vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Dátum: 2009 május 21, 09:16:23 pm » |
|
Nagy Wass Albert kedvelő vagyok. Úgy gondolom ő jól leirta az egész Mezőséget és a történetét is. Nekem egy olyasmi jutott eszembe, hogy bejárnám a környéket és lefényképezném. Igy végigjárnám azt a területet, amelyen Wass Albert regényeinek nagyrésze lejátszódik. Hétfőn voltam Gyekén, Vasasszentgothárdon és Cegén. Ezeken a helyeken akkor jártam előszőr, úgyhogy nem nagyon tudtam merre nézegessek. Mindenesetre elég szép vidék, sok tóval. Az első képeket feltettem a netre: http://picasaweb.google.com/sz.imre/MezosegEz igy eddig elég kevés kép (többet csináltam, de ezek amik jobbak). Ahogy néztem elég sokat lehet arrafelé járkálni, mászkálni a dombokon. Remélem lesz erre időm s tudok minél több képet csinálni. Amerre még nem jártam az Nagysármás, Mezőzáh környéke. Valamikor arra is elnézek, mi van ott érdekes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009 május 21, 09:23:42 pm » |
|
Gratulálok. Le a "szalma" kalappal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009 május 21, 09:24:09 pm » |
|
Gratulálok. Le a "szalma" kalappal.
Köszi!  Ha sikerül valami normális gyűjteményt fényképezzek, akkor csinálok az egésznek egy saját honlapot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009 május 22, 05:20:40 am » |
|
vagany kepek bulanusz....
meg,meg,meg
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009 május 22, 10:16:30 pm » |
|
nem gyenge)) mind nagyon szép, bár nekem spec a közeliek jobban teszenek) egyedül az első vízi madár lehetne picit élesebb.. gratula hozzájuk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009 május 22, 10:42:34 pm » |
|
csinalj a varosrol is... valami erdekeset a kerek erdorol vagy mittomen... megfizetlek  -ba 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009 május 23, 07:34:36 am » |
|
nem gyenge)) mind nagyon szép, bár nekem spec a közeliek jobban teszenek) egyedül az első vízi madár lehetne picit élesebb.. gratula hozzájuk  Köszi a kritikát. Az élességgel vannak problémáim, mivel nem a legstabilabb a kezem, s tele lencse + a gép több mint 1 kilót nyom. Kell vegyek egy normális állványt még 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmlinuz
Szűcs Imre
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Csurka Mari unokája
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009 május 23, 07:35:16 am » |
|
csinalj a varosrol is... valami erdekeset a kerek erdorol vagy mittomen... megfizetlek  -ba  Csinálok jövő hét elején, mert akkor több időm lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009 május 23, 10:58:50 am » |
|
Köszi a kritikát. Az élességgel vannak problémáim, mivel nem a legstabilabb a kezem, s tele lencse + a gép több mint 1 kilót nyom. Kell vegyek egy normális állványt még   ne remegjen a kezed  há van súlya... neked érdemes költened a fotózásra) nem hízelgésből mondom!D  ami elismerhető, azt el kell ismerni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009 május 23, 11:00:06 am » |
|
azért kíváncsi lennék, hány rejtett tehetség lapul még a fórumon)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009 május 23, 11:17:06 am » |
|
Imrenek sok KEPESSEGE van ... latnad milyen profin vakarja a tokeit  (jaj de rossz vagyok)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kata
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009 május 23, 11:20:31 am » |
|
Imrenek sok KEPESSEGE van ... latnad milyen profin vakarja a tokeit  (jaj de rossz vagyok)  ...há az)))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rózsa
Moderátor
Rezidens

Nem elérhető
Simply Irresistible !
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009 május 23, 02:35:13 pm » |
|
...a képek nagyon szépek  ,amit én hiányolok ...nincs neve csak egy párnak ....várjuk a folytatást....majd mi "nyomjuk" a kritikát  ...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Dal , a hatalmas egyetem Legszentebb titka, lelke vagy! Jöttem, hogy pár dús percet adj. S ez minden is . Nincs egyebem! Tompa László : Zene
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009 május 23, 03:08:39 pm » |
|
de csak konsztruktiv kritikat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
k_timi
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009 május 23, 06:49:59 pm » |
|
de csak konsztruktiv kritikat...
Es nem olyan rosszassagokat mint fennebb igaz..?? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
You can´t live in fear !
|
|
|
|