Szerző Téma: Foci vb  (Megtekintve 27139 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
Re: Foci vb
« Válasz #210 Dátum: 2010 június 30, 09:31:44 pm »
 ;D
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #211 Dátum: 2010 július 03, 12:18:48 am »
Július 02

Brazília - Hollandia 1-2   megérdemelték a hollandok a továbbjutást, csak azt nem tetszett nekem hogy a hollandok úgy
                                 vergődtek a földön mint a román focisták
Ghána - Uruguay 2-4     (11-sek után )   szerintem eddig a VB legszebb meccse.Minden volt ami egy jó focihoz szükséges.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #212 Dátum: 2010 július 03, 01:50:43 am »
Július 02

Brazília - Hollandia 1-2   megérdemelték a hollandok a továbbjutást, csak azt nem tetszett nekem hogy a hollandok úgy
Ghána - Uruguay 2-4     (11-sek után )   szerintem eddig a VB legszebb meccse.Minden volt ami egy jó focihoz szükséges.

Brazilok meg úgy hisztiztek, mint az óvodások. A szabálytalanságokról meg már ne is beszéljünk. Rohadjanak szarban a mocskos cigány brazilok...

Uruguay meg bekaphatja...szerencséjük volt, hogy az a marha kikezelte a labdát.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #213 Dátum: 2010 július 03, 08:14:42 am »
A hollandok eddig minden europai vagy világversenyen nagyon szép focit játszottak.Most ez nem mondható el,de eredményesebbek. Amolyan Mourinho stilust játszanak.Úgy látszik, hogy most ez a nyerő taktika.
A braziloknál szerintem visszaütött, hogy elhitték ők a legjobbak, és várták a döntőt Argentinával, és a döntőig nem lesz méltó ellenfelük.
A Ghána-Uruguay meccs volt eddig a vb legizgalmasabb meccse.Szerintem mentálisan nem tudtak visszajönni,hogy az utolsó percben kihagyták a 11-est. Nagyon ritka az aki nekifutamodás nélkül berúgja a büntetőt( lásd a 11-es párbaj utolsó Ghánai kihagyott rúgást)

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #214 Dátum: 2010 július 03, 01:59:44 pm »
Július 02

Brazilok meg úgy hisztiztek, mint az óvodások. A szabálytalanságokról meg már ne is beszéljünk. Rohadjanak szarban a mocskos cigány brazilok...

A Dél-Amerikaikról az köztudott volt hogy hisztiznek, de nem gondoltam volna hogy a hollandok is ilyesfajta módszerekhez folyamodnak.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #215 Dátum: 2010 július 03, 04:07:44 pm »
Július 02

A Dél-Amerikaikról az köztudott volt hogy hisztiznek, de nem gondoltam volna hogy a hollandok is ilyesfajta módszerekhez folyamodnak.

Te láttad azokat a szabálytalanságokat? Hát azért ott már én is hisztiznék... :o:

Meg még lehet nyakon is csapnám a másikat. Ilyenkor csak tisztelni tudom egyesek önfegyelmét.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #216 Dátum: 2010 július 03, 09:10:32 pm »
Deutschland 4
argentina o

de nem kell busulni mert ettem egy jo argentin steaket ...

ez foci tortenelem a fiatal nemet csapat tokeletesen jatszott... 

en csak gratulalni tudok   :beerchug: :beerchug: :beerchug: :yeah:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #217 Dátum: 2010 július 03, 09:31:16 pm »
Deutschland 4
argentina o

de nem kell busulni mert ettem egy jo argentin steaket ...

ez foci tortenelem a fiatal nemet csapat tokeletesen jatszott... 

en csak gratulalni tudok   :beerchug: :beerchug: :beerchug: :yeah:

Gratulálok a Német csapatnak a győzelemért.Remélem hogy Maradonát végleg elfelejtik az argentin szövetség emberei.
Én csak annyit akarok mondani hogy Cambiasso és Zanetti nagyon hiányzott az argentin csapatból. Eddig az argentina meccseit a csapat nyerte meg edző nélkül. Most mikor igazán szükség volt egy jó edzői taktikára, zátonyra futott Maradona elképzelése. Mintha Hagit láttam benne.Szerintem a 2. német gól lesgyanús volt.De nem ezen dőlt el a meccs.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #218 Dátum: 2010 július 04, 09:16:50 am »
nem volt les mert mindket jatekos a vedo utan alt s akkor paszolhatnak...

nekem nagyon tetszett a meccs , foleg az hogy nem olyan tipikus 4-0 volt hanem az argentinek is rughattak volna 1,2 golt 
most johet spanyolorszag...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #219 Dátum: 2010 július 04, 10:54:31 am »
Az Argentin-Német meccs azontúl, hogy látványos volt -ritkán tartok a németekkel, de az arrogáns argentinokat nem birom, és nem bántam volna ha még 3-at berámolnak, volt egy olyan feelingem, hogy a Befutott játékosok játszanak a Bizonyitani akaró játékosok ellen.Az elsők csak a labda tologatással foglalkoztak, addig az utobbiak tényleg, hogy fociztak is.
Nekem tetszik az Özim játéka.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #220 Dátum: 2010 július 04, 03:15:21 pm »
nem volt les mert mindket jatekos a vedo utan alt s akkor paszolhatnak...

nekem nagyon tetszett a meccs , foleg az hogy nem olyan tipikus 4-0 volt hanem az argentinek is rughattak volna 1,2 golt 
most johet spanyolorszag...

Az az érdekes hogy ezt a helyzetet sehol sem lehet visszanézni. De nem ezen a helyzeten dőlt el a meccs.
Egy vagy két helyen olvastam a neten hogy lesgyanús volt.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #221 Dátum: 2010 július 04, 05:12:15 pm »
en azt elveztem hogy maradona nem akart Müller melle ülni most egy eve mert "ez egy senki"    s most egy argentin ujsag elso oldalan : maradona ez a gyermek MÜLLER :))) ;D

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #222 Dátum: 2010 július 04, 05:15:53 pm »
@ laci

nem hiaba akarja megvenni a Barcelona...
de jovobe meg kell bizonyitsanak a club csapatoknal mert maskepp nem ernek semmit...
2006 ban Podolski volt a vb legjobb fiatal jatekosa es nagy "branzat" nem csinalt azota...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #223 Dátum: 2010 július 07, 12:19:08 pm »
Hollandia - Uruguay  3-2  valamivel a Hollandok többet tettek a továbbjútásért.Amúgy voltak az összecsapásnak unalmas percei. Meglássuk ma este hogy a német-spanyol összecsapásnak ki lesz a nyertese aki majd megmérkőzik a hollandokkal a döntőben.
A híres polip a spanyolokat jelőlte.Ha bevállik a pilop jóslata akkor megsütik a polipot ;D ;D

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #224 Dátum: 2010 július 07, 11:28:53 pm »
Nemet - Spanyol 0-1 Ez egy szep meccs volt. Ilyen meccset reggelig lehetne nezni. Nem csak hogy szep volt de tiszta is volt egyetlenben egy sarga lap sem volt egessz meccsen, ilyen tenleg hogy nagy ritkasag. 15 fault volt az egesz meccsen, holott a masik elodonton duplaja volt. De meg is erdemelte Spanyolorszag hogy tovabb jusson. De nem azert mondom , hogy megharagudj Elbarto  :beerchug:. Most remelem a dontot is megnterik.  :beerchug:  :king_125: