Szerző Téma: Kultúra  (Megtekintve 26538 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
Kultúra
« Dátum: 2006 Március 04, 01:44:03 pm »
Minden ami a kultúraval kapcsolatos :zene , irodalom ,filmek ,szinészek.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Kultúra
« Válasz #1 Dátum: 2006 Március 04, 01:51:03 pm »
Igen, csak nincs aki foglalkozzon vele
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #2 Dátum: 2006 Március 04, 01:58:07 pm »
Mindenki itt leirhatja mi a velemenye egy filmrol ,egy konyvrol vagy milyen zenet hallgat szivesen.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #3 Dátum: 2006 Március 05, 04:22:38 pm »
Ez nem rossz. Pld. itt tavolban is szeretnek tudni milyen rendezvenyek vannak Regenbe, vagy ha valaki olvas egy jo konyvet... nem kell feltetlenul a Da Vinci Kodot olvasnia... igaz meg nem jutottam hozza, ezt valaki olvasta_? vagy mi a velemenye valakinek a Marai, meg az ESzterhazy regenyekrol ? Valaki erti oket, vagy csak mindenki a tomeggel sohajt, hogy milyen klasszamuvek. Gratulalok Rozsa!!!!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #4 Dátum: 2006 Március 05, 04:42:24 pm »
Ez nem rossz. Pld. itt tavolban is szeretnek tudni milyen rendezvenyek vannak Regenbe, vagy ha valaki olvas egy jo konyvet... nem kell feltetlenul a Da Vinci Kodot olvasnia... igaz meg nem jutottam hozza, ezt valaki olvasta_? vagy mi a velemenye valakinek a Marai, meg az ESzterhazy regenyekrol ? Valaki erti oket, vagy csak mindenki a tomeggel sohajt, hogy milyen klasszamuvek. Gratulalok Rozsa!!!!
Jó a Da Vinci Kód, ha kell elküldöm mailben.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #5 Dátum: 2006 Március 06, 09:44:07 am »
Ti eszmenyien jok vagytok!!!!...A Da Vinci kodot mailban legyszi kuld el. A tvr-s filmet pedig csak beleneztem,igazabol nem vagyok tortenelmi filmek rajongoja,es foleg ami a magyarsagot illetti, mert nagyon sok csusztatasok vannak. De mint alapsztori... hm , megallta a helyet.Nem tudom ki mennyire ert a filmezeshez, de egy kicsit a rendezes, meg a szovegkonyven lehetet volna finomitani.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #6 Dátum: 2006 Március 06, 10:05:37 am »
Ti eszmenyien jok vagytok!!!!...A Da Vinci kodot mailban legyszi kuld el. A tvr-s filmet pedig csak beleneztem,igazabol nem vagyok tortenelmi filmek rajongoja,es foleg ami a magyarsagot illetti, mert nagyon sok csusztatasok vannak. De mint alapsztori... hm , megallta a helyet.Nem tudom ki mennyire ert a filmezeshez, de egy kicsit a rendezes, meg a szovegkonyven lehetet volna finomitani.
bicikli: adj egy olyan e-mail cimet, ami megenged 2 MB-nál nagyobb attachmenteket, mert visszadobta a szerver.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

atta

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2006 Március 06, 10:27:08 am »
  Gyerekek ..... él a fórum. :jump2_125:  , csak így tovább!  :great:

Nem elérhető Kimola

• Kodolányi Imola
  • Junior
  • **
« Válasz #8 Dátum: 2006 Március 07, 12:17:15 pm »
Szkeptikusan álltam hozzá Dan Brown- A Da vinci kód című reményének.Környezetemben mindenki olvasta,vagy kiváncsiságból,vagy azért,mert most ez a "trendi".
Az első pár fejezet inkább egy olcsó krimire emlékesztetett,de kb. a 6-7. fejezettől (105. fejezetből áll, 652 oldal) már le se tudtam tenni.Volt hogy 5órán keresztűl csak olvastam észre se vettem.
Az alaptörténet nem annyira érdekes,mint a"mellékinformációk"és adatok,melyeket a regény főhőse Robert Langdon szimbólumkutató oszt meg a rejtélyes gyilkosság felderítése közben.
Nem csodálom,hogy felkavarta a kedélyeket és a Vatikán háza táján is nagy vízhangot kelett.Érdemes elolvasni. :yeah:

Én személyszerint már annyira rákaptam a Dan Brown irományokra,hogy jelenleg az Angyalok és Démonok-at olvasom,ami ha lehet mégjobb és lebilincselőbb,mint a nagyport kavart Kód.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #9 Dátum: 2006 Március 07, 12:49:04 pm »
Ami a könyveket illeti, sajnos az utóbbi időben nagyon nagy divat lett könyvet olvasni...Romániában mindenki Paolo Coelho-t olvass...hát ez fantasztikusan nagy trendiség itt...bármelyik bunkó sztárt megkérdezik, hogy mit olvasott utoljára, a válasz mindig úgyanaz...Coelho... :lehany:
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Kimola

• Kodolányi Imola
  • Junior
  • **
« Válasz #10 Dátum: 2006 Március 07, 12:57:26 pm »
Szerintem inkább kifejezetten jó,mégha ilyen szirom-szarom könyveket is olvasnak az emberek,de a lényeg,hogy OLVASSANAK és ne csak a pletykalapokat és a Sport újságot.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #11 Dátum: 2006 Március 07, 01:44:00 pm »
Szerintem inkább kifejezetten jó,mégha ilyen szirom-szarom könyveket is olvasnak az emberek,de a lényeg,hogy OLVASSANAK és ne csak a pletykalapokat és a Sport újságot.

Nem arról van szó, hogy ne olvassanak, hanem arról, hogy ez már a végén nem is az olvasásról szól, hanem inkább arról, hogy a többiek ne mondják rá, hogy nincs kultúrájuk... :tickedoff:
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #12 Dátum: 2006 Március 07, 01:49:00 pm »

Nem arról van szó, hogy ne olvassanak, hanem arról, hogy ez már a végén nem is az olvasásról szól, hanem inkább arról, hogy a többiek ne mondják rá, hogy nincs kultúrájuk... :tickedoff:
yep, ez igy van, ezek divatból aszondják h olvasnak :wall: :bash:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #13 Dátum: 2006 Március 07, 01:52:21 pm »
Szkeptikusan álltam hozzá Dan Brown- A Da vinci kód című reményének.Környezetemben mindenki olvasta,vagy kiváncsiságból,vagy azért,mert most ez a "trendi".
Az első pár fejezet inkább egy olcsó krimire emlékesztetett,de kb. a 6-7. fejezettől (105. fejezetből áll, 652 oldal) már le se tudtam tenni.Volt hogy 5órán keresztűl csak olvastam észre se vettem.
Az alaptörténet nem annyira érdekes,mint a"mellékinformációk"és adatok,melyeket a regény főhőse Robert Langdon szimbólumkutató oszt meg a rejtélyes gyilkosság felderítése közben.
Nem csodálom,hogy felkavarta a kedélyeket és a Vatikán háza táján is nagy vízhangot kelett.Érdemes elolvasni. :yeah:

Én személyszerint már annyira rákaptam a Dan Brown irományokra,hogy jelenleg az Angyalok és Démonok-at olvasom,ami ha lehet mégjobb és lebilincselőbb,mint a nagyport kavart Kód
Jaja, a könyv tényleg a mellékinformációk miatt olyan érdekes, a sztori maga csak töltelék :)
Az Angyalok és Démonok sajnos csak angolul van meg nekem, lehet úgy fogom elolvasni
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Kimola

• Kodolányi Imola
  • Junior
  • **
« Válasz #14 Dátum: 2006 Március 07, 02:01:35 pm »
vmilnuz:Szivesen kölcsön adom magyarúl,ha szeretnéd haza kűldöm Tibitől megkapod.Ha kiolvastam úgyis mindegy,h itt porosodik a polcon,vagy nálad van.