Szerző Téma: INTERAKTIV  (Megtekintve 135617 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
Re: INTERAKTIV
« Válasz #45 Dátum: 2006 április 04, 09:42:43 am »
Kedves Atta, olyan nincs, hogy valaki csak egy kicsit kikapós. Vagy kikapós, vagy nem. Párkapcsolatban élhetnek a kikapósok is, de akkor ne akarjanak családot, maradjanak a párkapcsolatnál, ha a párjuk elnézi nekik a kikapósságukat.
Sajnos az emberekkel az a baj, hogy nem veszik komolyan, vagy nem is figyelnek oda az esküjükre amit a templomban tesznek egymásnak, pedig ők maguk esküsznek fel arra, hogy "holtomiglan holtodiglan", hát mi mást jelent ez, mint hogy egy életre szól? Aki ezt nem gondolja komolyan, annak nem lenne szabad kimondani.
Aki meg úgy érzi, hogy nem tudja ezt betartani mert ezzel feláldozza az életét, az ne nősüljön meg  :nu:, vagy ne menyjen férjhez  :nu:, természetesen azért vannak a párkapcsolatok, de gyereket se vállaljanak, mert az is egy életre szól, és aki a társát megcsalja, az a gyerekét is megcsalja.
Az ember onnan tudja, hogy erőss jellem, hogy ellenáll a kísértéseknek, mert tudjuk abból van bőven.
Hidd el Atta, nagyobb öröm az, hogy nem tettél meg valamit amivel talán örökre tönkre tetted volna az egész életed, mint az, hogy megtetted, utána meg furdal a lelkiismeret, meg attól rettegsz, hogy kitudódik és akkor neked annyi  :knuppel2: Ez is egy kihívás az életben, egy akadály, amit vagy jól veszel, vagy rosszull, rajtad múlik.
Nagyon remélem Atta, nem neked jutott eszedbe a három gyönyörű gyereked mellett egy kicsit félrelépni, mert ha a gyerekek a képen a te gyerekeid, akkor inkább keressél örömöt bennük, mert tudnak ám nagyon sok örömöt adni és el tudják feledtetni a kikapós gondolatokat, csak gondolj rájuk.
Tudom a férfihormonok tavasszal nagyon tudnak működni, főleg amikor megjelennek a miniszoknyás csinosabbnál csinosabb lányok, de ez csak átmeneti állapot, a család az ami biztos és a családos embereknek csak nézni szabad  :spaz:, mert vakságot ugyan nem fogadtatok, de hűséget igen.
Rozita

atta

• Vendég
« Válasz #46 Dátum: 2006 április 04, 11:51:48 am »
  Rozitának (is). Előrebocsájtom ,hogy semmi bajom veled, csak jó valakivel vitatkozni, úgyhogy engedelmeddel folytatnám. Mi van akkor ha mégsem fogadtak örök hűséget ,de párkapcsolatban élnek, netán még gyerek is van, nekik több minden szabad ? Honnan tudhatja valaki,hogy nagyobb öröm ellenállni a kísértésnek ha nem tapasztalta az ellenkezőjét és mint már elhangzott itt a fórumon is, vannak akik egy tapasztalatszerzés után jönnek rá ,hogy jobb az otthoni. De ha nincs ezirányú tapasztalata akkor ez sosem derül ki számára. Igaz benne van az is , hogy a változtatni kellene az otthoni dolgok menetén is. Miért gondolják sokan azt , hogy a nemcsaládosaknak többet szabad mint a családosaknak ,amikor mindkettő éppoly egészséges ember. Mitől elfogadott az egyiktől és mitől nem a másiktól ? A cselekmény az ugyanaz. Nem lehet, hogy a sémákkal van a baj ? Nem lehet ,hogy sokkal kevesebb házasság végződne válással , ha bizonyos dolgokat átértékelnénk és több megértést tanúsítanánk egymás iránt és nem utoló sorban jobban bíznának egymásban a társak ? Kíváncsian várom válaszod.
 Ps. A gyerekek az enyémek (legalábbis azt hiszem  ;D) és nagyon büszke vagyok mindannyiukra, rengeteg örömöt okoznak nekem az anyjukkal eggyütt, viszont létezik egy olyan elmélet is miszerint semmi sem a tulajdonunk mindössze kölcsönbe kaptunk mindent.  Üdv Attila

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #47 Dátum: 2006 április 04, 03:01:56 pm »
Kedves Atta, egyáltalán nem gondolom, hogy bajod lenne velem, különben én is szeretek megvitatni dolgokat.
Én úgy gondolom, hogy sokféle ember létezik (és ez így van jól) és ami egyiknek jó és bevált nem biztos hogy jó és beválik a másiknál. Én csak magamból tudok kiindulni és az én gondolkodás módom szerint tanácsolni.
Most akkor elárulom neked, hogy én idén leszek 20 éves házas, úgy hogy tapasztalatból írok dolgokat. Úgy gondolom a házasságom még mindig jól működik, ezért bátorkodok tanácsot osztogatni másoknak. Nekem a férjem volt az első férfi az életemben és mostanáig az utolsó is, remélem ezután is ő marad. Nem érzem úgy, hogy feláldoztam volna magamból bármit is. Voltak kísértések is az életemben nem egyszer és ellen tudtam állni és hidd el nem bántam meg. Nekem ugyan nincs tapasztalatom megcsalás terén, de ismerek olyan embereket akiknek igen és még egyik sem közűlük nem járt jobban, soknak tönkre ment az élete egy félrelépés miatt. Abban az esetben ha mindkét fél (gondolok élettársra vagy házastársra)úgy gondolkodik, hogy kipróbálnak közös megegyezéssel másokat is, akkor nincs gond, de van erre is példa, hogy később mégis gond lehet belőle. Viszont ha csak az egyik gondolkodik így, akkor jó lenne átgondolni, hogy akar-e olyan fájdalmat okozni a társának akit szeret, ha netalán tán lebukik, nem beszélve saját magáról, meg ami azután következik.
Sajnos nem mindenki tud mások hibájából okulni, vannak olyanok akik szeretnek saját bőrükön tapasztalni dolgokat, de azoknak nagyon meg kell gondolni, hogy megéri-e.
A sémákról meg annyit, hogy még senkinek nem ártott meg a hűség, nem úgy mint a csalfaság.
Lehet hogy én azért gondolkodom így, mert rák jegyében születtem és nekem a legfontosabb a családom, talán ezért könyebb nekem ellenállni a kísértéseknek, mert tulságosan szeretem és ragaszkodok a családomhoz.
Látok körülöttem nap mint nap olyan dolgokat, hogy elakad a szavam, de mindenki a saját sorsának a kovácsa, és én lehet, hogy szerencsés vagyok ebből a szempontból, de engem szerencsére nem lehet befolyásolni a rosszra és ha az egész világon mindenki megcsal mindenkit én akkor sem gondolom azt, hogy nekem is azt kéne tennem, mert éppen ez a divat, maradok a sémánál, mert nekem az jó.
Különben nagyon aranyosak a gyerekeid, gratulálok hozzájuk. Látod, nekem is van gyengém és az a gyerekek meg az állatok, én rajtuk élem ki a szeretetemet, jobban megérdemlik, mint bármilyen más pasi a világon és ebből nem is adódhat gondom, mert a férjem is ugyanúgy szereti őket mint én.
Üdv. Rozita
Rozita

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #48 Dátum: 2006 április 04, 04:11:50 pm »
Rozita orvendek hogy nem vagyok egyedul, az ilyen gondolkodas  moddal.Remelem  sokan  vagyunk akik igy gondokozunk.
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

atta

• Vendég
« Válasz #49 Dátum: 2006 április 04, 04:46:40 pm »
    Ti most engem beskatulyáztatok ? Nahááát ! :D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #50 Dátum: 2006 április 04, 05:02:08 pm »
Kedves Rozita!  igazábol csak gratulálni tudok, és őrvendek,hogy még is vannak hűséges emberek.Csak sajnálni tudom a mai értékrendet, amikor a hűség szinte azonos a bunkosággal, legalább is igy vagyunk megitélve általatok mi férfiak,mert nem igy van? az a férfi van jobban megbecsűlve aki minél tőbb nőt tud ledőnteni?

atta

• Vendég
« Válasz #51 Dátum: 2006 április 04, 05:10:22 pm »
    Ti most engem beskatulyáztatok ? Nahááát ! :D
 De lányok ,nem válaszoltatok meg minden kérdést.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #52 Dátum: 2006 április 04, 09:21:53 pm »
Nos azt hiszem ideje lenne egy kicsit témát is váltani, ami nem jelenti azt, hogy az előző téma zárva legyen.
Akkor: előitéletek, avagy kőnnyebb a más szemébe a szálkát megtalálni...mennyire tudja befolyásolni az életünket, mennyire szabad számba venni...

atta

• Vendég
« Válasz #53 Dátum: 2006 április 04, 10:58:59 pm »
Nos azt hiszem ideje lenne egy kicsit témát is váltani, ami nem jelenti azt, hogy az előző téma zárva legyen.
Akkor: előitéletek, avagy kőnnyebb a más szemébe a szálkát megtalálni...mennyire tudja befolyásolni az életünket, mennyire szabad számba venni...
Mennyire szeretnéd ? :drak:  Ajánlom fogalmazz pontosabban, mert még pórul járhatsz, :2funny:, nagyon magas labdákkal operálsz, Lackó ! :cya:

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #54 Dátum: 2006 április 05, 10:04:20 am »
Rózsának
Hidd el Rózsa nagyon sokan gondolkoznak így mint mi (szerencsére), csak nem nagyon hangoztatják, mert ugymond nem ez a "menő" manapság és nagyon sokan lenézik őket emiatt(bár nem értem ez miért számít nekik)
Én naponta kiállok a nézetemért, pedig engem is sokan maradi felfogásúnak tartanak a fiatalabb kolléganők közül , de szíve joguk azt gondolni rólam amit akarnak, a nézeteimet úgy sem fogják megváltoztatni hiába is akarnák, mert én látom ők hogy élnek a fenemód nagy szabad szerelmeskedésükkel (egyik sem boldog hiába van több pasiuk, mindegyik csak használja őket) és tudom én hogy élek. Azért mindig nekem sírják ki a bánatukat, de soha nem fogadják meg a jó tanácsot, pedig mindig beigazolódik hogy igazam volt a problémájukkal kapcsolatban és egy csomó csalódástól meg fájdalomtól kímélnék meg magukat ha rám hallgatnának, de ha nekik ez kell én azt is tiszteletben tartom, csak azt nem értem, hogy akkor meg miért siránkoznak folyton.Lehet, hogy most sokan azt gondolják, hogy nekem unalmas az életem, de biztosíthatom őket, hogy tévednek. Egy házasságban nagyon sok más izgalmas dolog is van a megcsaláson kívül is, nem érek rá unatkozni.

Biciklinek
Igazad van, a mai értékrendel sajnos gondok vannak és sajnos tényleg vannak olyan nők akiknek az a menő férfi aki minél több nőt tud ledönteni, de amint már írtam sokan vagyunk és sokfélék. Soha nem szabad általánosítani, hidd el nagyon sok olyan nő is van aki nem a ledöntött nők száma után ítéli meg a férfiakat(sőt emiatt elitéli) csak észre kell venni őket. Persze az ilyen nőket nehezebb észrevenni, mert nem hivalkodóak és akkor azok már nem is menők. Remélem te azért megtalálod (vagy már megtaláltad?) azt a nőt aki meglátja benned a hűséges férfit. 

Attának
Hogy érted, hogy beskatulyáztunk? Melyik kérdésedre nem válaszoltam?
Ha úgy érted a beskatulyázást ahogy én gondolom, akkor nem mi skatulyáztunk (nem szeretem ezt a kifejezést) be, hanem te saját magadat, először akkor amikor úgy döntöttél, hogy megnősülsz (vagy párkapcsolatban élsz, ezt nem tudom), másodszor pedig akkor amikor vállaltál három gyereket, mert gondolom tudatos vállalás volt, hiszen véletlenek már nincsenek a mai világban.
Ahogy érzem a leveledből, te nagyon befolyásolható vagy (lehet ez nem így van), gondolom a haverok cikiznek, hogy neked már annyi, hiszen három gyereked van, vége a csajozásnak most már örökre. Ismerem az ilyen szöveget, de hidd el szerintem ők se komolyan gondolják csak talán egy kicsit irigyelnek azért, hogy te megtaláltad életed párját (ami nem is olyan könnyű). Az hogy vállaltatok három gyereket nagy komolyságra vall a mai világban és sajnos mostanság ez sem menő, de én szorítok neked, hogy elővedd a jobbik eszedet és az ilyen megjegyzések egyik füleden menjenek be, a másikon meg ki. A hormonoknak meg hidd el lehet parancsolni és a gyönyörű gyerekeid meg a feleséged (őt nem ismerem, de csodálatos nő lehet és biztos nagyon szerethet, ha megajándékozott téged három gyönyörű gyerekkel) miatt megéri.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok még akkor is, ha bicikli le akarja már zárni a témát(bocsi bicikli).
Üdv. Rozita
Rozita

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #55 Dátum: 2006 április 05, 10:05:28 am »
Mennyire szeretnéd ? :drak:  Ajánlom fogalmazz pontosabban, mert még pórul járhatsz, :2funny:, nagyon magas labdákkal operálsz, Lackó ! :cya:

Nos igen, valahol igazad van. a felveztőt kihagytam. Amely igy szolna: nap mint találkozunk esetekkel amikor nem a reális tények szerint dőntünk, hanem előitéleteink alapján. Valakit megbélyegzünk,mert azt mondták rola... valamit eldobunk, mert ..., valamit megveszünk mert... Mennyire szabad hallgatni másokra, jo vagy rossz dolog előitélettel kezelni dolgokat?
Arra, hogy porul járok mire gondoltál? Ha arra, hogy az előitélet rolam az lesz, hogy ez egy megverni valo személy... :bash: akkor nagyon fájdalmas számomra.
    De viszont vannak az életnek mindennapos témák.Amiket lehet, tudunk kezelni, lehet nem. szerintem pedig, itt mások véleményéből mindenki leszürheti a maga számára a  hasznost. S lehet ezt nevezni magas labdának is, és azt szeretném ha azt a magas labdát mindenki leütné. Vagy igy, vagy ugy.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #56 Dátum: 2006 április 05, 10:12:20 am »
Rozitának. Dehogy is akarom lezárni a vitát.Lám -lám, mert hasznos is. Sajnos én még nem kaptam meg életem párját. Tudod, az egyik volt haverinám ugy fogalmazott, a nők olyanok mint az állatok, az erősebb bakkal párosulnak.No persze utána nyafognak, mert otthagyták. A rendes, családcentrikus férfiak pedig akkor jőnek csak szoba, ha nincs lo, jo a szamár elv alapján. Sajnos ezt tapasztalom.

atta

• Vendég
« Válasz #57 Dátum: 2006 április 05, 10:52:39 am »
   Rozitának(is).  Azt hiszem ,ezt már a Jóisten sem mossa le rólam, pedig csak az "ördög ügyvédje" szerettem volna lenni ebben a témában. Ha ismételten elolvassátok a hozzászólásaimat talán kiderül. A befolyásolhatóságomról a környezetem "tudna nyilatkozni"  ;D . Az értékrend is a helyén van. Ami meg a gyerekvállalásban a véletleneket illeti, szerintem sincs ennyi véletlen és ezt jól ítélted meg. Sőt a haverok sem cikiznek ,legalábbis eddig nem tették, ha megpróbálják, rájuk ugrasztom az "örökösöket" és lesz nagy  :twak_125: vagy összezárom velük pár órára :D. Minden havernak legalább olyan társat kívánok mint az enyém,( ;D) , na jó, komolyan is. :kiss2: NEKTEK.

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #58 Dátum: 2006 április 05, 11:55:23 am »
Biciklinek
Már megint általánosítasz (lehet a csalódásaid miatt). :(
Hidd el, nem minden nő olyan amilyennek a haverinád leírta. Te csak keresd az igazit, mert szerintem mindenkinek van valahol egy igazija, csak van aki megtalálja és van aki feladja a keresést azért nem találja meg.
Ha valakinél, csak ha nincs ló jó a szamár is alapon jöhetsz szóba, azt nagy ívbe kerüld el, hadd fusson a lova után, vagy találjon magának másik szamarat.

Attának
Azt gondoltam, hogy nem magad miatt kérded, de nem voltam biztos benne, mert nem írtál konkrétumot, csak ködösítettél, de most már értelek és örülök hogy így gondolkozol (íme még egy hűséges férfi).  :great:
Rozita

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #59 Dátum: 2006 április 05, 02:12:31 pm »
Biciklinek!Hát,én is követtem már el azt a hibát hogy elitéltem az  embereket ,mozdulataik,gesztusaik alapján,és végül kiderült hogy teljesen a forditottját bizonyitották.Én most már úgy vagyok vele hogy megprobálok többet beszélgetni,mérlegelni a dolgokat,estleg barátkozni,és azután itélkezem bárki felett.Véleményem szerint az előitéletek igenis befolyásolják az ember életét,mert van olyan helyzet,hogy meggondolás nélkül úgy cselekszel mint a másik,vagy azt veszel amit a másik,mert ott, akkor, abban, a pillanatban te is azt látod jónak,de valójában késöbb megbánod.Én azt szeretem ha egy embernek van saját véleménye,gondolata ,elképzelése,és önnálloan tud dönteni.A sors úgy hozta hogy én ezeket a dolgokat mind megtapasztaltam,és még mindig vannak helyzetek amibe senkitől nem várhatok segitséget.Tehát fel a fejjel,és mindenki képes a saját életét irányítani.