Hát persze hogy emlékszem, hisz én is részese voltam a 80-as évek színjátszó tagozatának. Az volt az igazi szórakozás, kikapcsolódás, mindenki szívvel lélekkel csinálta, mert volt egy nagyszerű rendezőnőnk Géczi Anna személyében (a jó Isten nyugtassa), aki nagyon összefogta a csapatot és aki nagyon sok helyre elvitte a csapatot vendégszerepelni. Egy csapatban játszott akkor a diák, a tanár, a mérnök, a segédmunkás, az orvos, a fodrász és még sorolhatnám, nagy együtértésben, nem vitatkoztak, nem voltak nézeteltéréseik, csak jól érezték magukat és szórakoztatták a közönséget. Még az országos első helyet is elvitte a magyar csapat Gyulafehérváron a "Cintarea Romaniei"-on, ami nagy szó volt akkor a Ceausescu időben. Még a magyar adásban, ami akkor ugye hétfönként volt két óra ha jól emlékszem, is leadták az egyik szindarabunkat amit hosszú ideig nagy sikerrel (mindig telt házzal) játszodtunk. Sajnos nagyon sok mindent elfelejtettem már azokból az időkből, de ha jól megeröltetem az elmémet, azért még emlékszem dolgokra. Ha valaki emlékszik azokra az időkre, szívesen felevenítek egy két emléket.
Nagyon sok képet készített a kulturház a darabokról, ha valaki hozzá tudna jútni pár ilyen képhez ha még megvan valahol az arhívumban, nagyon örülnék neki, ugyanis abban az időben még nem volt fényképezőgépünk és nem is tartottam fontosnak hogy legyenek fotóim, nem gondoltam arra, hogy később szívesen nézegetném emlékezés közben.(jót nevetek magamon, úgy beszélek mintha már 80 éves lennék, de tényleg nagyon rég volt)
Üdv. Rozita