Szerző Téma: Foci vb  (Megtekintve 27602 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Foci vb
« Válasz #195 Dátum: 2010 Június 24, 10:47:00 pm »
valahol kar , de nem erdemeltek meg mert szaruö jatszodtak..
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #196 Dátum: 2010 Június 24, 11:02:28 pm »
valahol kar , de nem erdemeltek meg mert szaruö jatszodtak..

Az olasz játékosok agyilag nem voltak a helyzet magaslatán.Mondjuk hogy itt a trénernek is a hibája.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #197 Dátum: 2010 Június 24, 11:24:51 pm »
Június 24

Paraguay - Új Zéland    0-0  a nyolcaddöntőre gondolva
Szlovákia - Olaszország 3-2  vége a nyaralásnak a digóknak
Kamerun  - Hollandia     1-2  a fapapucsosok megszelídítették oroszlánokat
Dánia      - Japán         1-3  kellemes meglepetés

Nem elérhető sico01

• Veterán
    • szabadorszag
« Válasz #198 Dátum: 2010 Június 27, 12:27:46 pm »
Szörnyű! Jobb híján a macskaevőknek szurkoltam, holott nem is értek a focihoz.Na mindegy így jártam 8) Azt viszont nehezen vette be a gyomrom, hogy egy SMS ország győzte le a digókat.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Június 27, 12:29:28 pm írta sico01 »

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #199 Dátum: 2010 Június 27, 01:17:35 pm »
Június 25

Észak-Korea  - Elefántcsontpart 0-3   ha a kőbánya mese igaz akkor elég szomorú
Portugália     - Brazília              0-0   kecske is ... káposzta is...
Chile           - Spanyolország     1-2   a spanyolok még mindig nem mutatták meg az igazi oldalukat
Svájc          - Honduras            0-0  az alpesieknek ez egy veresség

Június 26      

Uruguay - Dél-Korea 2-1   a tapasztalat győzött az ambíció felett
USA      - Ghána      1-2   köszönjük Amerika         

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #200 Dátum: 2010 Június 27, 11:26:28 pm »
Június 27

Németország - Anglia  4-1   ha Lampard gólját megadja  a bíró 2-1 nél..... amúgy megérdemelték a bakszászok
Argentína     - Mexikó 3-1   kár azért a lesgólért.Anélkül is győztek volna  a pumák

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #201 Dátum: 2010 Június 28, 05:30:28 pm »
Június 27

Németország - Anglia  4-1   ha Lampard gólját megadja  a bíró 2-1 nél..... amúgy megérdemelték a bakszászok
Argentína     - Mexikó 3-1   kár azért a lesgólért.Anélkül is győztek volna  a pumák

Mindkét meccsen volt 20-25 perc igazi foci, amit eddig hiányoltam ezen a vb-n. Én nem tudom Andy,de szerintem mindkét meccs akkor lett vége amikor a játékvezetők tévedése határozta meg az eredményt.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #202 Dátum: 2010 Június 28, 07:16:13 pm »
az ilyen hibak hozzatartoznak , a különbseg az hogy a nemetek 2-1 nel nem altak meg hanem falra jatszodtak az angolokat es megerdemeltek a gyözelmet.

Müllert lattam a tavaj a harmadik ligaban jatszani (a Bayern 2-nel) azota Bundesligat es nemet kupat nyert Champion League döntöt jatszott es hazaküdte Angliat ...
ezert szeretem a Bayernt mert ilyen jatekosokat tamogat (Lahm , Badstuber , Schweinsteiger , Müller , Kroos mind bajorok )

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #203 Dátum: 2010 Június 28, 10:50:05 pm »
Június 27

Mindkét meccsen volt 20-25 perc igazi foci, amit eddig hiányoltam ezen a vb-n. Én nem tudom Andy,de szerintem mindkét meccs akkor lett vége amikor a játékvezetők tévedése határozta meg az eredményt.

Igazad van.Eddig elég gyengus a színvonal.Hogyha a 90 percet elemezzük mindkét meccsből, és főleg a bírói tévedésekig akkor a Németeknek és a Mexikóiaknak állt a zászló.Ezután pedig jött a német henger és az argentin vihar.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #204 Dátum: 2010 Június 29, 10:18:47 am »
Június 28

Hollandia - Szlovákia  2-1  nem rossz ez a szlovák csapat
Brazília   -  Chile         3-0  a szambások hozták a kötelezőt

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #205 Dátum: 2010 Június 29, 05:00:15 pm »

ezert szeretem a Bayernt mert ilyen jatekosokat tamogat (Lahm , Badstuber , Schweinsteiger , Müller , Kroos mind bajorok )

Ebben tökéletesen igazad van.
Igaz ez csak az én elméletem, de igy gondolom : vegyük az olasz és az angol bajnokság nyerteseit. Az Internél aligha van olasz a csapatban.Ahogy "hallottam" a Juventus amely elég gyengén szerepelt a bajnokságban adta a legtöbb játékost a válogatottnak. A Chelseanél is Lampardon kivül nem ismerek angolt. Ezek erős bajnokságok, és más ország játékosaiból táplálkoznak. Pld én esetenként néztem az angol bajnokságot,de még most sem tudom, hogy Millner melyik csapatban játszott. Ami talán hülyesség :énszerintem válogatott szinten manapság nagyon nehéz egy jó csapatot megalkotni, mert a játékoskeretet a szélrózsa minden irányából szedoik össze.Ez persze nemcsak az olaszokra vagy az angolokra érvényes, és szerintem ezért van, hogy a vb-n csak labdarúgás van és nem foci.
Szerintem ez nagyon csúnya vb. Tényleg, hogy fekete.
Talán négy klub van aki ad a saját neveltetésű játékosokra : a Barcelona, az Arsenal, az Ajax, és a Bayern. ha tévedeke javitsatok vagy egészitsetek ki.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #206 Dátum: 2010 Június 29, 07:59:17 pm »
hat ne vagjuk nagy faba a fejszet de nezzuk meg a masik oldalt is amiota romaniaban plafonig er a marhasag es idiotasag olyan szinten van a nemzeti csapat is , becali amiota "eladta" radoit 30 mioert a Milanhoz es Nyikolicat 25 az Interhez a nemzeti csapat szintje horibilisan csokkent...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #207 Dátum: 2010 Június 29, 09:54:48 pm »

Ebben tökéletesen igazad van.
Igaz ez csak az én elméletem, de igy gondolom : vegyük az olasz és az angol bajnokság nyerteseit. Az Internél aligha van olasz a csapatban.Ahogy "hallottam" a Juventus amely elég gyengén szerepelt a bajnokságban adta a legtöbb játékost a válogatottnak. A Chelseanél is Lampardon kivül nem ismerek angolt. Ezek erős bajnokságok, és más ország játékosaiból táplálkoznak. Pld én esetenként néztem az angol bajnokságot,de még most sem tudom, hogy Millner melyik csapatban játszott. Ami talán hülyesség :énszerintem válogatott szinten manapság nagyon nehéz egy jó csapatot megalkotni, mert a játékoskeretet a szélrózsa minden irányából szedik össze.Ez persze nemcsak az olaszokra vagy az angolokra érvényes, és szerintem ezért van, hogy a vb-n csak labdarúgás van és nem foci.
Szerintem ez nagyon csúnya vb. Tényleg, hogy fekete.
Talán négy klub van aki ad a saját neveltetésű játékosokra : a Barcelona, az Arsenal, az Ajax, és a Bayern. ha tévedeke javitsatok vagy egészitsetek ki.

Egy klubcsapat az teljesen más mint egy válogatott. Egy jó pár éve észrevettem hogy egyes játékosok sokkal jobban játszanak saját klubcsapatukban mint akkor amikor a válogatottal játszik egy tétmérkőzést.Itt több ok van:
1- ő a klubtól kapja a fizetésit, ami sokszor íreálisan nem fedi a valóságot, ezért mikor a válogatottban játszik nem úgy hajt mint a klubcsapatában, hanem azon van hogy nehogy megsérüljőn
2-  amióta  a Bajnokok Ligájának nagyobb a "prestige" min a VB-, vagy EB-nek meg is látszik az eredmény.
3- ha jól megnézzük akkor egy átlag focistának a karrierje jó 13-15 év, sokkal több pénzt keres a klubcsapatánál mint a válogatottnál.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #208 Dátum: 2010 Június 29, 11:25:51 pm »
Június 29

Paraguay        - Japán       0-0  5-3 büntetők után  - orosz rulett
Spanyolország - Portugália  1-0   elég gyenge színvonalú meccs volt

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #209 Dátum: 2010 Június 30, 09:08:30 pm »
Június 29

Paraguay        - Japán       0-0  5-3 büntetők után  - orosz rulett
Spanyolország - Portugália  1-0   elég gyenge színvonalú meccs volt

szerintem a japánok meccse volt a leggyengébb meccs amit életembe láttam... olyan Beszteece-Ceahlau stilus