Szerző Téma: Város szépités ,tervezés  (Megtekintve 54169 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Város szépités ,tervezés
« Válasz #405 Dátum: 2009 február 22, 10:42:00 pm »
...a hegedű az lehet hogy emlékeztet téged valakire,de azért városunk csak dicsekedhet a hangszergyártóival ,van azért egy jó pár évtizedes "régisége " s  ezt nem az a bizonyos személy mondhatja magáénak, hanem más ,rég elfelejtett emberek munkáját kellene dicsérni ,ország/világszerte ismerté tették városunkat...
....a gépgyártást....az nem csak egy lebontott gyárra kellene gondoljunk ,mert azért még létezik egy másik is amelyik még müködik (fakitermelő gépeket gyárt)

Tudom, de valahogy ezek mind új dolgok. Cimerekbe meg régebbi szimbólumokat szoktak tenni, nem? Kolozsvár cimerében sem mobiltelefon van. S Vásárhelyében sem műtrágya...
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
« Válasz #406 Dátum: 2009 február 22, 11:08:39 pm »
...pl . mit tennél valami régebbi szimbólumot a városunk cimerébe ?...várfalat....ezt nem mert nincs ,de talán volt,....hangszereket ...nem,  fogaskereket....nem, fenyőfát (butorgyártásra emlékeztett)...nem ...akkor mi jelemző városunkra  ...lehet hogy azok a semmit mondó iskolás rajzok?...jó lenne ezen gondolkozni ,esetleg őtletet adni a cimer megváltoztatásával foglalkozóknak...
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #407 Dátum: 2009 február 22, 11:10:23 pm »
...a hegedű az lehet hogy emlékeztet téged valakire,de azért városunk csak dicsekedhet a hangszergyártóival ,van azért egy jó pár évtizedes "régisége " s  ezt nem az a bizonyos személy mondhatja magáénak, hanem más ,rég elfelejtett emberek munkáját kellene dicsérni ,ország/világszerte ismerté tették városunkat...
....a gépgyártást....az nem csak egy lebontott gyárra kellene gondoljunk ,mert azért még létezik egy másik is amelyik még müködik (fakitermelő gépeket gyárt)

Tudom, de valahogy ezek mind új dolgok. Cimerekbe meg régebbi szimbólumokat szoktak tenni, nem? Kolozsvár cimerében sem mobiltelefon van. S Vásárhelyében sem műtrágya...

Nah, ez már brutális lenne, ha Vásárhely cimerén egy jó darab gané logna... ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #408 Dátum: 2009 február 22, 11:11:38 pm »
A vár szerintem maradhat, mert valójában valamikor az is volt...nem hiába lakom a Vár utcában... ;)
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #409 Dátum: 2009 február 22, 11:18:15 pm »
..na jó ,marad a vár ...és még mit lehetne melléje rajzolni?....a Marost ....az már nagyon rég itt folydogál városunkban....és....? :-\
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető piros

• Rezidens
  • másé a főszerep:-)))
« Válasz #410 Dátum: 2009 február 23, 09:39:55 am »
Ugyan nekem ebbe semmi beleszólásom, és szavaznom sem kell, de nemrég én is részt vettem egy cimervitában, és akkor egy kicsit utánaolvasgattam a dolgoknak. A régi cimer sem régi, amennyire meg tudom állapitani, egészen kommunista dolog, rajta van a hős munkásosztály mindenestől. A javasoltak jóval egyszerűbbek, elegánsabbak, de nem igazán tudom eldönteni, mit is akarnak elmondani. A liliom a tisztaság jelképe, a fehér liliom Szűz Mária szimbóluma. A rajz minősége ne zavarjon, azt majd kidolgozzák rendesen amikor kell. Nekem tetszik az első cimer, a piros-fehér-kék kombináció. Igaz, tisztán esztétikai szempontokból indulhatok ki...
Az a helyzet, hogy szeretlek titeket (is) ;)

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #411 Dátum: 2009 február 23, 04:36:01 pm »

:2funny: :2funny: :2funny:

valami igazad van nagy hazug...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #412 Dátum: 2009 augusztus 31, 08:22:11 am »
Este 8 órakor indul a régeni tvadó,-DAReghin TV--  ...ma este csak 2 órás programja lesz ,s a helyi kábeltv fogja közvetiteni.
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #413 Dátum: 2009 augusztus 31, 10:28:49 am »
Hm...micsoda élémény !
(Most a lebőgési korszakomat élem át ! )
1. A neve DA. Ez emlékeztett valami politikai szlogenre. Alianta DA.
2. Az emberek nem fognak Protv hireket nézni, mindenki várja az esti 2 órás müsőrt, mint annak idején a Telejurnalt.
3. Pld. ismerősőm van a vásárhelyi tv-nél. Ő mondja, hogy a nézettsége a helyi tv adónak nagyon kicsi. Ebből adódoan : miért szenzáció ha régennek van saját tv adója, amikor már ez mindehol lecsengett ?

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #414 Dátum: 2009 augusztus 31, 11:15:12 am »
....csak ma este lesz 2 órás programja ,de holnaptól, a nap mind a 24 órájában fog közvetiteni.....ami a nevet illeti nem hiszem hogy egy bizonyos párthoz kötödik ....DAR ..+..REGHIN ...>>>DAReghin ...szerintem ajándék régennek  ....s jobb ha a városunk lakói ezt a tv adást nézik, s nem a protv délutáni vagy esti hireit  ...ami a nézettséget illeti...nem kötelező egyik tv adó műsorát sem nézni ,mindenki a kedve szerint válogathat ...vagy egyszerűen be se kapcsolja a tv -t....villanyt sporol ,a szemét sem rontja ....stb...stb..
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #415 Dátum: 2009 augusztus 31, 05:40:04 pm »
Kiváncsi lennék az első adásra, de nem tudom megnézni. Remélem nem lesz akkora fos mint a TVReghin :buck2:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető pancho

• Veterán
« Válasz #416 Dátum: 2009 szeptember 01, 09:53:46 am »
Hat szegeny TV Reghin tobb reklam volt mint musor ...de ne felejtsuk el ..aki dolgozott a TV REGHINNEL most dolgozni fog a DAReghin Tv-nel ...vagany mi... :D

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #417 Dátum: 2009 szeptember 01, 10:03:08 am »
Hat szegeny TV Reghin tobb reklam volt mint musor ...de ne felejtsuk el ..aki dolgozott a TV REGHINNEL most dolgozni fog a DAReghin Tv-nel ...vagany mi... :D

Magyar nyelvű adás lesz?

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #418 Dátum: 2009 szeptember 01, 10:13:52 am »
...nem láttam a programjukban...
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető pancho

• Veterán
« Válasz #419 Dátum: 2009 szeptember 01, 10:20:28 am »
Nem tudom ha lesz... kepzeljetek hogy felhaborodnanak...