0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gyors hó takaritás ...a háztetőről ...http://observator.antena1.ro/social/Operatiunea-Acoperisul_4503.html
A tegnaptól ismét szép hótakaró lepte el városunk utcáit. Talán a kiosztogatott bűntetőcédulák hatására tisztogatta szinte mindenki a lakhelye előtti járdát annyira lelkesen?
Idézetet írta: NOKID - 2010 március 06, 09:19:59 amA tegnaptól ismét szép hótakaró lepte el városunk utcáit. Talán a kiosztogatott bűntetőcédulák hatására tisztogatta szinte mindenki a lakhelye előtti járdát annyira lelkesen? Nem tudom, de az útakat már luxus lett volna eltakaritani. Az este dobáltak valami homokot, s azzal meg is volt oldva. Éjjel viszont a főtértől az állomásig egyetlen utca sem volt eltakaritva.
Időjárásról jut eszembe....valami kib@szott hideg van most Pesten....
Idézetet írta: milan - 2010 március 06, 08:55:24 pmIdőjárásról jut eszembe....valami kib@szott hideg van most Pesten.... 0 fok van!!!! Öltözzél fel és akkor nem fázol.
Idézetet írta: NOKID - 2010 március 06, 09:19:59 amA tegnaptól ismét szép hótakaró lepte el városunk utcáit. Talán a kiosztogatott bűntetőcédulák hatására tisztogatta szinte mindenki a lakhelye előtti járdát annyira lelkesen? Nem mondod! Kik büntetnek? A "Politia Comunitara" vagy van utca felelős. Igaz emlékszem én is gyerekkoromban, a nagyszüleim a Sós utcába laktak a Pipa környékén, hogy nagyapám minden szombaton kötelezően leseperte a járdát, vagy télen minden nap eltakarította a havat a járdáról mert mondotta hogy jön az utca felelős ellenőrizni.
Idézetet írta: Andy - 2010 március 06, 10:17:46 amIdézetet írta: NOKID - 2010 március 06, 09:19:59 amA tegnaptól ismét szép hótakaró lepte el városunk utcáit. Talán a kiosztogatott bűntetőcédulák hatására tisztogatta szinte mindenki a lakhelye előtti járdát annyira lelkesen? Nem mondod! Kik büntetnek? A "Politia Comunitara" vagy van utca felelős. Igaz emlékszem én is gyerekkoromban, a nagyszüleim a Sós utcába laktak a Pipa környékén, hogy nagyapám minden szombaton kötelezően leseperte a járdát, vagy télen minden nap eltakarította a havat a járdáról mert mondotta hogy jön az utca felelős ellenőrizni.Pontosabban csak arra tudok válaszolni, hogy bűntetések voltak osztogatva ott, ahol a járda nem volt letakaritva. Ezt bizonyitja az is, hogy elmúlt szombat reggeleken az én lábnyomaim voltak az elsőek a friss hóban, most meg alig győztem kerülgetni a sok hólapátos egyént, mig leértem a munkahelyre.