El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2007 november 05, 12:03:48 pm » |
|
A katolikus pap reggel felkel és elrohan az evangélikus pap barátjához. Mikor találkozik vele igy szól - Képzeld barátom azt álmodtam az éjjel, hogy én vagyok Jézus. -Mire a másik az nem lehet én is ugyan ezt álmodtam akkor ki a Jézus kettőnk közül? Gondolkoznak majd az egyik így szól menjünk el a zsidó rabbihoz ő mindig mindenre tudja a választ. Mikor oda érnek a rabbi házához és bekopognak a rabbi így szól: - Segíthetek valamiben nektek? És az egyik pap elmeséli, hogy mit álmodtak. A rabbi így szólt: - Sem te, se nem te nem vagy Jézus. Én vagyok és be is tudom bizonyítani. - Hogyan? - szólt az egyik pap. - Gyertek utánam Elindulnak, majd elérnek egy házhoz. A rabbi bekopog, majd egy érett nő kinyitja kis ablakot és így szól: - Jézusom, már megint maga...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2007 november 05, 12:05:24 pm » |
|
Az egyik egyházközség új lelkésze annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következőket tartalmazta:
"Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet 2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe 3. A misekönyv nem poháralátét 4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának 5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő 6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz 7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre" 8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját" 9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel" 10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten f@sza" 11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a f?szfej"-re 12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának" 13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény 14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon.
És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös p?-ba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2007 november 05, 12:05:49 pm » |
|
- Mi a nevük a ministránsoknak? -  - Oltári segéd munkások! - Mi a neve a harangozónak? -  - Közönség szervező! - Mi a neve a pápának? -  - Második János Pál!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2007 november 05, 12:06:05 pm » |
|
A falusi lelkész így kezdi az istentiszteletet: - Kedves híveim! Van egy jó és egy rossz hírem! A jó hír az, van elég pénzünk arra, hogy felújítsuk templomunkat. A rossz hír az, hogy ez a pénz egyelőre még a ti zsebetekben van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2007 november 05, 12:06:24 pm » |
|
Elhalálozik a családfő. A temetésen a pap nagyon szívhez szóló beszédet mond, külön hangsúlyozva, milyen remek apa, férj volt az elhunyt. Az özvegy szipogva odaszól legnagyobb fiának: - Fiam, nézz már bele a koporsóba, lehet, hogy nem jó temetésre jöttünk!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2009 október 14, 09:19:07 pm » |
|
Itt a vicceket kell megtanulni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
P.Laci
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2009 október 14, 09:57:07 pm » |
|
Áh, de hogy ...szerintem itt El Barto vicces evolucionista hittéritő próbálkozása volt...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2009 október 15, 07:49:04 am » |
|
Áh, de hogy ...szerintem itt El Barto vicces evolucionista hittéritő próbálkozása volt... Értem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|