Sziasztok!
Sajnos véget ért a szabadságom egy része, meg a ballagási buli is, de egy jó része van a munkába jövetelemnek, hogy újra fórumozhatok

, mert otthon ritkán ülök gép elé, ezért lemaradtam egy kicsit az eseményekről. Még nem nagyon tudtam mindent elolvasni, de azt már láttam, hogy kiutáltátok Rózsát, amit nagyon sajnálok

, de az is lehet, hogy csak azért nem ír, mert ő is szabin van

, vagy együtt izgul az érettségizőkkel

.
Szia Csilla, rég nem hallottam felőletek, örülök, hogy legalább itt a fórumon öszefutottunk, remélem jól vagytok és jól sikerült a ti ballagásotok is meg az érettségi vizsgák is. Igazad van abban, hogy a mi gyerekeink szerencsére könyebben veszik a vizsgákat, nem olyan izgulósok mint mi, én bevallom nagyon izgultam amíg Gizi érettségizett, csak akkor könyebbültem meg egy kicsit, amikor rám csörgött, hogy minden jól ment. Mi is üdvözlünk benneteket Csilla és sok sikert kívánunk a fiadnak a további vizsgáihoz és a további terveihez.
Szia Atta, hát persze, hogy mi is olyan szépek voltunk és szépek vagyunk most is, csak a korunkhoz mérten, hiszen már senki nem lesz olyan mint 18 éves korában, főleg ha már a kétszeresét is meghaladta, de minden kornak megvan a maga szépsége és ha azt meglátjuk akkor örökre szépek maradunk.
Üdv. mindenkinek
Rozita