Szerző Téma: foci  (Megtekintve 73104 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Laura

• Egyed Laura
  • Junior
  • **
Re: foci
« Válasz #15 Dátum: 2006 február 03, 09:47:26 am »
A tegnapi eredményre büszkék vagyunk

FC Szászrégen - Chivas
5-2

a gólokat a következök szerezték:
1-0 Andy
2-0 Robika
3-0 Józsi (Andy kollegája)
4-1 Robika
5-2 Attila

Nem elérhető Laura

• Egyed Laura
  • Junior
  • **
Foci
« Válasz #16 Dátum: 2006 február 03, 09:51:04 am »

Nagyol jól játszodtak a fiúk a tegnap büszkék is vagyunk az eredményre, jó lenne ha mindig igy játszanának  :great:

atta

• Vendég
Re: Foci
« Válasz #17 Dátum: 2006 február 03, 10:36:59 am »
   :jump2_125:  Ha mindig ennyi szurkolónk kijárna a mérközéseinkre akkor ez az eredményekben is meglátszana. Köszönjük,hogy ilyen sokan eljöttetek. Az Isten tartsa meg ezt a jó szokásotokat (is). :cya:

atta

• Vendég
« Válasz #18 Dátum: 2006 február 03, 10:53:43 am »
  Laura, elfelejtetted megemlíteni, hogy nem csak a gólszerzőké a dícsőség , hanem az egész csapaté, melynek a tegnap tagjai voltak:Finna Szili, Egyed Tibi, Egyed Andy, Baki Robi, Haidel Csaba, Ilyés Attila és Józsi (a magyar benszülött). Kívülről pidig a régen leghíresebb freestylos Pánkója és a legnagyobb Árpikusza. :2funny: akit most sérülése nem engedett labdába rúgni  :'( Na meg a lelkes drukkerek, őket most a helyhiánya miatt nem említem név szerint. :king_125:-ok voltatok  :kiss2:

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #19 Dátum: 2006 február 03, 01:40:45 pm »
Gratula az egész csapatnak!Ezután majd igyekszem én is néha kimenni.
Amúgy most már megkaptad az Üzenetem?!
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

hajnika

• Vendég
« Válasz #20 Dátum: 2006 február 06, 09:13:40 pm »
Hát nagyon örülnék ha engem is meghivnátok, mert szeretnék én is közöttetek lenni, ha bár nem is nagyon ismerjük egymást. :jump2_125:
« Utoljára szerkesztve: 2006 február 08, 03:12:54 pm írta Tii »

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #21 Dátum: 2006 február 08, 02:50:25 pm »
Szerintem mindenki kiváncsi Hajnikára,jó lenne elvinni őt is egy foci meccsre!!!!!!!!!!  Igy mindenki nyugott lenne!!!!!!!!!!!     :jump2_125:

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #22 Dátum: 2006 február 09, 11:27:21 pm »
szerintem boti lenne a leg boldogabb ha hajnika is jöne. minden meccsen ott lene :smitten:
God must love stupid people; He made so many.

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #23 Dátum: 2006 február 21, 10:48:46 am »
Szép jó napot mindenkinek!
Régen olvastam hireket az FC-Szászrégen illetve a párhuzamosan futó csapat eredményeiről.
Mi történik?Remélem nem büntetni akarjátok azokat akik valamilyen oknál fogva nem tudnak kimenni a meccsekre. :(
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #24 Dátum: 2006 március 04, 05:25:52 pm »
Szép jó napot mindenkinek!
Régen olvastam hireket az FC-Szászrégen illetve a párhuzamosan futó csapat eredményeiről.
Mi történik?Remélem nem büntetni akarjátok azokat akik valamilyen oknál fogva nem tudnak kimenni a meccsekre. :(

Nem büntetni akarnak, sőt... A csapat enyhén szólva picit szét van esve. De azért mi szurkolunk nekik, és várjuk a csodát!!!  :yeah:

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #25 Dátum: 2006 március 07, 05:33:46 pm »
na mi lett veletek fiuk semmi hír rólatok.mi lett?  segíthetek valamiben?             :poke:

atta

• Vendég
« Válasz #26 Dátum: 2006 március 07, 11:35:02 pm »
    A nagy csend önmagáért beszél.

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #27 Dátum: 2006 március 07, 11:54:23 pm »
hat eleg kar sracok :( remlem hogy a jövö meccseben jobb lesz, mert ha nem akkor  :knuppel2:
God must love stupid people; He made so many.

atta

• Vendég
« Válasz #28 Dátum: 2006 március 09, 08:41:59 am »
  ELdőlt, hogy a FC SZÁSZRÉGEN a 16 csapatos téli bajnokságban már nem lehet rosszabb a 8.helyezettnél !  :jump2_125: Hátra van még 3 helyosztó mérkőzés , az 5-8. helyekért, de a csapat már most teljesítette a kítűzött célját, az elkövetkező meccsek már a ráadás kategóriájába tartoznak. :cya:

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #29 Dátum: 2006 március 09, 09:12:45 am »
Ügyesek vagytok Fiúk! :great: Gratulálok!Tavaszi bajnokság is lesz majd, gondolom.Arra is beneveztek?!