Szászrégen.ro fórum
2010 szeptember 11, 01:09:40 am *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kolozsvári CFR  (Megtekintve 4342 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens
Nem elérhető Nem elérhető

KVSC 1907

« Válasz #105 Dátum: 2010 május 18, 09:32:26 pm »

Iron Maiden koncert Kolozsváron

A hírről a Kolozsvári CFR tulajdonosa, Pászkány Árpád számolt be, aki tavalyi ígéretét váltotta valóra: ha csapata megnyeri a bajnokságot, elhívja az Iron Maident.

Hétfő reggel Pászkány szerződést kötött az eseményt szervező céggel. „Nem szeretek olyasmikről beszélni, amikben nem vagyok biztos. Szerencsére sikerült, és ma hivatalosan is be tudtuk jelenteni. Meglepetést akartunk okozni a kolozsváriaknak, és nem csak nekik. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elhívnunk az Iron Maident Kolozsvárra” – mondta Pászkány.

A Polus Center parkolójában rendezett koncertre közel 50 ezer embert várnak. A szervezők szerint a jegy ára 20 euró + ÁFA (kb. 100 lej) körül fog mozogni, míg egy hagyományos Iron Maiden-koncertre legalább 50 eurót kell lepengetni. A jegyeket május 24-től lehet megvásárolni a www.servuscluj.ro oldalon.
Naplózva

Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #106 Dátum: 2010 május 18, 09:38:16 pm »

Erről jut eszembe hogy valamelyik nap olvastam az egyik regáti sportlapban, az ezzel kapcsolatos cikk hozzászólásaiban ,hogy abban az esetben ha  a Steaua nyerte volna meg a bajnokságot akkor Jiji meghívta volna Adi de Vitot a "manele királyt"  great great great
Naplózva

milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Fuck the Free World!

« Válasz #107 Dátum: 2010 május 19, 08:38:03 am »

Erről jut eszembe hogy valamelyik nap olvastam az egyik regáti sportlapban, az ezzel kapcsolatos cikk hozzászólásaiban ,hogy abban az esetben ha  a Steaua nyerte volna meg a bajnokságot akkor Jiji meghívta volna Adi de Vitot a "manele királyt"  great great great

Szuper... yeah

Még csak Máriá Tőnászé hiányzott volna...
Naplózva

Nigga's try to be the king, but the Ace is back...
Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #108 Dátum: 2010 május 29, 02:25:50 pm »

Vezet a Kolozsvár!!!!  yeah yeah yeah

2 infarktus után jó hogy bajnokok vagyunk!!!

Bajnok csapat, Bajnok csapat!!!  beerchug beerchug beerchug

És megvan a Regáti Kupa is. Igaz, hogy legyünk őszinték Kukoricoiu ( Porumboiu ) csapata jobban játszott de mi olyan "Murinho" taktikával sikerült gól nélküli döntetlenre befejezni a 90 percet + a 2x15 perc hosszabbítást és akkor jöhettek a büntetők. Szerintem ez már nem foci hanem szerencse kerék.
Naplózva

Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #109 Dátum: 2010 július 18, 09:35:39 pm »

A regáti Kupa után megvan a Szuperkupa is.

Kolozsvári KVSC1907- Urziceni Unirea 4-2 büntetők után (2-2, 120 perc után) (1-1,90 perc után)

Lehet kommentálni a meccset.
Naplózva

P.Laci
P.Laci
Rezidens

« Válasz #110 Dátum: 2010 július 19, 02:47:29 pm »

Meccset nem láttam, nem is tudtam, hogy az idén meg rendezik a Szuperkupát,mert nem a CFr nyerte mint a bajnokságot, mint a Román Kupát ? S akkor miért az Urziceni?
Naplózva

Tőzsdei Fogadó iroda :  http://tozsde.tipfix.eu/
Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #111 Dátum: 2010 július 20, 07:30:28 am »

Meccset nem láttam, nem is tudtam, hogy az idén meg rendezik a Szuperkupát,mert nem a CFr nyerte mint a bajnokságot, mint a Román Kupát ? S akkor miért az Urziceni?

Én sem láttam értelmét ennek a Szuperkupának amikor a Kolozsvár megnyerte úgy a bajnokságot mint a román kupát.Információim szerint ezt Mitica Dragomir találta ki, először a Vaslui-i vezetőséggel beszélt a lehetőségről de ők erre nem reagáltak és így esett a választás az Urzicei-ra.
Naplózva

Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #112 Dátum: 2010 augusztus 03, 10:48:26 am »

A craiovai döntetlen után a tegnap a 2. fordulóban 60 perc kínlódás után 2-0 győzött a Kolozsvár az újonc Branesti ellen.
Naplózva

Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #113 Dátum: 2010 augusztus 24, 06:57:29 am »

A craiovai döntetlen után a tegnap a 2. fordulóban 60 perc kínlódás után 2-0 győzött a Kolozsvár az újonc Branesti ellen.

Aztán jött a fekete leves.Sajnos ezt is megértük mikor mély völgyben van a csapat. Reméljük hogy hamar kilábalnak ebből az állapotból.
Naplózva

Andy
Egyed András István
Rezidens

KVSC 1907

« Válasz #114 Dátum: 2010 szeptember 10, 08:57:29 pm »

Aztán jött a fekete leves.Sajnos ezt is megértük mikor mély völgyben van a csapat. Reméljük hogy hamar kilábalnak ebből az állapotból.

De nagyon nagy völgyben van a csapat.
Naplózva

El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

« Válasz #115 Dátum: 2010 szeptember 10, 11:30:35 pm »

andy az a gond hogy te hiszel a tisztesseges roman fociba...

varj mert arpi bacsi kinyissa a zsebet es akkor jonnek a nyeresegek ...

romaniaban csak ugy lehetsz bajnok.
Naplózva

Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
Oldalak: 1 ... 6 7 [8]
  Nyomtatás  

Ugrás: