0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
vmilnuz:Szivesen kölcsön adom magyarúl,ha szeretnéd haza kűldöm Tibitől megkapod.Ha kiolvastam úgyis mindegy,h itt porosodik a polcon,vagy nálad van.
Idézetet írta: Kimola - 2006 Március 07, 02:01:35 pmvmilnuz:Szivesen kölcsön adom magyarúl,ha szeretnéd haza kűldöm Tibitől megkapod.Ha kiolvastam úgyis mindegy,h itt porosodik a polcon,vagy nálad van. Bocsika, hogy csak úgy "lenyúlom" előled a könyvet, de majd igyekszem gyorsan a végére járni.Utána viszont elolvasnám az angol verziót is, persze ha valamiképpen megkaphatnám azt.
Idézetet írta: Smeagol - 2006 Március 07, 03:12:04 pmIdézetet írta: Kimola - 2006 Március 07, 02:01:35 pmvmilnuz:Szivesen kölcsön adom magyarúl,ha szeretnéd haza kűldöm Tibitől megkapod.Ha kiolvastam úgyis mindegy,h itt porosodik a polcon,vagy nálad van. Bocsika, hogy csak úgy "lenyúlom" előled a könyvet, de majd igyekszem gyorsan a végére járni.Utána viszont elolvasnám az angol verziót is, persze ha valamiképpen megkaphatnám azt. Az angol verzió az fennt van a neten, simán meglehet találni.
Idézetet írta: milan - 2006 Március 07, 03:17:45 pmIdézetet írta: Smeagol - 2006 Március 07, 03:12:04 pmIdézetet írta: Kimola - 2006 Március 07, 02:01:35 pmvmilnuz:Szivesen kölcsön adom magyarúl,ha szeretnéd haza kűldöm Tibitől megkapod.Ha kiolvastam úgyis mindegy,h itt porosodik a polcon,vagy nálad van. Bocsika, hogy csak úgy "lenyúlom" előled a könyvet, de majd igyekszem gyorsan a végére járni.Utána viszont elolvasnám az angol verziót is, persze ha valamiképpen megkaphatnám azt. Az angol verzió az fennt van a neten, simán meglehet találni.Megköszönném ha segitenél, hogy hol találom meg.Én nem vagyok egy szgépes zseni csak egyszerű felhasználó.
Ha valakinek kedve lenne egy jo konyvet elolvasni de nem talalja sehol,akkor itt egy konnyebb valtozat,a kovetkezo linket ha beirja es ott az utasitasokat elfogadja maris lapozgathat tobb ezer magyar es vilagirodalmi alkotas kozott.www.vilaghallo.hu
Rendezvényekről hova lehet irni? mert pld, nem tudom ismeritek a Gala társulatot, a groteszk humor magyar remekjeit. Erdélyben turnéznak, ha tehetitek ne haddjátok ki.Nem tudom Régenbe eljutnak-e?