Szerző Téma: Viccek  (Megtekintve 72870 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
Re: Viccek
« Válasz #30 Dátum: 2006 Március 08, 11:35:17 pm »
Mi a férfiaknál az előjáték?
- Bekapcsolni a TV-t.
God must love stupid people; He made so many.

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #31 Dátum: 2006 Március 08, 11:36:03 pm »
- Ki az abszolút diplomata?
- Aki úgy el tud küldeni a fenébe, hogy alig várod az indulást.

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #32 Dátum: 2006 Március 08, 11:40:10 pm »
Egy skótot elüt egy autós. Szerencsére nem történik semmi baja, ezért az autós ad neki 100 fontot, hogy ne tegyen feljelentést. A skót szeme felcsillan:
- Gyakran jár erre uram?

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #33 Dátum: 2006 Március 09, 02:06:12 pm »
TANMESE!!!

Férfias voltam, vakmerő, szabad és hosszú hajam volt.

A feleség ismerkedett meg velem, és nem fordítva. A feleségem valósággal üldözött a szerelmével. Mindegy, hogy hova mentem, ő már ott volt. Ennek már 12 éve. Akkoriban egy megrögzött motoros voltam, csak fekete pólót, kopott farmert és motoros csizmát hordtam, és hosszú hajam volt.

Természetesen volt öltözékem a különleges alkalmakra is. Olyankor fekete pólóban, kopott farmerban és fehér tornacipőben jelentem meg.

A házimunka csak gond volt, amit ha csak lehetett elkerültem.

De szerettem magam és az életem. Így ismerkedett meg velem. "Te vagy az álompasim. Olyan férfias vagy, olyan vad és szabad."

Hamarosan véget ért a szabadság, mert úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Miért is ne, férfiasan vakmerő voltam, majdnem szabad és hosszú hajam volt.

Mindenesetre csak az esküvőig. Nem sokkal előtte hallom, hogy mondja: "Legalább fodrászhoz elmehetnél, végül is jönnek a szüleim az esküvőre." Órákkal, - nem napokkal és végtelen könnyekkel később beleegyeztem és egy rövid divatos frizurát vágattam magamnak, mert mégiscsak szerettem őt, és akkor mi van, férfias voltam, vakmerő, majdnem szabad és a fejemre nőtt. Olyan kedves voltam.

"Szívem, úgy szeretlek, ahogy vagy" susogta nekem.

Az élet rendben volt, bár a fejem kicsit fázott. Békés közöslétek hetei következtek amíg a nejem egy nap egy nagy táskával a hóna alatt megjelent előttem. Hozott egy inget, egy kötött mellényt/pulóvert (már a szó hallatára is futkos a hideg a hátamon) és egy új nadrágot és azt mondta: "Kérlek, próbáld fel ezeket." napokkal, hetekkel, nem hónapokkal és végtelen papírzsebkendővel később engedtem, és hordtam az inget, a kötött cuccot és a szövetnadrágot. Majd jött a fekete cipő, zakó, nyakkendő és divatkabát. De én férfias voltam, vakmerő, halál csinos és a fejemre nőtt.

Aztán következett a legnagyobb harc. A harc a motorért. Igazából nem tartott sokáig, mert a fekete öltönyben, ami mindig csíp és szúr, nem igazán lehet harcolni. És még a lakkcipő is nyomta a lábam, ami szintén megpuhított. De nem baj, férfias voltam, nyárspolgár, majdnem szabad és egy kombit vezettem, és a fejemre nőtt.

Az évek során jöttek a harcok, amiket a könnyek tengerében mind elveszítettem. Mosogattam, vasaltam, bevásároltam, slágereket tanultam meg kívülről, vörösbort ittam és vasárnaponként sétálni mentem. És akkor mi van - gondoltam én, papucs lettem, rab, szarul éreztem magam és a fejemre nőtt.

Egy szép napon a feleségem elém állt becsomagolt bőröndökkel a kezében és azt mondta: " Elhagylak." Teljesen meglepődve kérdeztem, hogy miért. "Már nem szeretlek, mert úgy megváltoztál. Már nem az a férfi vagy, akit valaha megismertem."

Nemrég összefutottam vele. Az "új" pasija egy hosszú hajú motoros szakadt farmerban, tetoválásokkal, aki lesajnálóan nézett rám.

Azt hiszem, hogy küldök neki egy sapkát...

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #34 Dátum: 2006 Március 09, 03:13:55 pm »
Training menedzsereknek:

1. lecke

Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép
a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengője. Gyorsan
megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nő magára teker egy
fürdőlepedőt és lemegy ajtót nyitni. Szembetalálja magát Bobbal, a
szomszéd lakás tulajdonosával, aki azonnal így szól:
  - Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdőlepedőt.
A  feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a
fürdőlepedőt és ott áll meztelenül Bob előtt, aki, miután jól
meggusztálta, átad neki 8 százdollárost. A nő, örülve a kis vagyonnak,
amit  kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, boldogan belép a
fürdőszobába, hogy letegye a lepedőt. A férj megkérdi:
  - Ki volt az?
  - Bob, a folyosószomszédunk.
  - És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kért kölcsön?

Tanulság:
ha időben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási
tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a  cég imidzsének romlását.

2. lecke

Fiatal pap kocsival megy a templomába, mikor meglát egy ruganyos léptű
apácát.  Megáll, és felajánlja, hogy elviszi a kolostorba. Az apáca
beül, keresztbe teszi a lábát és kivillantja a combját. A pap nem állja
meg, hogy ne fixírozza, néhány pillanatra el is veszti az uralmat a
kocsi  fölött. Miután visszatereli a kocsit a saját sávjába, hirtelen
megfogja az apáca  combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
  - Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
A pap szégyenkezve elnézést kér az apácától. Kis idő múlva, engedve a
kísértésnek, kihasználja a sebességváltás adta lehetőséget és
újrakezdi, mire az apáca:
  - Atyám, emlékezzen a 129. zsoltárra!
Újabb fülig-pirulás, újabb elnézéskérés, újabb dadogás:
  - Bocsánatát kérem, nővér, legyőzött a test gyarlósága.
Odaérnek a kolostorhoz, az apáca egy szó nélkül kiszáll és egy utolsó,
jelentőségteljes pillantást vet a papra. A pap gyorsan előveszi a
Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa: "Ne állj meg utadon,
törekedj minél feljebb jutni, és tiéd lesz a  mennyeknek országa."

Tanulság:
Munkája során mindig szerezzen be minden elérhető információt, mert
különben soha vissza nem térő lehetőségeket szalaszthat el.

3. lecke:

A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgatója
együtt mennek ebédelni. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott
rézlámpást találnak a szemetes mellett. Megdörzsölik,  kijön a szellem,
aki látja, hogy hárman vannak:
  - Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikőtökre csak egy
jut. A hivatalnok félrelöki a másik kettőt és gyorsan elmondja:
  - Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget
nem érő szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az
élvezetet! Alig hogy elmondja, már el is tűnik. Az ügynök is előlép:
  - Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján,
oldalamon álmaim asszonyával! Ő is hipp-hopp, eltűnik.
  - Most te következel, mondja a szellem a személyzeti igazgatónak. Te
mit kívánsz?
  - Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén legyenek ott az irodában.

Tanulság:
Ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a főnök a sajátját már
becsukta.

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #35 Dátum: 2006 Március 09, 03:22:14 pm »
Tények, amiket mindenkinek tudnia kell Chuck Norrisról:

- Chuck Norris nem alszik, Chuck Norris vár.
- Chuck Norris nem borotválkozik, õ arcon rúgja magát. Az egyetlen dolog ugyanis, ami megsebezheti Chuck Norrist, az Chuck Norris.
- A Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Chuck Norris úgy döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver.
- Amikor Bruce Banner bekattan, Hulkká változik. Amikor Hulk bekattan, Chuck Norriszá változik.
- Chuck Norris nem olvas könyveket. Csupán addig nézi õket, amíg meg nem szerzi a szükséges információt.
- Ha Chuck Norris megrúg valakit, nem csupán megöli, egész létezését kitörli a téridõ-kontinuumból.
- Chuck Norris egyszer Big Mac-et kért egy Burger Kingben. És kapott.
- Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.
- Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.
- Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" címû tévémûsort.
- Chuck Norris egy alkalommal kihúzott egy szálat a szakállából és három ember szívét szúrta át vele.
- Ha kávézni akar, Chuck Norris a fogaival õrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.
- Chuck Norrisnak 12 holdja van. Ezek közül az egyik a Föld.
- A születésnapján Chuck Norris találomra kiválaszt egy szerencsés gyereket és belehajítja a napba.
- Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sõt, az egész látható színtartományt õ találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
- Chuck Norris osztható nullával.
- Egy kép többet ér ezer szónál. Chuck Norris többet ér egymilliárd szónál.
- Chuck Norris egyszer megevett egy egész tortát, mielõtt a barátai figyelmeztethették volna, hogy sztriptíztáncosnõ van benne.
- Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tût, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.
- Nincs evolúció, csupán azon élõlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.
- Chuck Norrisnak nincs álla a szakálla mögött. Ott csupán egy másik ököl van.
- Ha látod Chuck Norrist, õ is lát téged. Ha nem látod Chuck Norrist, talán csak másodpercekre vagy a haláltól.
- Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.
- Ha Batman és Darth Vader összecsapna, a gyõztes Chuck Norris lenne.
- Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elõl menekül.
- Chuck Norris tele tárral is játszott már orosz rulettet. És nyert.
- Isten mondá: "Legyen világosság!" Chuck Norris mondá: "mond, hogy kérem!"
- Chuck Norris 562 féleképpen tud megölni egy üres szobában. Köztük magával a szobával is.
- Chuck Norris ha beleesik a vízbe, nem lesz vizes. A víz lesz Chuck Norrisos.
- Isten a saját képmására teremtette az Embert... miután Chuck Norris a saját képmására megteremtette az Istent.
- A filmsztárok védelme érdekében használnak kaszkadõröket a veszéjes jeleneteknél. A kaszkadõrök testi épsége érdekében használják Chuck Norrist.
- A dinoszauruszokat nem meteor pusztította ki. Chuck Norris volt.
- Chuck Norris nem azért halhatatlan, mert az Istenek kedvelik õt. Azért halhatatlan, mert félnek tõle.
- Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett gladiátor, mert az oroszlánok nem egyeztek bele.
- Lehetetlen nem létezik, csak olyan hogy, Chuck Norrisnak nincs kedve hozzá.
- Chuck Norris meg tudja gyújtani a hangyákat egy nagyító segítségével...Éjszaka.
- Chuck Norris forgórúgásának szelét már 1600 mérföld távolságból meg lehet érezni.
- Chuck Norris csak a sírós jelenetekben használ dublõrt
- Amikor Chuck Norris fekvõtámaszozik ,nem magát tolja ki, hanem a Földet nyomja le.
- Chuck Norris farka akkora, hogy annak is van egy saját farka, és még az is nagyobb mint a tiéd.
- Chuck Norristól sír a hagyma!
- Nincsenek különbözõ fajok ,csak több országnyi ember akiker Chuck Norris a fekete és kék különbözõ árnyalataira vert.

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #36 Dátum: 2006 Március 09, 03:44:16 pm »
ÁLLATHATÁROZÓ (csak pihen elmével olvassátok!!!)

1. A tehén
A tehénnek négy lába van, viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz, még aránylag szimmetrikusak is. A tehén szembol és hátulról szimmetrikus a leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülről és alulról nehéz a tehenet vizsgálni mert fentről ráeshetünk, alulról meg ránk léphet.

2. A malac
A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülről is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni.

3. A sündisznó
A sündisznó nem áll másból, mint valószínűleg négy lábból és szúrótüskékből. Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétől a vastagbeléig tartanak.

4. A gólya
A gólya csőre nagyon hosszú, és elbír legalább 3 kilogrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan, vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak.

5. A bálna
A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testű vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.

6. A zöld szemes ostoros
Az egyik zöld szemes ostoros a Mars nevű bolygóról esett le a Föld nevűre. A Marson pusztákon élt, kedvenc időtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt.

7. A bogár
A bogár nem egy állat hanem sok kis bisz-basz repkedő állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyinkba, télen meg megfagynak.

8. A mérges kígyó
A mérges kígyó nem is mérges csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlős amiért keze helyett lába nőtt ki. A lábai nagyon csúnyák ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így viszont nem tudja utolérni áldozatát. Ezért inkább beleharap egy jó nagyot.

9. A sárkány
A sárkány közeli rokona a halnak. Ezt testfelépítésük is bizonyítja, hiszen vannak olyan sárkányok, amelyek testét pikkely borítja. Mivel a sárkány majdnem hal, a bálna pedig egyáltalán nem, így biztosan állíthatjuk, hogy a sárkány és a bálna nem egy őstől származik.

1O. A majom
A majom és az ember között sokak szerint nagyon sok közös vonás van. Ilyen például, mindkettőnek földig ér a lába, nem tudja saját fülét megharapni, stb. A majom azonban különbözik is az embertől, hiszen az emberrel ellentétben nem csinál fölöslegesen hülye dolgokat. Ez egyébként minden állatra vonatkozik.

11. A kolbász
Nem tévedés. A kolbász is egy állat. A fizikai törvényeket figyelembe véve nem is lehet más. Az anyag nem vész el, csak átalakul. A kolbász alakjából nem lehet egyértelműen megállapítani, milyen állatról van szó, hiszen ilyen formában az állat nem mozog - hacsak az ember szervezetében, elveszti eredeti formáját, és egy az emberiség által tökéletesnek mondott alakot kénytelen felvenni. Ez azonban elég kényelmetlen lehet, hiszen gondoljunk csak bele, milyen lehet egy hosszú csőben kicsire összezsugorodva arra várni, hogy megsüssenek!

12. A galamb
A galamb nagyon értékes állat. Ellentétben a többi kétéltű énekesmadárral, a galamb nem kétéltű, és nem énekel. Viszont van fehér színű is, és hangosan tud búgni.

13. A kétpúpos teve
A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

14. A zsiráf
A zsiráf abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja lelhányni magát, mert a félig megemésztett étel a gravitációs erő miatt nem tud a hasából a fejéig eljutni a hosszú nyaka miatt. Sok részeg ember ezért szokta nyújtogatni a nyakát (mármint a sajátját).

15. A róka
A róka ravasz állatnak van kikiáltva, de valójában egy rendes vadász 5OO méterről távcsöves puskával simán agyonlövi. Ilyenkor cseszheti a ravaszságát.

16. Az elefánt
Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van, és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról.

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #37 Dátum: 2006 Március 09, 03:55:02 pm »
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleüI nincs jlneestögée annak, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslõ es az uolstó bteű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivszsg a jleezmlõ, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mráad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal!

Na jó, ez csak egy vicc. Tessék szépen, helyesen írni és fogalmazni!!! (És ma már nem fárasztok többet senkit a hülye vicceimmel :ok: )

atta

• Vendég
« Válasz #38 Dátum: 2006 Március 09, 04:05:58 pm »
   Köszi Laci@. :drak:  :twak_125: :cya:

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #39 Dátum: 2006 Március 09, 04:18:41 pm »
   Köszi Laci@. :drak:  :twak_125: :cya:

Ismételten a véleményem csak ennyi:  :segg:

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #40 Dátum: 2006 Március 10, 09:09:50 am »
Igaza van a cambridge-e egyetemen keszult tanulmanynak ,errol en is hallottam ,most pedig a te szovegedett olvasva bebizonyosodott.Semmi akadalya annak hogy elolvassa valaki es megertse amirol irtal. :)
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #41 Dátum: 2006 Március 10, 09:13:26 am »
Mond hol tarolod azt a sok viccet?  :icon_confused: Masolod?  ;D
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #42 Dátum: 2006 Március 10, 12:59:24 pm »
Mond hol tarolod azt a sok viccet?  :icon_confused: Masolod?  ;D

Iszonyatosan óriási a felfogóképességem!!!  :yeah: (Amúgy meg levelekben kapom általában :) )

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #43 Dátum: 2006 Március 10, 12:59:42 pm »
A cigány öt kiló hússal tér haza szokásos élelembeszerző körútjáról. A felesége rögtön ott terem.
- Te, aggyá mán egy kis húst, három napja nem ettem.
- Először igyál meg egy liter vizet. - megissza.
- No, Gazsi most mán ide azt a húst!
- Igyál meg először meg egy liter vizet.
- No most ma tényleg aggyá húst!
- Ha még egy liter vizet megiszol, adok. - nagy nehezen megissza.
-Te Gazsi, én mán nem is birok enni.
- Látod, nem is éhes voltál te, hanem szomjas.

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
    • Myspace
« Válasz #44 Dátum: 2006 Március 10, 01:00:53 pm »
A cigány hánykolódik a tengeren. Véletlenül arra megy egy tengerjáró hajó, az egyik matróz éppen kihajol a korláton. Meglátja a cigány és felkiabál neki:
- Húzzál mán ki!
A matróz csak néz.
A cigány megint felszól:
- Húzzál mán ki!
A matróz megint csak néz.
- Do you speak english?
- Yes.
- Hát akkor húzzál mán ki!