Szerző Téma: Fontos események - ballagás  (Megtekintve 4934 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
Fontos események - ballagás
« Dátum: 2006 Május 09, 10:33:10 pm »
A múlt pénteken volt a ballagása Gizinek, a szászrégen.ro egyik fórumtagjának. A www.szaszregen.ro stábja gratulál az idáig elért eredményekért és sok sikert kiván neki a továbbiakban is. Természetesen szoritunk neki, hisz ezen a héten már megkezdödött az érettségi.

;)
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
Re: Fontos események - ballagás
« Válasz #1 Dátum: 2006 Május 09, 10:35:19 pm »
Szeretnék én is ballagni, de már sajnos nem lehetséges...de azért kiprobáltam a tarisznyát...

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #2 Dátum: 2006 Május 10, 10:24:13 pm »
most 2 evel ballagtam :heul_125: jok voltak az evek. hat meg egyszer nem meg menek at ezen.
God must love stupid people; He made so many.

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #3 Dátum: 2006 Május 10, 10:30:24 pm »
most 2 evel ballagtam :heul_125: jok voltak az evek. hat meg egyszer nem meg menek at ezen.

Én a ballagáson átmennék, mondjuk az érettségit kihagynám...

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #4 Dátum: 2006 Május 10, 10:34:45 pm »
hat az ajandekoker es penzel azert meg egyszer csinalnam de igazad van milan az erettsegit ki hagynam mert katasztrofa volt mikor mi vegesztünk
God must love stupid people; He made so many.

atta

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2006 Május 14, 09:04:33 am »
Szeretnék én is ballagni, de már sajnos nem lehetséges...de azért kiprobáltam a tarisznyát...
   ???   El is lehet ballagni .(nem találom az emotikonokat )  "Húzta"is a vállad a tarisznyában rejlő felelősséghalmaz súlya ?

Nem elérhető Gizi

• Junior
  • **
« Válasz #6 Dátum: 2006 Május 14, 10:35:18 am »
A ballagás a legjobb része a sulihoz kapsolódó dolgoknak, mert olyankor az ember azokkal van, akikiet szeret! :smitten:
Nem nagy kunszt az érettségi sem, csak mindenki fél tőle.
Atta, a te vállad húzza rendesen a felelősség ilyen szép 3 gyerek mellett.....Gratulálok hozzájuk!
Kösz Milán, jól szorítottatok!De hogy mennyire jól, az csak júniusban derül ki....remélem eléggé!

atta

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2006 Május 14, 11:51:59 am »
  Ez az édes-teher kategóriája, Gizike. Vajon mi is ilyen szép ballagók voltunk ?

Nem elérhető Tilcsi

• Junior
  • **
« Válasz #8 Dátum: 2006 Május 14, 06:29:24 pm »
Gratulálok Gizike!
Sok sikert az érettségihez!Nagyon szép lány lettél.Pici korodban láttalak Aniéknál. A szüleid ismernek Nagy Csilla vagyok. Az én fiam is most ballagott,nagyon izgulok miatta.Úgy látom ti könnyebben veszitek ezt az egész mindent.Üdvözlöm szüleidet is.Sok sikert!!!!!!
Atta!
Mi is ilyen szépek voltunk!!!Üdv a családnak.

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #9 Dátum: 2006 Május 15, 10:54:51 am »
Sziasztok!
Sajnos véget ért a szabadságom egy része, meg a ballagási buli is, de egy jó része van a munkába jövetelemnek, hogy újra fórumozhatok  :jump2_125: , mert otthon ritkán ülök gép elé, ezért lemaradtam egy kicsit az eseményekről. Még nem nagyon tudtam mindent elolvasni, de azt már láttam, hogy kiutáltátok Rózsát, amit nagyon sajnálok  :'( , de az is lehet, hogy csak azért nem ír, mert ő is szabin van  :fumator: , vagy együtt izgul az érettségizőkkel :-\ .
Szia Csilla, rég nem hallottam felőletek, örülök, hogy legalább itt a fórumon öszefutottunk, remélem jól vagytok és jól sikerült a ti ballagásotok is meg az érettségi vizsgák is. Igazad van abban, hogy a mi gyerekeink szerencsére könyebben veszik a vizsgákat, nem olyan izgulósok mint mi, én bevallom nagyon izgultam amíg Gizi érettségizett, csak akkor könyebbültem meg egy kicsit, amikor rám csörgött, hogy minden jól ment. Mi is üdvözlünk benneteket Csilla és sok sikert kívánunk a fiadnak a további vizsgáihoz és a további terveihez.
Szia Atta, hát persze, hogy mi is olyan szépek voltunk és szépek vagyunk most is, csak a korunkhoz mérten, hiszen már senki nem lesz olyan mint 18 éves korában, főleg ha már a kétszeresét is meghaladta, de minden kornak megvan a maga szépsége és ha azt meglátjuk akkor örökre szépek maradunk.
Üdv. mindenkinek
Rozita
Rozita

Nem elérhető piglyt

• Dumagép
« Válasz #10 Dátum: 2006 Május 15, 03:58:43 pm »
Sziasztok!
Sajnos véget ért a szabadságom egy része, meg a ballagási buli is, de egy jó része van a munkába jövetelemnek, hogy újra fórumozhatok  :jump2_125: , mert otthon ritkán ülök gép elé, ezért lemaradtam egy kicsit az eseményekről. Még nem nagyon tudtam mindent elolvasni, de azt már láttam, hogy kiutáltátok Rózsát, amit nagyon sajnálok  :'( , de az is lehet, hogy csak azért nem ír, mert ő is szabin van  :fumator: , vagy együtt izgul az érettségizőkkel :-\ .
Szia Csilla, rég nem hallottam felőletek, örülök, hogy legalább itt a fórumon öszefutottunk, remélem jól vagytok és jól sikerült a ti ballagásotok is meg az érettségi vizsgák is. Igazad van abban, hogy a mi gyerekeink szerencsére könyebben veszik a vizsgákat, nem olyan izgulósok mint mi, én bevallom nagyon izgultam amíg Gizi érettségizett, csak akkor könyebbültem meg egy kicsit, amikor rám csörgött, hogy minden jól ment. Mi is üdvözlünk benneteket Csilla és sok sikert kívánunk a fiadnak a további vizsgáihoz és a további terveihez.
Szia Atta, hát persze, hogy mi is olyan szépek voltunk és szépek vagyunk most is, csak a korunkhoz mérten, hiszen már senki nem lesz olyan mint 18 éves korában, főleg ha már a kétszeresét is meghaladta, de minden kornak megvan a maga szépsége és ha azt meglátjuk akkor örökre szépek maradunk.
Üdv. mindenkinek
Rozita

Hát akkor igy nyilvánosan is gratulálok,nem hiszem el,hogy ekkora lányod van Rozita....de a képek megukért beszélnek!!!
Puszi:Réka
"I'm not fat,I'm big bone!!!!"

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #11 Dátum: 2006 Július 14, 06:06:27 pm »
Mikor lesz a forumtagoknak a Gizi ballagása megünnepelve? Jobb késöbb mint soha.

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #12 Dátum: 2006 Július 17, 09:29:22 am »
Megünnepelhetjük valamikor Augusztusban, ha a fórumtagoknak úgy megfelel  :jump2_125:
Rozita

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #13 Dátum: 2006 Július 17, 09:39:32 am »
OK.

Nem elérhető LAcIk@

• Miklós László
  • Fórumfüggő
  • Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
    • Myspace
« Válasz #14 Dátum: 2006 Július 17, 10:25:09 am »
Csatlakozom  :great: