ezert szeretem a Bayernt mert ilyen jatekosokat tamogat (Lahm , Badstuber , Schweinsteiger , Müller , Kroos mind bajorok )
Ebben tökéletesen igazad van.
Igaz ez csak az én elméletem, de igy gondolom : vegyük az olasz és az angol bajnokság nyerteseit. Az Internél aligha van olasz a csapatban.Ahogy "hallottam" a Juventus amely elég gyengén szerepelt a bajnokságban adta a legtöbb játékost a válogatottnak. A Chelseanél is Lampardon kivül nem ismerek angolt. Ezek erős bajnokságok, és más ország játékosaiból táplálkoznak. Pld én esetenként néztem az angol bajnokságot,de még most sem tudom, hogy Millner melyik csapatban játszott. Ami talán hülyesség :énszerintem válogatott szinten manapság nagyon nehéz egy jó csapatot megalkotni, mert a játékoskeretet a szélrózsa minden irányából szedoik össze.Ez persze nemcsak az olaszokra vagy az angolokra érvényes, és szerintem ezért van, hogy a vb-n csak labdarúgás van és nem foci.
Szerintem ez nagyon csúnya vb. Tényleg, hogy fekete.
Talán négy klub van aki ad a saját neveltetésű játékosokra : a Barcelona, az Arsenal, az Ajax, és a Bayern. ha tévedeke javitsatok vagy egészitsetek ki.