0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
De vannak személyek, és pedig elég szép számmal akiknek épp ez a mocskos foci a kedvencük.Legyen cirkusz, és kán-kán...Amúgy én is Lóri álláspontján vagyok... jómagam is csak hébe-hóba nézem meg az eredményeket.
Idézetet írta: P.Laci - 2011 Február 28, 08:30:32 pmDe vannak személyek, és pedig elég szép számmal akiknek épp ez a mocskos foci a kedvencük.Legyen cirkusz, és kán-kán...Amúgy én is Lóri álláspontján vagyok... jómagam is csak hébe-hóba nézem meg az eredményeket.Tudjátok: nekem lassan megy be egy dolog a fejembe. Hogy ez a Pászkány Árpi, hogy tudott ilyen alacsony szintre lemenni.Sokkal intelligensebb embernek ismertem eddig, de úgy látszik hogy csalódtam.
Idézetet írta: Andy - 2011 Február 28, 10:22:03 pmIdézetet írta: P.Laci - 2011 Február 28, 08:30:32 pmDe vannak személyek, és pedig elég szép számmal akiknek épp ez a mocskos foci a kedvencük.Legyen cirkusz, és kán-kán...Amúgy én is Lóri álláspontján vagyok... jómagam is csak hébe-hóba nézem meg az eredményeket.Tudjátok: nekem lassan megy be egy dolog a fejembe. Hogy ez a Pászkány Árpi, hogy tudott ilyen alacsony szintre lemenni.Sokkal intelligensebb embernek ismertem eddig, de úgy látszik hogy csalódtam. Azt hitted azért szállt be a fociba, mert szivügye ?
Idézetet írta: Andy - 2011 Február 28, 10:22:03 pmIdézetet írta: P.Laci - 2011 Február 28, 08:30:32 pmDe vannak személyek, és pedig elég szép számmal akiknek épp ez a mocskos foci a kedvencük.Legyen cirkusz, és kán-kán...Amúgy én is Lóri álláspontján vagyok... jómagam is csak hébe-hóba nézem meg az eredményeket.Tudjátok: nekem lassan megy be egy dolog a fejembe. Hogy ez a Pászkány Árpi, hogy tudott ilyen alacsony szintre lemenni.Sokkal intelligensebb embernek ismertem eddig, de úgy látszik hogy csalódtam. nem csalodtal csak Arpi nem tudja/birja tartani magat a sok cöran közt...
elokoskodta a dolgot.a la zsizsi
Andy kezdem csodálni az optimizmusodat.