Szerző Téma: Szabadidő  (Megtekintve 3707 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
Re: Szabadidő
« Válasz #15 Dátum: 2006 Augusztus 07, 10:22:12 pm »
Miert,talan  nem lehet kavezni kozben ?  :coolsmiley:
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #16 Dátum: 2006 Augusztus 21, 02:42:41 pm »
de lehet,sőt elég sok mindent lehet csinálni........................... :yeah:

Nem elérhető haidy

• Rezidens
  • glory glory MU
« Válasz #17 Dátum: 2006 November 11, 11:45:03 am »
még akkár mást is!!! :megbasz: :smitten: :megbasz: :smitten: :megbasz:
go MU go go go

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #18 Dátum: 2006 November 17, 10:19:16 am »
igen pl   :lehany:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #19 Dátum: 2007 November 25, 11:00:01 am »
igen pl   :lehany:

Szombat éjszaka után?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #20 Dátum: 2009 November 15, 08:58:49 pm »
Ha van egy kis szabadidom, belepek a netre ,a forumra,s ha nem akar az odal kinyilni  :(   ,akkor mergembe elkezdek Free Cell-tjatszani s mikor megunom  ::)  akkor belepek a yahoo-ra kinyitok ott valamilyen jatekot s 10-15 percet ott nyomogatom az egeret,utana vissza a forumra   :) .

Ha van egy kis szabadidom, belepek a netre

Ez a belépés már olyan szokás lett az ember életében mint pl. a fogmosás. Igazam van?

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
Re:Szabadidő
« Válasz #21 Dátum: 2011 November 10, 08:30:18 pm »
                                                                          A funtineli boszorkány nyomában kerékpárral

Marosvásárhelyről Szalárdig autóval, onnan biciklivel
November 13-án, vasárnap tartja évadzáró kerékpártúráját a Pro Biciclo Urbo szervezet. Bringára Szalárdon ülnek, találkozó 9.30-kor a forrásnál.

kerekpartura4Szalárd – Szerecsen sziklák (bunkerek, lövészárkok) – Szerecsen-tető – Páfrányos-mező (Funtinel-mező) – templom útja – Palotailva útvonalat teszik meg kerékpárral. A szervezők remélik, az időjárás velük tart és nem fog esni az eső. Találkozó Szalárdon a főút melletti forrásnál 9.30-ig, kis megbeszélés, ismerkedés, létszámolvasás után indulnak az elején meredek, utána viszont 10-11 kilométernyi könnyű távon. Érdeklődni, iratkozni Ferenczy István (Johnny) túravezetőnél  a 0740-370782-es vagy a 0723-188129-es telefonszámon, illetve a jotaxus@yahoo.com e-mail-címen. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy Szalárdig oldják meg a kiutazásukat.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #22 Dátum: 2011 November 11, 12:35:25 pm »
                                                                          A funtineli boszorkány nyomában kerékpárral

Marosvásárhelyről Szalárdig autóval, onnan biciklivel
November 13-án, vasárnap tartja évadzáró kerékpártúráját a Pro Biciclo Urbo szervezet. Bringára Szalárdon ülnek, találkozó 9.30-kor a forrásnál.

kerekpartura4Szalárd – Szerecsen sziklák (bunkerek, lövészárkok) – Szerecsen-tető – Páfrányos-mező (Funtinel-mező) – templom útja – Palotailva útvonalat teszik meg kerékpárral. A szervezők remélik, az időjárás velük tart és nem fog esni az eső. Találkozó Szalárdon a főút melletti forrásnál 9.30-ig, kis megbeszélés, ismerkedés, létszámolvasás után indulnak az elején meredek, utána viszont 10-11 kilométernyi könnyű távon. Érdeklődni, iratkozni Ferenczy István (Johnny) túravezetőnél  a 0740-370782-es vagy a 0723-188129-es telefonszámon, illetve a jotaxus@yahoo.com e-mail-címen. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy Szalárdig oldják meg a kiutazásukat.

:ok: :ok: :ok:
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #23 Dátum: 2011 November 11, 06:07:39 pm »
Ha otthon lennék, biza én is eltekernék.  Miért van az a téves hit, hogyha valaki biciklivel jár azt le kell nézni?

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #24 Dátum: 2011 November 11, 07:43:57 pm »
Ha otthon lennék, biza én is eltekernék.  Miért van az a téves hit, hogyha valaki biciklivel jár azt le kell nézni?

Ki nézi le?

Szerintem szuper a biciklizés. Én idén vettem egy új biciklit, s nyáron mikor volt időm, mentem is egy pár túrára.

A probléma csak az, hogy nincs még rendes bicikli út, s a főutakon egy picit veszélyes, nah de úgy néz ki ez is megoldódik.  ;)
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #25 Dátum: 2011 November 11, 09:05:19 pm »
Én ezt onnan veszem, hogy a nyár folyamán beszélgettünk a biciklizés nyugati kultúrájáról meg a magas üzemanyagárak miatt egyre többen járnak bringával.Egy vásárhelyi és egy szebeni ismerősöm állította, hogy nem nézték jó szemmel egyes kollégák, hogy nyáron bringával jártak dolgozni. Igaz, hogy ez a románság körében történt. Ha jól meggondolom akkor nekik nincs is bicikli kultúrájuk.