El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009 november 14, 08:50:12 pm » |
|
Ma láttam hasonló esetet: Vásárhelyen a Proemenáda egyik bejáratánál egy nő pisilteti a gyereket(5 év körüli lehetett). Simán odarakta, hogy húgyozza le a falat pedig bent van pár budi. Majdnem beleléptem a folydogáló anyagba  hat jo mondjuk lehet reszeg volt a gyermek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
Pityu
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009 november 17, 09:23:30 am » |
|
Ma láttam hasonló esetet: Vásárhelyen a Proemenáda egyik bejáratánál egy nő pisilteti a gyereket(5 év körüli lehetett). Simán odarakta, hogy húgyozza le a falat pedig bent van pár budi. Majdnem beleléptem a folydogáló anyagba  Par hete a Diego elott a parkoloban is ugyanez volt, raszolltam az anyukara, hogy van wc is bent, erre elkezdett magyarazni, hogy kisgyerek es surgos volt. Ezzel mindent megoldott, aztan szegyen nelkul bejott a boltba nezelodni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Nemhivatalos polgármester
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009 november 17, 09:34:57 am » |
|
Ma láttam hasonló esetet: Vásárhelyen a Proemenáda egyik bejáratánál egy nő pisilteti a gyereket(5 év körüli lehetett). Simán odarakta, hogy húgyozza le a falat pedig bent van pár budi. Majdnem beleléptem a folydogáló anyagba  Par hete a Diego elott a parkoloban is ugyanez volt, raszolltam az anyukara, hogy van wc is bent, erre elkezdett magyarazni, hogy kisgyerek es surgos volt. Ezzel mindent megoldott, aztan szegyen nelkul bejott a boltba nezelodni. Pityu - legyen kéznél a fényképezőgép kitt/katt - és megvan a kép.Kitesszük a szégyenfalra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009 november 17, 03:51:59 pm » |
|
Ma láttam hasonló esetet: Vásárhelyen a Proemenáda egyik bejáratánál egy nő pisilteti a gyereket(5 év körüli lehetett). Simán odarakta, hogy húgyozza le a falat pedig bent van pár budi. Majdnem beleléptem a folydogáló anyagba  Par hete a Diego elott a parkoloban is ugyanez volt, raszolltam az anyukara, hogy van wc is bent, erre elkezdett magyarazni, hogy kisgyerek es surgos volt. Ezzel mindent megoldott, aztan szegyen nelkul bejott a boltba nezelodni. Pityu - legyen kéznél a fényképezőgép kitt/katt - és megvan a kép.Kitesszük a szégyenfalra. csak kit-kat utan lehet pif-puf jonne...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába.
|
|
|
|
Pityu
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009 december 08, 02:21:24 pm » |
|
Es nem jon hogy higgyem a maodik pisalasi eset a Diego elott... Azt hittem fejbebaszom a paraszt annyat es apjat annak a kb 5-6 ev koruli takonynak aki ma kilepett a boltbol es elkezdett pisalni az ajto elott ugy, hogy a csempe reszen nekiallt, aztan odebb kellett lepni es az ajtotol kb 2 m-re befejezte. Jo nagy tocsa... kileptem es mondtam a szuloknek, hogy en ilyet nem lattam, erre a no azt mondta, hogy, hat nem vettek eszre.
Bassza meg.
Leszakad a pofam.
Nem jon hogy higgyen.
Beszarok.
Allatok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009 december 08, 02:36:02 pm » |
|
Es nem jon hogy higgyem a maodik pisalasi eset a Diego elott... Azt hittem fejbebaszom a paraszt annyat es apjat annak a kb 5-6 ev koruli takonynak aki ma kilepett a boltbol es elkezdett pisalni az ajto elott ugy, hogy a csempe reszen nekiallt, aztan odebb kellett lepni es az ajtotol kb 2 m-re befejezte. Jo nagy tocsa... kileptem es mondtam a szuloknek, hogy en ilyet nem lattam, erre a no azt mondta, hogy, hat nem vettek eszre.
Bassza meg.
Leszakad a pofam.
Nem jon hogy higgyen.
Beszarok.
Allatok.
Pityu. A fényképezőgép legyen kéznél ilyenkor
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pityu
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009 december 08, 02:37:25 pm » |
|
a zsebemben volt , de az idegesseg nem hagyott rendesen beszelni, kiakadtam bassza meg, nem jott hogy higgyek a szememnek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
El Barto
Kloss Lorand
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009 december 10, 10:07:07 pm » |
|
Pityu en ertem hogy mergelodsz de csodalkozol ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
metatron
Orsi
Junior

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009 december 29, 12:41:47 pm » |
|
A kettes licivel szembe, csütörtökön hugymaraton van a bikinit nem viselő rokolyás mamik között:)) Ahány kapusas mindegyik mellett kuporog valaki félóránként, sőt a sáncba akkora tortákat eresztenek, hogy öröm nézni milyen egészségesen táplálkoznak. (egészséges szín, állag stb.) Egyszer az is volt hogy mentem ki a kapun, a mami eresztette a folyvást kifele megkuporodva és vigyorogva nézett rám. Na álljak neki ordíbálni, nem stílusom, még a végén húgyúti rekedést csinál aztán majd felébredek egy perrel:)) na mi olyan csodálkoznivaló, fiziológia az egész:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andy
Egyed András István
Rezidens

Nem elérhető
KVSC 1907
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009 december 29, 01:17:24 pm » |
|
A kettes licivel szembe, csütörtökön hugymaraton van a bikinit nem viselő rokolyás mamik között:)) Ahány kapusas mindegyik mellett kuporog valaki félóránként, sőt a sáncba akkora tortákat eresztenek, hogy öröm nézni milyen egészségesen táplálkoznak. (egészséges szín, állag stb.) Egyszer az is volt hogy mentem ki a kapun, a mami eresztette a folyvást kifele megkuporodva és vigyorogva nézett rám. Na álljak neki ordíbálni, nem stílusom, még a végén húgyúti rekedést csinál aztán majd felébredek egy perrel:)) na mi olyan csodálkoznivaló, fiziológia az egész:) Ismételtem azt mondom, hogy "fényképezőgép elő" st. stb. A többit aztán intézem én.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
milan
Portik Loránd
Adminisztrátor
Rezidens

Nem elérhető
Fuck the Free World!
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010 február 22, 09:32:39 am » |
|
Az egy szép utca.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...
|
|
|
|