1. Lényegtelen,hogy ki és mit értelmezett félre,de ...
a). nem tudom,hogy miért vitáznék én Milánnal, amikor elismertem, hogy jobban ért a fészbukos dolgokhoz mint én. de amúgy a hozzászólások alapján kérdem : miért tekintitek veszekedésnek, vagy acsarkodásnak, ha valakiknek egy dologról más véleménye van ?
b). amúgy Elbarto hozzászólása a lényegre tapintott : ezen a fórumon, szinte csak monológok vannak,és "kellene valami" ami feldobja a dolgokat. Aki a fejemet akarja, az "5letek" vagy az "elindult a fórum" topikba megirtam elképzelésemet. Viszont abból indulok ki, hogy a szászrégen fórumba leirtak kerüljenek a facebookra, és ne legyen párhuzamos dolog.
2. Való igaz, hogy érdemi vitát lehet(ne) kezdeményezni, hogy melyik előnyősebb , ha mint profil vagy jelen, vagy mint csoport, annál is inkább, mert sokan vagyunk akik nem ismerik az alkalmazási skálákat, vagy amit ismerünk az csak egy alapfogalom. De addig érdemi vita nem lehet, ameddig egyesek OTV-s stilusba gondolkodnak, tehát nem látom értelmét.
3. Szerintem a lényeg hogy mostmár van. Aztán, hogy ki csinálta, az már másodlagos. Viszont... aki nem csinált semmit és csak pófázni tud,és útólag okoskodni az jobb ha néha megtanul kussolni.