Szerző Téma: Madárinfluenza  (Megtekintve 5983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
Re: Madárinfluenza
« Válasz #15 Dátum: 2008 szeptember 25, 10:56:28 pm »
Szóval az idén :
-nem volt olyan tyúkfarm amely a csődszélén állt
- nem volt oylan vállalkozás, amely temérdek fertőtlenitő szert szerzett be...

ehezz hasonló okok miatt ...az iden nem volt madárinfluenza.
(jah, persze..az okokat lehet bőviteni )

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #16 Dátum: 2008 november 10, 03:18:04 pm »
hat lehet lessz husvetkor hogy legyen egy ok a tojas arat 1 lejre vinni  :2funny:
Egyszer azt gondoltam , hogy tevedtem de akkor kivetelesen nem volt igazam...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #17 Dátum: 2009 február 17, 09:46:30 pm »
Apropo : a múlt héten poénkodtam valakinek, hogy az idén megint lesz Madárinfluenza mert a PD-L ismét kormánypárt...

és a tegnap este talán a MV-i rádióban mondják, hogy Kőhalmon (Codlea) már van egy gyanús eset...

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #18 Dátum: 2009 február 18, 01:34:07 pm »
Apropo : a múlt héten poénkodtam valakinek, hogy az idén megint lesz Madárinfluenza mert a PD-L ismét kormánypárt...

és a tegnap este talán a MV-i rádióban mondják, hogy Kőhalmon (Codlea) már van egy gyanús eset...

Azaz...nah terjedjen csak ki Craiesti-ig...olcsó lessz a pipihús... ;D
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #19 Dátum: 2009 április 26, 07:31:22 pm »
na, nincs madárinfluenza, hanem disznógripa ( gripa porcina)...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #20 Dátum: 2009 április 28, 12:07:15 pm »
Nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet idézett elő a sertésinfluenzából kialakult, Mexikóban és az Egyesült Államokban terjedő betegség az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint.

A mexikói hatóságok legfrissebb adatai szerint alapos a gyanú, hogy április 13. óta 81 ember halt meg az eddig ismeretlen vírusváltozat okozta megbetegedésben, 20 halálesetben pedig teljesen biztos. További 1324 embert vettek vagy tartanak még mindig orvosi ellenőrzés alatt. A fertőzés minden esetben emberről emberre terjedt.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #21 Dátum: 2009 április 28, 12:09:45 pm »
Ezzel az ujabb "halálos" járvánnyal, úgy vagyok, hogy már kételkedek a média hitelességében.
Viszont nagyon megdöbbentő, hogy a mexikói képek arról árulkodnak, hogy ott nagyon komolyan veszik a dolgot, és az utcán mindenki "maszkkal" jár.

A másik, persze, hogy ilyenkor az azt mondják, hogy nem árt az elővigyázatoság. De szerintem nem is lehet elővigyázatosnak lenni.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #22 Dátum: 2009 április 28, 02:26:56 pm »
Ezzel az ujabb "halálos" járvánnyal, úgy vagyok, hogy már kételkedek a média hitelességében.
Viszont nagyon megdöbbentő, hogy a mexikói képek arról árulkodnak, hogy ott nagyon komolyan veszik a dolgot, és az utcán mindenki "maszkkal" jár.

A másik, persze, hogy ilyenkor az azt mondják, hogy nem árt az elővigyázatoság. De szerintem nem is lehet elővigyázatosnak lenni.
Ki kell irtani a disznókat is, mert túl soknak van otthon s nem veszik a szalámit... Pont ahogy a csirkékkel volt.
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #23 Dátum: 2009 április 28, 02:54:28 pm »

Ki kell irtani a disznókat is, mert túl soknak van otthon s nem veszik a szalámit... Pont ahogy a csirkékkel volt.
nehezen hiszem mert mindenki fujja hogy lehet enni a diznyo huuust  :yeah:

Nem elérhető milan

• Portik Loránd
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • Fuck the Free World!
    • SfStats
« Válasz #24 Dátum: 2009 április 28, 03:19:14 pm »
A gond ezzel kapcsolatban az az, hogy nem kell feltétlenül disznó húst enned, hogy elkapd ezt...
Nigga's try to be the king, but the Ace is back...

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #25 Dátum: 2009 április 28, 05:16:58 pm »
A gond ezzel kapcsolatban az az, hogy nem kell feltétlenül disznó húst enned, hogy elkapd ezt...

Szerintem két féleképpen  lehetne védekezni :
- bevásárolni oylan maszkokat ( azt hiszem rendes nevén valami porvédőnek hivják, de aki tudja mondja meg a nevét)
és olyan  fertőtlenitő szert használni ami kiöli a bacilusokat, virusokat.
nem akar ez reklám lenni, de nekem van... ;)
Kinek kell ?  ;D ;D ;D

Jah, és kézmosásnál nem szabad használni törülkőzőt, ahnem papirtőrlőt és azt eldobni.

Forrás : http://www.brilliance.hu/php/gyorsfertotlenito.php
http://www.brilliance.hu/php/kezfertotlenito.php
« Utoljára szerkesztve: 2009 április 28, 05:30:57 pm írta Bici »

Nem elérhető El Barto

• Kloss Lorand
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #26 Dátum: 2009 április 28, 05:55:42 pm »
em teee en epp azt akarom mondani  hogy nem kaphatod el a betegseget ha hust eszed...

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #27 Dátum: 2009 október 27, 10:23:03 pm »
Már egy idő óta, egyre gyakrabban lehet hallani, hogy ilyen influenza, olyan influenza stb. stb. Ennyien haltak meg, annyian fertőződtek meg, De arról senki nem akar beszélni hogy a világon a mindenki által ismert "tüdőgyulladásban" sokkal  többen vesztik el életüket mint ezektől a média által reklámozott influenzáktól, akiknek a hátterében a gyógyszeripar mamuttjai dollár/euro milliókat nyomnak a reklámokba.Valamivel bolondítani kell az embereket, mert rájöttek, hogy a társadalom egyre több pénzt áldoz az egészséges  életmód oldalán. Csak kevesen tudják azt hogy az elmúlt 5-10 évben a gyógyszergyártó cégek óriásit fejlődtek és nagyon profitábilis ágazat.

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #28 Dátum: 2009 október 28, 12:41:33 am »
Már egy idő óta, egyre gyakrabban lehet hallani, hogy ilyen influenza, olyan influenza stb. stb. Ennyien haltak meg, annyian fertőződtek meg, De arról senki nem akar beszélni hogy a világon a mindenki által ismert "tüdőgyulladásban" sokkal  többen vesztik el életüket mint ezektől a média által reklámozott influenzáktól, akiknek a hátterében a gyógyszeripar mamuttjai dollár/euro milliókat nyomnak a reklámokba.Valamivel bolondítani kell az embereket, mert rájöttek, hogy a társadalom egyre több pénzt áldoz az egészséges  életmód oldalán. Csak kevesen tudják azt hogy az elmúlt 5-10 évben a gyógyszergyártó cégek óriásit fejlődtek és nagyon profitábilis ágazat.
Sima, emberi influenzában még többen halnak meg. Le se szarja senki. Jövőre kutyagripa néven fogják reklámozni s kiadnak egy új ellenszart, új fiolában. Kiváncsi vagyok mikor únják meg.
« Utoljára szerkesztve: 2009 október 28, 12:43:55 am írta vmlinuz »
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #29 Dátum: 2009 október 28, 09:13:47 am »
Sima, emberi influenzában még többen halnak meg. Le se szarja senki. Jövőre kutyagripa néven fogják reklámozni s kiadnak egy új ellenszart, új fiolában. Kiváncsi vagyok mikor únják meg.

Egyelőre biztos hogy nem mert még ennek a hisztinek az elején vagyunk.