Szerző Téma: Hírek Régenről régeniektől  (Megtekintve 27113 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
Re: Hírek Régenről régeniektől
« Válasz #120 Dátum: 2010 július 30, 12:31:16 pm »
Nem tudom, hogy miért csodálkozol.
Erről egy nagyon komoly vitát lehetne folytatni,hogy miért van így,de nem akarom,hogy megint a fejemhez vágják,hogy nagyképű és rosszindultú vagyok.
De gondold csak el , egy egyszerű példát mondok: milyen alternativát tud a város közössége nyújtani annak aki "hazamegy",és valamennyire már hozzászokott,hogy az élet egy kissé pergős (programok,rendezvények- és nemcsak a kötelező és néha unalmas rokonlátogatások vannak).

Laci: én ebből azt veszem ki hogy mindenki aki hazamegy Régenbe azt a Nagypiacnál kellene várni
pálinkával, sóval,  kenyérrel és Pápay-ék a rezesbandájával..Nem erről van itt szó.
A lényeg azon van  hogy mindenki szét van szóródva.Nem azt akarom mondani hogy mindenki költözzön vissza most Régenbe
de én valahogy úgy látom hogy egy láthatatlan hídat kellene megépíteni az otthoniak és "emigráció" között.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
Re: Hírek Régenről régeniektől
« Válasz #121 Dátum: 2010 július 30, 02:50:00 pm »
Nagyon szép az elképzelés,de sajnos lehetetlen megcsinálni.Ameddig régeni és régeni közt nincs kommunikáció,vagy ha mégis van,az nagyon kevés,akkor nem lehet elvárni hogy valaki "kinntről" belelkesedjék.
Ha valaki "kinntről" hazamegy,akkor "szabadságon" van,és ha találkozol  "otthoniakkal" akkor ők valamerre futnak,nincs rád idejük,vagy sztoikusan azt suggalják, ez van.
Nem tudom,hogy mások miképp vannak,de én is személyesen "iszonyodok" hazamenni Régenbe. Azért menjek,hogy azt "halljam",bocs,de most mennem kell,nincs időm,stb., s nem beszélve arról ha végig megyek a főtéren én se ismerek senkit és engem se ismer senki. Egyedül lenni itthon is tudok.
Tudod milyen furcsa,és rossz érzés,szülővárosodban "idegennek" lenni?
Nem kell sóval és kenyérrel várni az "elvándoroltakat".Elmentél, és kész,ahol vagy ott bogozd ki magad ! S nem utolsó sorban nincs "közös téma".
Az ok talán mindenkinél más és más amiért az "iszony-viszony" megvan.
De vajon van valakinek türelme ezeket végighallgatni? Vagy meri valaki kimondani ? S ha kimondunk dolgokat,akkor azok nem bántóak,és minek bántsuk embereket?
« Utoljára szerkesztve: 2010 július 30, 02:51:39 pm írta P.Laci »

Nem elérhető szemuveges

• Junior
  • **
Re:Hírek Régenről régeniektől
« Válasz #122 Dátum: 2011 október 04, 11:27:43 pm »
eleg nem szep hogy 120 napja nem irt ide senki ....semit ....de en ugy gondolom hogy mindig kerul valaki,hogy hoza mondjon valami.(ha hejtelenul is )  de ez a gep miat 1 reszt.......
igaz Regenben sajnos kihalo felben van a ismerkedes ,baratkozas,beszelgetes.s.t.b. es mi az oka ennek? Mert nem latjuk sajat magunkat futva a gyors vilagban.!!!!!Ha neha meg,meg allunk sokal jobb lesz.........Biztos....
don"t dream your life,live your dreams

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
Re:Hírek Régenről régeniektől
« Válasz #123 Dátum: 2011 október 05, 11:54:44 am »
eleg nem szep hogy 120 napja nem irt ide senki ....semit ....de en ugy gondolom hogy mindig kerul valaki,hogy hoza mondjon valami.(ha hejtelenul is )  de ez a gep miat 1 reszt.......
igaz Regenben sajnos kihalo felben van a ismerkedes ,baratkozas,beszelgetes.s.t.b. es mi az oka ennek? Mert nem latjuk sajat magunkat futva a gyors vilagban.!!!!!Ha neha meg,meg allunk sokal jobb lesz.........Biztos....

Vagy lehet, hogy nem ismerik azt a honlapot az emberek?