Szerző Téma: Egy kis politika  (Megtekintve 142321 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Laura

• Egyed Laura
  • Junior
  • **
Egy kis politika
« Dátum: 2006 Március 30, 09:34:11 am »
Egy kis politika Egyed Andrástól

atta

• Vendég
Re: Egy kis politika
« Válasz #1 Dátum: 2006 Március 30, 10:22:11 am »
  Andy , a jelen esetben nem szabad a jobboldolnak osztódnia,( erre később lehet majd gondolni, ha a szocik meggyengültek) most azonban a helyzet nagyon kiélezett , érvényesülni kéne az "egy a tábor egy a zászló" jelmondatnak. A mostani helyzetben a Harmadik Út  az MDF és minden egyéb szavazat elvonásra kitalált pártocska a szocik malmára hajtja a vizet. 

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #2 Dátum: 2006 Március 31, 12:12:43 pm »
Hát az van hogy a jobb oldal szét van szakadva. De az Erdélyieket senki nem képviseli csak kihasználja őket.

atta

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2006 Március 31, 03:49:10 pm »
  Andy, először az anyaországot kell bíztos alapokra helyezni, ellenkező esetben neki is vége s velük eggyütt nekünk is .Akkor pedig nincs kivel érdekekről  egyeztetni. Most is mint mindig az összefogásra kell a hangsúlyt fektetni ,hogy  győzzön mindig a"jobb". :ok:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #4 Dátum: 2006 Március 31, 03:50:08 pm »
A mi jobbunk a Székely Nemzeti Tanács

atta

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2006 Március 31, 04:01:39 pm »
  De azért lehetnénk mindannyian" jobbak" nem ? Mit szóltok, lányok ? :D

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #6 Dátum: 2006 Március 31, 05:53:05 pm »
A mi jobbunk a Székely Nemzeti Tanács

Elmeletileg.Csak mar ott is megkezdodott az erozio.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #7 Dátum: 2006 április 01, 10:06:47 am »
Csak politika irant erdeklodoknek van a csatolt fajl.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #8 Dátum: 2006 április 01, 10:28:43 am »
Ajanlom a www.polgarielet.ro -t

atta

• Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2006 április 02, 11:23:56 pm »
Csak politika irant erdeklodoknek van a csatolt fajl.
Vitatkoznék veled, barátom. 1. ami a kirostálódást illeti: az RMDSZ-ből "kirostálódni" szerintem nem szégyen (nem is állítottad,az is igaz) sőt, aki az MPSz tagja az előtt megemelem a nemlétező kalapom is, mert megelégelték a sok időhúzást amit az RMDSz "produkál" és megpróbálnak tenni valamit azért,hogy a célok hamarabb kézzelfoghatóvá válljanak.Hiteles és erkölcsös emberek vezessék a népet, akik példát is mutatnak és nem csak duma szinten.
  2. Ne titokban politizáljanak az emberek , (mint a szabadkőművesek) hanem nyíltan, vidáman ,akkor kevésbé kell titkolniuk a valós énjüket és mindezt ne az anyagi haszonszerzés motiválja. Legyenek a szó szoros értelmében politikusok= a népet szolgálják, bármilyen szinten is teszik ezt.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #10 Dátum: 2006 április 04, 09:16:37 am »
Nem a titokba valo politizalast ertettem. Hanem azt engedtem volna sejtetni, hogy epuljunk be kulombozo politikai szervezetekbe, es ott egy belso munkat vegezni, meggyozni egyeseket, mik is vagyunk annyira ertekesek, nem csak import aru vagyunk- szombaton ha nagyon lobbanekony lettem volna, a tevet kidobtam volna , amikor hallottam a komcsikat, mikepp neveznek minket

atta

• Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2006 április 04, 09:26:14 am »
   Nem tudom ti,hogy vagytok vele, de számomra a "sejtetés" , "beépülés", "szervezet" és "belső munka" de még "a titokba való politizálás" sem igazán tetszik, sőt kifejezetten ellenszenves. Ha az ember szervezkedni akar és tiszta a lelkiismerete akkor tegye azt nyíltan ,őszíntén és nem mesterkélten, akkor lesz hiteles.

Nem elérhető piglyt

• Dumagép
« Válasz #12 Dátum: 2006 április 04, 01:46:45 pm »
      Nem tudom hová fajulnak még a dolgok!Minden emberség és tartás,igazságosság,lojalitás,diplomatikusság lassan eltűnik a politikai életből.Olyan ígéretdömping van,hogy az ember csak kapkodja a fejét.
Végignéztem egy olyan kampányt ami "páratlan"volt.Kíváncsian várom az eredményt!!!!
Nem hírdettek készültséget az áradások miatt,mert kampányidőszak volt,van!!!Közben meg a Duna fordul ki a helyéről,emberek százai maradnak ház nélkűl,szigetek víz alatt,nembeszélve az víz után maradó károkról!!!!És ez felháborító.Kampány miatt várjon a víz is!!!!Hát ez az amikor a természet közbeszól. ::)

"I'm not fat,I'm big bone!!!!"

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #13 Dátum: 2006 április 04, 03:45:19 pm »
      Nem tudom hová fajulnak még a dolgok!Minden emberség és tartás,igazságosság,lojalitás,diplomatikusság lassan eltűnik a politikai életből.Olyan ígéretdömping van,hogy az ember csak kapkodja a fejét.
Lassan eltűnik ??? Hát de mikor volt ???

Ez kb ilyen: "Mit csináljak egy igazságos, becsületes emberrel? Nekem egy jó politikusra van szükségem..."
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 04, 03:46:58 pm írta vmlinuz »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető piglyt

• Dumagép
« Válasz #14 Dátum: 2006 április 04, 04:03:15 pm »
Lassan eltűnik ??? Hát de mikor volt ???

Ez kb ilyen: "Mit csináljak egy igazságos, becsületes emberrel? Nekem egy jó politikusra van szükségem..."
Hát igen,elgondolkodtató!!!Becsületesés politikus???
Akkor inkább ugy fogalmaznék,hogy ki az aki az emberek érdekeit nézi?!
"I'm not fat,I'm big bone!!!!"