0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Létrehoztam egy Facebook-os csoportot, mivel az mostanában már nagy divat lett, hogy mindenki arckönyvezik. Szóljatok ismerősöknek, kutyának, macskának, hogy csatlakozzon. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117342828340187#!/home.php?sk=group_117342828340187
Idézetet írta: milan - 2011 Március 11, 11:33:35 amLétrehoztam egy Facebook-os csoportot, mivel az mostanában már nagy divat lett, hogy mindenki arckönyvezik. Szóljatok ismerősöknek, kutyának, macskának, hogy csatlakozzon. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117342828340187#!/home.php?sk=group_117342828340187Most ez ugyan az amit Bici is létrehozott?
Amikor létrehoztam a fészbukos profilt arra gondoltam, hogy megoldható lesz az a része,hogy a hozzászólások valamiképpen erre az oldalra átirányitodjanak, hogy a www.szaszregen.ro is megéljen.De akik jobban értik,hogyan müxik a fészbuk,és azt mondják, hogy csoport, akkor legyen...
Idézetet írta: P.Laci - 2011 Március 11, 04:40:44 pmAmikor létrehoztam a fészbukos profilt arra gondoltam, hogy megoldható lesz az a része,hogy a hozzászólások valamiképpen erre az oldalra átirányitodjanak, hogy a www.szaszregen.ro is megéljen.De akik jobban értik,hogyan müxik a fészbuk,és azt mondják, hogy csoport, akkor legyen...bocsi, de én ezzel nem értek egyet a facebook-os profil szerintem nem kell segítse a www.szászregen.ro-t hogy ''megéljen'', megy az neki önmagában is
Idézetet írta: P.Laci - 2011 Március 11, 04:40:44 pmAmikor létrehoztam a fészbukos profilt arra gondoltam, hogy megoldható lesz az a része,hogy a hozzászólások valamiképpen erre az oldalra átirányitodjanak, hogy a www.szaszregen.ro is megéljen.De akik jobban értik,hogyan müxik a fészbuk,és azt mondják, hogy csoport, akkor legyen...Wow Laci...s hogy képzelted el, hogy te leszel a Szászrégen.ro, vagy én, vagy Imre, vagy valamelyikünk? Az meg milyen? Valamilyen szinten össze lehet kötni a két dolgot, de pl. csak úgy, hogy itt a szászrégen.ro weboldalon megjelenjen, hogy ki tagja a csoportnak.
az OTV-hez hasonlit a forum ...ajanlom olvasd el az EDY storykat 1-79885754 -ig ...kene egy kicsi friss duma...de mar itt vagy te ugyhogy alakul
Idézetet írta: milan - 2011 Március 11, 05:06:49 pmIdézetet írta: P.Laci - 2011 Március 11, 04:40:44 pmAmikor létrehoztam a fészbukos profilt arra gondoltam, hogy megoldható lesz az a része,hogy a hozzászólások valamiképpen erre az oldalra átirányitodjanak, hogy a www.szaszregen.ro is megéljen.De akik jobban értik,hogyan müxik a fészbuk,és azt mondják, hogy csoport, akkor legyen...Wow Laci...s hogy képzelted el, hogy te leszel a Szászrégen.ro, vagy én, vagy Imre, vagy valamelyikünk? Az meg milyen? Valamilyen szinten össze lehet kötni a két dolgot, de pl. csak úgy, hogy itt a szászrégen.ro weboldalon megjelenjen, hogy ki tagja a csoportnak.Si azj la nasu : runda opt din disputa gye familije Portik
M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.M-am certat si cu Portik Laci , dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.