0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A Crinuba hallottam hogy "Győzike" a híres magyar sztár managere megkereste Babi nénit
Idézetet írta: Andy - 2009 április 13, 10:20:11 pmIdézetet írta: k_timi - 2009 április 13, 10:16:59 pmKi az a Gyözike... Nem hallottam eddig rola...Ne is tudd meg soha.Egy faszkalap cigány az. De jó mert seggtlklubon vagy tévé123423532 pöcsadón saját műsora van. Filmezik, ahogy szarik
Idézetet írta: k_timi - 2009 április 13, 10:16:59 pmKi az a Gyözike... Nem hallottam eddig rola...Ne is tudd meg soha.
Ki az a Gyözike... Nem hallottam eddig rola...
ertem...remelem nem volt
Ezek a Nyuszi Bulik már az idei történelem könyvekben szerepelnek.Amióta "Harkály" megkomolyodott, vége a jó időknek.
Idézetet írta: Andy - 2009 augusztus 11, 11:35:29 pmEzek a Nyuszi Bulik már az idei történelem könyvekben szerepelnek.Amióta "Harkály" megkomolyodott, vége a jó időknek. szep lassan mindenki kihal...
Az iden ott voltunk mi is vegre 1 nyuszibulin a Crinu-ban Eleg jo volt...ittunk egy par pohar bort Es jah..!! Kodolanyiek zeneltek...
Idézetet írta: k_timi - 2010 április 16, 02:38:27 pmAz iden ott voltunk mi is vegre 1 nyuszibulin a Crinu-ban Eleg jo volt...ittunk egy par pohar bort Es jah..!! Kodolanyiek zeneltek... Kiíváncsi vagyunk Lóri verziójára is.