Szerző Téma: 5letek!!!!!  (Megtekintve 29168 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető amesy

• Junior
  • **
Re: 5letek!!!!!
« Válasz #30 Dátum: 2006 Június 22, 03:09:25 pm »
azert kellene bevonni oket is a "tarsalgasba",talan mereszebbek lesznek es hozzaszolnak a temakhoz :angel:

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #31 Dátum: 2006 Június 22, 03:11:43 pm »
Én régóta próbálkozom,te is igyekezz zaklasd fel a bandát,vedd sorba a taglistát!

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #32 Dátum: 2006 Június 22, 03:14:50 pm »
Én régóta próbálkozom,te is igyekezz zaklasd fel a bandát,vedd sorba a taglistát!

Én is zaklatom a bandát akit ismerek annak írok privátban de sokan titkolják a nevüket és nem értem hogy miért.El kellen indítsunk egy olyan kampányt hogy mindenki böngéssze át a taglistát és akit ismer annak írjon. Lássuk lesz valami eredménye.

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #33 Dátum: 2006 Június 22, 03:15:01 pm »
nem fognak irni, lehet nincsenek eleg kulturalt temak :2funny:
God must love stupid people; He made so many.

Nem elérhető Tii

• Egyed Tibor
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
« Válasz #34 Dátum: 2006 Június 22, 03:17:30 pm »
igen valami komolyabb kéne,szappanoprákat kellene feldobni

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #35 Dátum: 2006 Június 22, 03:21:16 pm »
lehet, vagy szakacskönyveket irjunk es sok verseket  :2funny: es meseket es olvaso napokat csinaljuk,valaki ir valamit es egy napon mindeki csak olvas :2funny: :wall:

Nem elérhető ROZITA

• Hurdukács Rozita
  • Fórumfüggő
« Válasz #36 Dátum: 2006 Június 22, 04:20:26 pm »
Szerintem aki nem akar az úgysem ír, lehet nincs rá ideje, vagy nem szereti a nyilvánosságot. Nekünk az természetes, hogy írunk, de fölösleges zargatni őket, aki akar az úgyis ír majd, lehet több idő kell nekik.
Tudom, mert többeket ismerek akik csak olvasók, de nekik ez megfelel és nem akarnak írni, ne kényszerítsük őket, majd lehet, hogy egyszer maguktól is írnak, csak győzzük kivárni  :)
Szerintem nem a témákkal van gond Brigi, mert bárki nyithat bármilyen témát ha gondja van a meglévővel.
Rozita

Nem elérhető vmlinuz

• Szűcs Imre
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
    • blog
« Válasz #37 Dátum: 2006 Június 22, 06:12:04 pm »
Szerintem aki nem akar az úgysem ír, lehet nincs rá ideje, vagy nem szereti a nyilvánosságot. Nekünk az természetes, hogy írunk, de fölösleges zargatni őket, aki akar az úgyis ír majd, lehet több idő kell nekik.
Tudom, mert többeket ismerek akik csak olvasók, de nekik ez megfelel és nem akarnak írni, ne kényszerítsük őket, majd lehet, hogy egyszer maguktól is írnak, csak győzzük kivárni  :)
Szerintem nem a témákkal van gond Brigi, mert bárki nyithat bármilyen témát ha gondja van a meglévővel.

Hm, de akkor minek regisztrálnak? Hogy tudják olvasni a fórumot? Arra van idejük, de irni nincs? :wall:
vmlinuz blog

réducséré lá minőség!

Nem elérhető brigi

• schuller brigitte
  • Fórumfüggő
« Válasz #38 Dátum: 2006 Június 22, 08:10:23 pm »
Szerintem aki nem akar az úgysem ír, lehet nincs rá ideje, vagy nem szereti a nyilvánosságot. Nekünk az természetes, hogy írunk, de fölösleges zargatni õket, aki akar az úgyis ír majd, lehet több idõ kell nekik.
Tudom, mert többeket ismerek akik csak olvasók, de nekik ez megfelel és nem akarnak írni, ne kényszerítsük õket, majd lehet, hogy egyszer maguktól is írnak, csak gyõzzük kivárni  :)
Szerintem nem a témákkal van gond Brigi, mert bárki nyithat bármilyen témát ha gondja van a meglévõvel.

Hm, de akkor minek regisztrálnak? Hogy tudják olvasni a fórumot? Arra van idejük, de irni nincs? :wall:
igazad van imre

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #39 Dátum: 2006 Június 23, 10:12:23 am »

Igazatok van da van olyan is akinek hiányzik a bátorsága és az első segítséglökést kell megadni neki.

Nem elérhető P.Laci

• P.Laci
  • Rezidens
« Válasz #40 Dátum: 2006 Június 23, 10:20:54 am »
kőltői kérdés? ki miért regisztráltatta magát a forumon. és ha őszinte válaszok jőnnek, akkor lehet csak érvszerű dolgokat mondani. Szavazást miképp lehet elkezdeni ,Imre? Erről szerintem lehetne egy szavazást a Forumon tartani

Nem elérhető zorgbontor

• Veterán
« Válasz #41 Dátum: 2006 Június 23, 10:33:33 am »
Szerintem ez nem lesz soha sűrűn látogatott, sokfelhasználos fórum. Egyáltalán minek az?
Gondoljunk bele, aki ide ir:

• valami köze kell legyen Szászrégenhez
  • magyar kell legyen
  • internethozzáférese legyen legalább a munkahelyen
  • szeressen irni
  • legyen amiről irjon
  • merjen irni

elég kicsi a keresztmetszet.
Miért regisztrálta magát valaki? Mert kiváncsi volt, de aztán nem talált semmit amiért visszatérhetett volna.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #42 Dátum: 2006 Június 23, 10:42:38 am »
Igen de gondoljunk csak arraa hogy hány régeni magyar fiatal van akinek van netje és nem is tudja hogy létezik ez a magyar hónlap.Pl én a Hallooween buliban a tavaly a Deszkában megkérdeztem a motorosokat arről a témáról és 3/4-de nem is hallot róla. Nem is az "idegeneket" búzdítani hanem  a saját udvarunk táján kell szétnézni kell.
Példáúl a Deszkában símán ki lehetne tenni egy posztert ( valamelyik művész gyerek megcsinálhatná ) hogy www. szaszregen.ro.

Nem elérhető zorgbontor

• Veterán
« Válasz #43 Dátum: 2006 Június 23, 10:50:03 am »
Ezt vedd úgy, hogy el van rendezve.

Nem elérhető Andy

• Egyed András István
  • Adminisztrátor
  • Rezidens
  • KVSC 1907
« Válasz #44 Dátum: 2006 Június 23, 10:57:21 am »
Ezt vedd úgy, hogy el van rendezve.

Ez csak egy ötlet volt. Majd július 21-én mikor hazamegyek akkor össze kellen üljünk Milánékkal egy jó sör mellé és elbeszéljük ezt a témát.