Szerző Téma: Foci vb  (Megtekintve 27139 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
Re: Foci vb
« Válasz #225 Dátum: 2010 július 08, 12:09:22 am »
Hát azért nem a spanyoloknak drukkoltam :( És ezt a TVR-s kommentátort kidobnám az ablakon. :idiot2: Sajnos biztosan rokona valakinek, mert másképp nem értem mit keres ott. A kölykei biztos köpsunárok
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #226 Dátum: 2010 július 08, 01:09:09 am »
Hát azért nem a spanyoloknak drukkoltam :( És ezt a TVR-s kommentátort kidobnám az ablakon. :idiot2: Sajnos biztosan rokona valakinek, mert másképp nem értem mit keres ott. A kölykei biztos köpsunárok

Hát a gyerekei lehet köpsunárok, de azért mert a románok ott vannak, nem jelenti azt, hogy a spanyolokkal is gond van.  :P

Be kell ismerni, hogy ma este a spanyolok sokkal jobban játszottak, s az is igaz, hogy egy picit meglepet a németek tehetetlensége...az eddigi játékok alapján valahogy többet vártam volna tőlük.
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #227 Dátum: 2010 július 08, 09:24:31 am »
Hát engem is meglepett a németeknek a szar játéka. Csak azt nem értettem hogy mit akartak elérni ezzel a játékkal. 11-re játszodtak volna, vagy azt remélték, tudván hogy a spanyoloknak jól megy a passzjátékuk, egy kontrával gólt szereznek aztán, ahogy Bici mondja" autobaza lui Cártu" behuzódnak védelembe és kibekkelik a meccs végéig?
Hát ez nem jött be nekik.A Vb döntő se, lesz valami jó meccs azt előre megmondom.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #228 Dátum: 2010 július 08, 05:05:04 pm »
Szerintem várható volt,hogy a németek begörcsölnek.Anglia és Argentina  ellen is az esélytelen csapatként léptek pályára, mig most az esélyesség terhe alatt voltak. A spanyolok felkészültek a német leckéből,nem rohamoztak fejtelenül,a lassan örlő passzjátékot alkalmazták. A spanyoloknak olyan "futsal" izű játékuk volt, és nem engedtek teret a német kontráknak. Egy másik,és ezen lehet akár vitázni is, hiányzot Müller játéka,nem volt német összekötő aki a középpályát a csatársorral összekötötte volna.Összeségében tetszett a meccs,inkább egy sakkjátszma volt, mint két csapat egymásnak feszülése.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #229 Dátum: 2010 július 11, 08:24:28 am »
a ma esti fináléra én Holland győzelmet tippelek.Kitartok elméletem mellett, hogy vagy Brazilia lesz a világbajnok, vagy az a csapat amely legyőzi a brazilokat.

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #230 Dátum: 2010 július 11, 10:06:49 am »
a tegnapi meccs szep volt erosen , kar hogy nem ment be Forlan golja mert a hosszabitast is megneztem volna...

ma este is legalabb ilyen szep meccset akarok s nyerjen az aki jobb...
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető sico01

• Veterán
    • szabadorszag
« Válasz #231 Dátum: 2010 július 11, 02:39:22 pm »
Én azokra tippeltem akik hol a bika elől,hol utána futkosnak ;D Persze még mindíg nem értek a focihoz, bár tegnap este bejött amit gondoltam- véletlenek mindíg adódnak ugye? Időnként eltalálom a szarva közt a tőgyét.

Nem elérhető lewy10

• Mesesan Levente
  • Dumagép
    • E-lexicon
« Válasz #232 Dátum: 2010 július 12, 08:07:07 am »
Nem volt a vb legszebb meccse a donto de azert szerintem senki sem banta hogy megnezte. A hollandok nagyot csinaltok Casillas-bol de a vegen szegeny ugy sirt mint egy gyerek. A hollandokat is sajnalom de ez van ,volt eleg eselyuk golt rugni, de nem jott ossze. Ez van, 4 ev mulva meg lehet megint probalni.  :great:  :beerchug:  :yeah:

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #233 Dátum: 2010 július 12, 11:19:34 pm »
Ahogy írtam pár nappal ezelőtt a döntővel kapcsolatosan bevált a tippem hogy nem lesz egy szép, színvonalas összecsapás.Nekem az a személyes véleményem hogy 90 perc játék után a Hollandoknak ítéltem volna  a győzelmet 50,5 - 49,5 arányban.Nem szerettem volna hogyha büntetőkkel kellett volna eldöntenie a nyertest.Ha visszagondolok a spanyolok játékára megérdemelten győztek egy olyan VB-én amely a vuvuzellán kívül semmivel sem lepett meg.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #234 Dátum: 2010 október 27, 10:29:53 pm »
Ajzószerrel vertek meg minket a németek 1954-ben

A pervitin nevű ajzószerrel doppingolták az 1954-es svájci labdarúgó-világbajnokság alatt az aranyérmes német válogatott több tagját - többek között ez derül ki abból a tanulmányból, amelyet hétfőn hoztak nyilvánosságra a Lipcsei Egyetemen, és az osztrák Kronen Zeitung internetes oldala adta hírül.

A németek óriási meglepetésre 3-2-re verték a jóval esélyesebb magyarokat a berni döntőben. A doppingvád nem először merül fel az ellenféllel kapcsolatban, 2004-ben is Németországban röppentek fel ilyen hírek. Buzánszky Jenő, az Aranycsapat játékosa az MTI-nek akkor azt mondta, már a vb után hallott a doppingvádakról.

"Úgy tartja a mondás, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. A döntő után egy-két évvel felmerült, hogy esetleg a németek doppingoltak, mivel feltűnést keltett, hogy néhány játékosuk kórházba került. De ez azután feledésbe merült, egyrészt, mert az ember nem szeret vádaskodni, másrészt azt mondhatták volna nekünk, hogy savanyú a szőlő" - fogalmazott akkor.

A hétfőn nyilvánosságra került elemzés szerint a játékosoknak a csapat gyúrója adott injekcióban metamfetamint, amely ma már tiltott. Az érintettek azt hitték, C-vitamint kapnak - erre a megállapításra jutott kutatásai során Erik Eggers.

A tanulmány kitér arra, hogy az ajzószer sportbeli használatának alapjait már az 1930-as és 1940-es években letették, a teljesítmény- és figyelemfokozó pervitint a II. világháborúban katonáknak adták, s akkor figyeltek fel "kedvező" hatásaira.

MTI - barikad.hu

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #235 Dátum: 2011 június 13, 10:59:35 pm »
                                      A magyarok a 3., a románok a 4. értékcsoportban

Világbajnokság, Brazília, 2014

A magyar válogatott két könnyû ellenfél elleni gyôzelemmel, a román pedig két erôs válogatott elleni vereséggel zárta a tavaszt. Ebben önmagában semmi hírérték nincs, hiszen Luxemburg és San Marino legyôzése még mindig kötelezô a magyaroknak is, míg a braziloktól és Paraguaytól kikapni egy dél-amerikai turnén nem szégyen. Azonban a jövôre tekintve már van következménye az eredményeknek, ugyanis július 30- án Rio de Janeiróban kerül sor a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezôinek sorsolására. Az értékcsoportokba való beosztás többnyire már kiszámítható, s ennek megfelelôen a magyar válogatott a harmadik urnába, míg a románok a negyedikbe kerülhetnek. Ez annál is inkább érdekes, mert egy Paraguay elleni gyôzelem esetén éppen helyet cserélt volna a román és magyar válogatott. Ilyen sem volt már régen…