Szerző Téma: Időjárás  (Megtekintve 60013 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
Re:Időjárás
« Válasz #540 Dátum: 2012 Január 31, 10:34:10 pm »
Ma reggel -19 C fok volt  ..igazi tél.... a meteosok szerint a csütörtöki nap lesz a leghidegebb ...    s péntektől jön a meleg ...   meglátjuk majd ha nem tévedtek most is ...  :)
« Utoljára szerkesztve: 2012 Január 31, 10:35:47 pm írta rózsa »
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #541 Dátum: 2012 Január 31, 11:23:33 pm »
Ma reggel -19 C fok volt  ..igazi tél.... a meteosok szerint a csütörtöki nap lesz a leghidegebb ...    s péntektől jön a meleg ...   meglátjuk majd ha nem tévedtek most is ...  :)

Az alábbi linken van egy kis előrejelzés:
http://www.meteoprog.hu/hu/review/Reghin/

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #542 Dátum: 2012 Február 01, 05:00:49 pm »
Szinte jo az elorejelzes ... ma reggel - 22 volt es most se ugrotta at a homero, a minuszokat ...jelenleg -4 fok van.
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #543 Dátum: 2012 Február 04, 11:33:43 pm »
Na tessék... egy pár nap telt el , s máris itt a még rosszabb ... esik az eső.... most ez megfagy. reggelig .. aztán lássuk ki mer autóval elindulni ..söt még gyalog is veszélyes ....
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #544 Dátum: 2012 Február 05, 02:13:34 pm »
Minusz -4 C fok van  jelenleg, havas az út ,az éjjel esett az eső majd később hullt a hó ..most is szállingózik ..reméljük nem  kell nagy havazásra felkészüljünk ...  a gyerekek örvendenek a havazásnak ,most alkalmuk van egy kevesett játszani kint a szabadban ,bepotolni a szánkozást ..
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #545 Dátum: 2012 Február 05, 02:26:22 pm »
Minusz -4 C fok van  jelenleg, havas az út ,az éjjel esett az eső majd később hullt a hó ..most is szállingózik ..reméljük nem  kell nagy havazásra felkészüljünk ...  a gyerekek örvendenek a havazásnak ,most alkalmuk van egy kevesett játszani kint a szabadban ,bepotolni a szánkozást ..

Milyenek az útak mert öcsém nemrég indult hazafelé Budapestről?

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #546 Dátum: 2012 Február 05, 04:35:58 pm »
A fiam pénteken ment  németországba valakiért, s ma jön vissza...   akkor kevés hó volt az utakon ... itt nálunk és magyarországon is ,elég  rossz utszakaszok voltak....ausztriában s németországban az utak tiszták  lehetet könnyen vezetni ..oda és vissza fele  is ...Ma éjjel nálunk esett az eső és utana hullt a hó is  ...most néztem a TVR-INFON... az ország nyugati részében ..(bihar megyében)...több utat is lezártak ...remélem se az öcséd se az én fiam nem jön arra fele.
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #547 Dátum: 2012 Február 05, 10:17:31 pm »
A fiam pénteken ment  németországba valakiért, s ma jön vissza...   akkor kevés hó volt az utakon ... itt nálunk és magyarországon is ,elég  rossz utszakaszok voltak....ausztriában s németországban az utak tiszták  lehetet könnyen vezetni ..oda és vissza fele  is ...Ma éjjel nálunk esett az eső és utana hullt a hó is  ...most néztem a TVR-INFON... az ország nyugati részében ..(bihar megyében)...több utat is lezártak ...remélem se az öcséd se az én fiam nem jön arra fele.

Nemrég ért haza ecsém, és azt mondta hogy Magyarországon csak a településeken volt valami takarítás nyom, Nagyvárad-Élesd 50-60 km/óra, Királyhágótól Kolozsvárig tűrhető, a Mezőségen pedig szintén 50 km/h átlaggal járható.Itt a szerpentinek  jobban vannak sózva az átlagnál.

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #548 Dátum: 2012 Február 06, 09:09:47 pm »
A fiam is mondta hogy  az utak magyarorszagon türhető állapotban voltak ...az autópályán pedig ahol könnyebb lett volna a veztés ott nyoma sem volt a hóeltakaritásnak ..a gépek álltak mert akik kellett volna takaritsák álltak melletük  s nem dolgoztak ..beszélgettek ....itthon pedig a megszokott ütemben  :)  de takaritották az utakat ...
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #549 Dátum: 2012 Február 06, 11:55:31 pm »
Ezúttal is üdvözlöm a kedves Kárpáton túli kedves lakosainkat (Nyámc és Jas), akik úgy vezetnek a havas, csúszós utakon, hogy Isten őrizz és ments.

Tudjátok, ezek a híres, trájleres autók... :finger:

Vasárnap: Szászrégen - Kolozsvár (Maros megyében 40-50, Kolozs megyében 50-60, visszafele fordított sebesség)
Hétfő: Szászrégen - Kolozsvár (Faragóig 70-80 km/h, Maros megyében 40-50, Kolozs megyében 60-70)

Vasárnap az Apahidai szerpentinen nem gondoltam volna, hogy felmegyek, annyira csúsztam, de végül sikerült.

Lássuk holnap milyen lesz a hazautazás...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #550 Dátum: 2012 Február 07, 01:09:34 pm »
Ezúttal is üdvözlöm a kedves Kárpáton túli kedves lakosainkat (Nyámc és Jas), akik úgy vezetnek a havas, csúszós utakon, hogy Isten őrizz és ments.

Tudjátok, ezek a híres, trájleres autók... :finger:

Vasárnap: Szászrégen - Kolozsvár (Maros megyében 40-50, Kolozs megyében 50-60, visszafele fordított sebesség)
Hétfő: Szászrégen - Kolozsvár (Faragóig 70-80 km/h, Maros megyében 40-50, Kolozs megyében 60-70)

Vasárnap az Apahidai szerpentinen nem gondoltam volna, hogy felmegyek, annyira csúsztam, de végül sikerült.

Lássuk holnap milyen lesz a hazautazás...

Ezektől e moldáv kamikázéktól és is félek. Inkább elengedem őket, nem idegesítem magam. Megjegyezném, hogy a pesti hatóságok is távol állnak a hótakarítástól. Mintha most láttak volna életükben először havat.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #551 Dátum: 2012 Február 09, 01:04:30 pm »
Kedden jöttem haza Kolozsvárról. Az út jóformán száraz volt középen, a szélén meg eléggé havas.

Meg is jártam Kolozs megyében, mikor 70-el rámentem egy ilyen latyakos szarra...egy picit megtáncoltatta az autót, de szerencsére nem történt semmi baj.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #552 Dátum: 2012 Február 15, 01:22:12 pm »
Milyen időjárási viszonyok vannak otthon?  Vasárnap indulnék haza fele.

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #553 Dátum: 2012 Február 15, 03:32:23 pm »
Hallgasd a radio Gagat az interneten ...orankent mondjak az idojarast...van ho ,de turheto mennisegben az utakon is ...takaritjak ... pentektol lehulest mondanak ... azt mondjak hogy a maximum sem fog kevesebb lenni mind - 10-et ...akkor mennyi lesz a minimum.... ?
« Utoljára szerkesztve: 2012 Február 15, 03:34:04 pm írta rózsa »
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #554 Dátum: 2012 Február 17, 02:57:39 am »
Most viszont Nyugat Romániában vannak gondok...szóval nem a legjobbak a viszonyok, de addig javulhat.  ;)