Szerző Téma: Hírek Régenről régeniektől  (Megtekintve 27372 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
Hírek Régenről régeniektől
« Dátum: 2006 Január 19, 10:33:08 am »
Már több mint fél éve nem jártam Régenben.
Jó lenne olvasni arról mi történik a városban.
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
Re: Hírek Régenről régeniektől
« Válasz #1 Dátum: 2006 Január 19, 11:36:45 am »
Megprobálunk minnél több információt közölni nektek. Ha valami történik Régenben akkor majd megtudjátok.  :pimp:
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Tilcsi

• Junior
  • **
« Válasz #2 Dátum: 2006 Január 19, 03:52:29 pm »
Sajnos én is nagyon ritkán megyek haza, éppen ezért nagyon boldoggá tettetek ezzel a honlappal.Eddig a vendégkönyvet olvasgattam, igaz nem sok ismerőst találtam, de ennek ellenére örültem mindenkinek.Igaz, néha sajnáltam a fiúk máját, de megértem őket hiszen én is voltam fiatal.
Remélem ide téved az én generácimból is valaki,örülnék a régi osztálytársaknak, munkatársaknak stb.84-ben végeztem a 2-es líceumban.
Pusz mindenkinek!

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #3 Dátum: 2006 Január 23, 12:56:07 pm »
Hali!
Semmi sem történik Régenben?
Talán minden és mindenki lefagyott?
Itt Pesten már egész jó hideg van , de süt a nap.
Így már sokkal jobban lehet a munkára és "egyebekre" koncentrálni.

Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #4 Dátum: 2006 Január 29, 02:29:06 am »
Kösz,hogy látogatod a régeni "Magyar" honlapot,  igaz, hogy én 91-ben végeztem ,de örülök,hogy  ily módon is találkozhattunk.Ha bármilyen témában szeretnél csevegni  írj és szivesen válaszolok.

Emese

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2006 Február 04, 04:40:38 pm »
Szia Tilcsi!

Én is a 2-esben végeztem, 87-ben. Jelenleg Budapesten élek. Ha szeretnéd, hogy váltsunk néhány levelet, írj a fórumra, vagy az e-mail címemre.

Üdv.,
Emese

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #6 Dátum: 2006 Február 06, 12:40:34 am »
Sziasztok emberkék!Rena vagyok,régeni származásu,de még soha nem jártam Régenbe,ugyanis én még csak nyolc hónapos vagyok!Az én anyukám 95-ben végzett a 2-es licibe,apukám meg 93-ba.Egyed Andyt meg Laurát üdvözlöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #7 Dátum: 2006 Február 27, 05:21:40 pm »
Szia Rena!Igazan csodagyerek  :)   vagy ,egy nyolc honapos ilyen szepen tudjon irni,gratula a szuleidnek. :great: .Legy ugyes ezutan is puszi csopseg  :-*.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

wa_for_ever

• Vendég
« Válasz #8 Dátum: 2006 Március 03, 06:28:00 pm »
Ujabb Wass Albert ellenes geciség: (ZIARUL DE MURES)anul IV nr. 192 20-26 februarie 2006

ANCHETA: Criminalul WASS ALBERT loveste din nou (vadbarmok)

În parcul memorial din centrul oraşului Odorheiu Secuiesc a fost amplasat un nau bust al celui care a fost contele WASS ALBERT. Aceasta a fost condamnat la moarte în contumacie (în lipsă) în anul 1946, de Tribunalul Poporului Cluj, pentru crime de război documentate şi la Muzeul holocaustului.Primăria Odorheiu Secuiesc încalcă prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 31., din 13 martie 2002. În urmă cu trei ani, am fost primul ziar care a adus în atenţia opiniei publice cazul Wass Albert.La vremea respectivă, fiul lui Wass Albert, generalul american Wass Huba, a fost numit comandantul NATO pentru Europa de Est.Ulterior publicării materialului, Wass Huba a fost înlocuit din funcţie.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #9 Dátum: 2006 Március 03, 11:05:42 pm »
Ujabb Wass Albert ellenes geciség: (ZIARUL DE MURES)anul IV nr. 192 20-26 februarie 2006

ANCHETA: Criminalul WASS ALBERT loveste din nou (vadbarmok)

În parcul memorial din centrul oraşului Odorheiu Secuiesc a fost amplasat un nau bust al celui care a fost contele WASS ALBERT. Aceasta a fost condamnat la moarte în contumacie (în lipsă) în anul 1946, de Tribunalul Poporului Cluj, pentru crime de război documentate şi la Muzeul holocaustului.Primăria Odorheiu Secuiesc încalcă prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 31., din 13 martie 2002. În urmă cu trei ani, am fost primul ziar care a adus în atenţia opiniei publice cazul Wass Albert.La vremea respectivă, fiul lui Wass Albert, generalul american Wass Huba, a fost numit comandantul NATO pentru Europa de Est.Ulterior publicării materialului, Wass Huba a fost înlocuit din funcţie.

Ne kezdjétek már megint ilyesmikkel, mert nincs semmi értelme... :idiot2: :idiot2: :idiot2:
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2006 Március 03, 11:30:38 pm »
Tényleg be kéne fejezni az ilyeneket!  legyünk emberek!!  Azt a kurva újságot el kell adni,normális,h tele van írva mindennel csak,h vegyék meg az emberek!!  Az ilyen stílusu problémákat hiába vitatjuk,semmi értelme.Ettől nem leszünk se gazdagabbak se szegényebbek!!!! Mi nem tudonk ez ellen semmit se tenni.Mit a francot csináljunk ,gyűjtsünk aláírásokat?
Szóval a lényeg az,h tényleg nyíltott a fórum bármilyen témának csak gondoljátok meg ,olyan témák legyenek feldobva ami nem csak a téma szerzőjét zavarja,hanem mindenki nyugodtam könnyen hozzá tudjon szólni.

Köszonöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!              :cya:

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #11 Dátum: 2006 Március 04, 03:20:28 am »
Egyet értek Tibivel. Amikor elolvatsam nekem is az első reakcióm az volt, hogy szexuálisan zaklassák szájon a jó büdös járdaszéli anyjukat, de aztán amint nekifogtam írni lenyugodtam, mert nincs értelme. Ez kb annyira hasznos téma, mint az, ami mostanában itt Magyarországon terjed, hogy román tankok mennek Székelyudvarhelyre, mivel ott március 15-én ki szeretnék kiáltani Erdély függetlenségét. Ez önmagában szép dolog, sőt..., csak kevés benne a realitás, és minimum az esélye. Hagyjuk a politikát, inkább jöjjenek az agysejtölős lebaszások!

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #12 Dátum: 2006 Március 04, 05:59:08 pm »
Ebben az évben,ha minden igaz  felújitják a a városon átvezető Dn 16 utat.  :yeah:  Tervbe vette a város vezetősége több más utca felújitását valamint a főtéri park modernizálását.  :great:  Reméljuk nem csak terv marad, de meg is valósul.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #13 Dátum: 2006 Március 05, 05:13:04 pm »
Igen ez így van ,megvalósul.Én is hallottam nem csak duma!

Nem elérhető bomber_kl

• Junior
  • **
« Válasz #14 Dátum: 2006 Március 05, 08:04:53 pm »
en meg azt hallottam ,hogz a foteri park ala  auto parkolot akarnak epiteni !

na ehez mit szoltok? :2guns: