szerződését a Benficával, amikor visszatér Dél-Amerikából, ahol országa válogatottja színeiben Brazília és Venezuela ellen játszik világbajnoki selejtező mérkőzést.

Addig is a CFR a szabadon igazolható futballistákra összpontosít. Máris bejelentették, hogy egyezségre jutottak a szlovák kapus Boris Peskoviccsal, aki a portugál Academica Coimbrától igazol a kolozsvári alakulathoz.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #12 Dátum: 2009 június 06, 12:43:10 am »

Újra Kolozsváron Eugen Trică - 2 évre írt alá a CFR-hez

A hír a klub honlapján jelent meg.

A labdarúgó 2 éves szerződést írt alá korábbi munkaadójával, ahonnan decemberben távozott a ciprusi Anorthosis Famagustához. Trică 18 hónapra kötelezte el magát a szigetországi együttesnél, de csak fél évet maradt, mert nem érezte jól magát. Ezért felbontották az egyezményét, és visszatért Kolozsvárra, ahol korábban a csapat egyik vezéregyéniségének számított.

Trică a második játékos, akivel a kolozsvári csapat erősít a következő idényre. Elsőként a kapus, Borisz Peszkovics aláírását szerezte meg a Gépész utcai alakulat.

Nem elérhető k_timi

• Kloss Timea
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2009 június 06, 01:24:00 am »

Újra Kolozsváron Eugen Trică - 2 évre írt alá a CFR-hez

A hír a klub honlapján jelent meg.

A labdarúgó 2 éves szerződést írt alá korábbi munkaadójával, ahonnan decemberben távozott a ciprusi Anorthosis Famagustához. Trică 18 hónapra kötelezte el magát a szigetországi együttesnél, de csak fél évet maradt, mert nem érezte jól magát. Ezért felbontották az egyezményét, és visszatért Kolozsvárra, ahol korábban a csapat egyik vezéregyéniségének számított.

Trică a második játékos, akivel a kolozsvári csapat erősít a következő idényre. Elsőként a kapus, Borisz Peszkovics aláírását szerezte meg a Gépész utcai alakulat.
:great: :jump2_125: Szuuuper!!
Hatha a következö szezonba ujra fennebb kerülnek :)
You can´t live in fear !

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #14 Dátum: 2009 június 14, 02:33:31 am »

A Kolozsvári CFR nyerte a Románia-kupát

A címvédő simán legyőzte a Temesvári Futballklubot.

A vártnál könnyebben védte meg címét a Kolozsvári CFR. A Románia-kupa szombat esti döntőjében az alakulat 3-0-ra legyőzte a Temesvári Futballklubot. A gólszerzők: Deac (6.), Peralta (28. – büntetőből), Culio (54.).

A mérkőzést több ízben félbe kellett szakítani a temesvári szurkolók rendbontása miatt. A bánságiak egy gólját éppen amiatt nem adták meg, mert miközben a csapat támadott, két szurkoló is behatolt a játéktérre, egyikük majdhogynem maga lőtte be a kapuba a labdát. Csendőrségi közbelépésre volt szükség.