Szerző Téma: foci  (Megtekintve 73299 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: foci
« Válasz #765 Dátum: 2009 október 11, 12:45:48 am »
hat a Portugalok elvertek ugyhogy marad a remeny hogy majd jobb lessz...

apropo , ha mar a temanal vagyunk 3 munkatarsamat meggyoztem hogy Puskast a nemzeti stadionba temettek el a 11-es pont alatt...

szomoru de elhittek...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #766 Dátum: 2009 október 11, 01:04:49 am »
MDA
DU-TE TARE BAI....CIOARA ! AI DOAR AERE DE MARE ANTRENOR,EU V-AS ARUNCA DIN AVION DEASUPRA SERBIEI UNUL CATE UNUL,SA NU MAI VENITI IN ROMANIA!!! AI BATUT SI TU PE DINAMO TUTI MORTIIMATII SI TE CREDE-AI MARE SCULA !!! SA VA BATA SI FEROE KAKAM-AS PE VOI CA NE-ATI RUPT SUFLETELE,AVETI PRETENTIA SA VENIM BULUC LA STADION SI IN BUCURESTI SI IN TARA SA VEDEM VEDETELE,MORTIIMATII MUTULE SI CRISTEA SI CHIVULE SI RESTUL RATATILOR....AVETI IDEE SCARBELE DRAKU CUM E A DOUA ZI DUPA CE SE STERG ASTIA CU NOI PE PICIOARE SA TE DUCI LA MUNCA PE 8,9,10 MILIOANE DE LEI...CAM CAT DATI VOI PE O SAMPANIE IN BAMBO ?????? AVEM DOAR O RUGAMINTE...MURITI !!! CA ORICUM TRAITI DEGEABA,SAU MA RUG...DOAR PENTRU...VOI !!! SUNTETI SCURSURILE NATIEI ROMANE !!! AS FI MURIT PE TERENUL....JEGURILOR !!!

amilyen durva, stupid es buta hozzaszolas epp olyan igaz is...

Nem elérhető haidy

• Rezidens
  • glory glory MU
« Válasz #767 Dátum: 2009 október 11, 05:03:11 pm »
sziasztok ha valaki szeretne játszani online maneger focit itt ezen a linken megteheti, ja és ingyenes

http://www.trophymanager.com/klubhus.php?showclub=763346&ref=763346

go MU go go go

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #768 Dátum: 2009 október 16, 12:34:31 am »
na ez is megvolt...

az egesz Hertha BSC   csapata nallunk alszik , eleg rendesek meg Nicu is (ahogy adta a szerencse epp en kaptam el)
mivelhogy Nyüremberg 1 ligas lett az iden meg sok csapatot kapok el...         alairas rendeles az e-mail cimemen 50 Euro darabja  :2funny: :buck2: :coolsmiley:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #769 Dátum: 2009 október 16, 09:17:14 am »
na ez is megvolt...

az egesz Hertha BSC   csapata nallunk alszik , eleg rendesek meg Nicu is (ahogy adta a szerencse epp en kaptam el)
mivelhogy Nyüremberg 1 ligas lett az iden meg sok csapatot kapok el...         alairas rendeles az e-mail cimemen 50 Euro darabja  :2funny: :buck2: :coolsmiley:

Nem kérdezted meg Nicutol , hogy " Ce faci mai"
Aláíráson kívűl van még más is?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #770 Dátum: 2009 október 16, 03:10:05 pm »
na ez is megvolt...

ellopom a polojat...

nem akarod felhivni ?
Dardai Pali is itt van...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #771 Dátum: 2009 október 16, 06:58:10 pm »
na ez is megvolt...

ellopom a polojat...

nem akarod felhivni ?
Dardai Pali is itt van...

Nem akarom felhívni.
Te beszélték Dárdaival?

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #772 Dátum: 2009 október 16, 07:42:02 pm »
nem, de meg ma este itt vannak holnap van a meccs s aztan mennek el...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #773 Dátum: 2009 október 16, 08:12:30 pm »
U20: Hihetetlen feltámadás és Gulácsi-őrület után bronzérmes a magyar csapat

Hihetetlen izgalmak, hatalmas feltámadás, büntetőrúgások után szerezte meg az U20-as világbajnokság bronzérmét a magyar válogatott. Costa Rica a hajrában vezetést szerzett, ezt Koman a 90. percben büntetőből egyenlítette ki, a büntetőpárbajban pedig Gulácsi három tizenegyest is kifogott, így két sikeres magyar kísérlet is elég volt a mieinknek a bronzhoz. Gratulálunk!
Az előre megadotthoz képest is változtatni kényszerült Egervári Sándor a kezdő tizenegyen: Kiss Máté mellizom-fájdalmakra panaszkodott, helyét Simon Ádám foglalta el.
A meccs taktikai csatával indult, az első felvonás első felében egy-egy helyzetet könyvelhetett el mindkét csapat. A miénk Simon András nevéhez fűződött, a Córdoba támadójának lefordulás után leadott közeli lövését bravúrral védte a Costa ricai kapus. A másik oldalon Madrigal iramodott meg, de a visszaiszkoló Szabó János beérte és becsúszva szerelte.
A játékrész hajrája mezőnyjátékkal telt, a Gulácsi kapuja előtt még egy megpattanó beadás borzolta a kedélyeket, de gól nem esett.
A szünetben megvariálta a középpályát Egervári Sándor: Simon Ádám lement, Koman Vladimir behúzódott középre, a szélre pedig Varga Roland érkezett. A második játékrészt két távoli lövés vezette be: Estrada fölé tüzelt, Simon András löketét pedig Alvarado védte üggyel-bajjal. Az 54. percben centik híján megszerezte a vezetést a magyar tizenegy: Varga Roland lőtt kapura 22 méterről egy tizenhatosról kifelé csorgó labdát, a kapus hatalmas bravúrral tolta szögletre a jobb alsóra süvítő labdát.
A második 45 percben egyértelműen a mieink voltak a kezdeményezőbb alakulat, a játékrész derekán kezdtek megsűrűsödni a magyar lehetőségek. A legnagyobbat Németh Krisztián hagyta ki: Koman visszagurítása után 9 méterről a kapusba lőtt. Két percre rá a csatár újra próbálkozhatott, a Bari légiósa ismét remek passzal lepte meg, de 10 méterre a kaputól eltörte a labdát.
A 80. percben újra csak centiméterek választottak el minket a vezető találattól: Simon András találta el a kapufát egy kapu előtt kavarodás után. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, első valamire való lehetőségéből megszerezte a vezetést az ellenfél: Urena szlalomozott el vagy négy magyar védő előtt, majd 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.
Szerencsére sokadszor is megmutatta a csapat, mekkora tartása van! Némethet rántotta le Luna a tizenhatoson belül, a büntetőt Koman a kapu közepébe lőtte. A vétkes megkapta második sárgáját, mi pedig a kapitány révén a győztes találatot is bevihettük volna, a 16 méteres lövés azonban centikkel elkerülte a jobb alsót.
A szabályok értelmében nem volt hosszabbítás, azonnal jöttek a tizenegyesek.

Olvasd el élő közvetítésünket a meccsről – kattints!

Magyarország – Costa Rica 1-1 (Koman 90. – 11-esből ill. Urena 83.) – 11-esekkel 2-0

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #774 Dátum: 2009 október 16, 08:26:03 pm »
Szerintem két játékos emelkedett ki ebből a válogatottból :
a kapus, Gulácsi, és a 9-es, Németh

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #775 Dátum: 2009 október 16, 08:35:58 pm »
Szerintem két játékos emelkedett ki ebből a válogatottból :
a kapus, Gulácsi, és a 9-es, Németh

Elfelejtetted az "agyat a csapatból" Vladimir Koman.Nekem ő volt a legjobb.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #776 Dátum: 2009 október 17, 09:57:33 pm »
Kolozsvar - Rapid    4-1

huha...

elso a CFR !!!

Nem elérhető rózsa

• Rezidens
  • Simply Irresistible !
    • www.avonconnects.com.ro/
« Válasz #777 Dátum: 2009 október 24, 10:43:02 am »
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #778 Dátum: 2009 november 11, 10:46:28 pm »
Elhunyt Robert Enke, a Nationalelf kapusa

Gyászol a futballvilág: harminckét éves korában elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa.

A válogatott kapus kedden délután halt meg egy vasúti átjáróban, amikor a rendőrségi jelentések szerint a Hamburg és Bréma között közlekedő vonat elütötte őt. A tragédia helyszíne néhány kilométerre volt csak Enke otthonától, és néhány méterre megtalálták az áldozat kocsiját is. A rendőrség még mindig nem jelentette ki határozottan, hogy öngyilkosság történt, és cáfolták azt is, hogy búcsúlevelet találtak volna.
Enke, aki nyolcszor ölthette magára a válogatott mezét, pályafutása során szerepelt a Hannoveren kívül a Carl Zeiss Jena, a Borussia Mönchengladbach, a Benfica, a Barcelona, a Fenerbahce és a Tenerife csapatában. A kapus az utóbbi időben nem védett a Hannoverben, miután egy rejtélyes vírusos fertőzés megtámadta a szervezetét.

:'( :'( :'( :'(

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #779 Dátum: 2009 november 11, 11:25:12 pm »
Nyugodjon Békében.  :'(
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...