Szerző Téma: Esti mese....nem csak gyerekeknek  (Megtekintve 10740 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
Esti mese....nem csak gyerekeknek
« Dátum: 2006 Június 04, 01:42:50 am »

Hello!Irjunk mesét közösen,mindenki ir egy pár szót vagy mondatot ,folytatva az előtte levő gondolatát.
Legyen a kezdő helyszín egy kisváros ,ahol mindenki végzi a maga munkáját ,semmi érdekes nem történik soha ,...mig egy nap a városban megjelenik egy fiatal spanyol házaspár ,Miguel és Lolita, két kis gyerekkel ,Rodrigez és Pedro.A fiatalasszonynak ében fekete a haja,a szeme pedig csak amugy csillog amikor sétál az utcán ,a két kis csibésszel.  Nagyon csinos nő Lolita,igazi spanyol szépség ,karcsú a dereka ,szép formás lábaival mikor végig halad az utcán ,a férfiak szeme majd kiesik a nagy csodálkozástól.Lolita foglkozása tánctanárnő.Miguel foglalkozása mérnők,a kisváros polgármestri hivatala meghivta őt egy új városközpont  ,megtervezésére és felépitésére.A tanácsosok a fiatalházaspárnak kiutalnak egy szolgálati lakást egy régi tömbházban.Szomszéságba kerülnek egy kinai csaladdal,Lin és Tim.Nem értik egymást csak integetnek ,mosolyognak.Tim kozmetikus ,bogárszemű ,állandoan mosolyog nő,a férje kereskedő,fürge kis ember.Egy pár honap elteltével  a két család nagyon jól összebarátkozik.Lolita és Tim együtt viszik a két kis gyereket sétálni ,a férfiak pedig kártyáznak a tömbház lakóival.Miguel és Lin is valamennyire már értenek a helybéliek nyelvén.Az egyik szomszéd ,Dani  odaszól Palihoz
_Mond Pali ,a tegnap mit kerestél Tim szallonjában?
_Én csak...........
Dal , a hatalmas egyetem
Legszentebb titka, lelke vagy!
Jöttem, hogy pár dús percet adj.
S ez minden is . Nincs egyebem!
     Tompa László : Zene

Nem elérhető Ariadné

• Hédervári E.
  • Junior
  • **
Re: Esti mese....nem csak gyerekeknek
« Válasz #1 Dátum: 2006 Június 05, 05:02:59 pm »

Az egyik szomszéd ,Dani  odaszól Palihoz
_Mond Pali ,a tegnap mit kerestél Tim szallonjában?
_Én csak...........

.....kerestem a gombomat!Mért kérdezed???????????????
"Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted."

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #2 Dátum: 2006 Június 05, 06:12:23 pm »
....csak ,...tudod...azt gondoltam hogy ....na ...segits kimondani ...koz ...me..ti ... kus,mi oregek ehez keveset ertunk de ti meg fiatalok vagytok, na igy jol van ,kozmetikus,gondoltam a patanasaidtol akartal megszabadulni,vagy .....
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #3 Dátum: 2006 Június 07, 09:52:59 pm »
...igen ,az ingemet le kellett vetnem .  ;) A patanasokat jottem kezeltetni,meg a szeploimet akarom eltuntetni.  :D  Hallottam hogy jot tesz az eper pakolas az arcbornek ,lattam masok is jarnak ide .... :atv:
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Rena

• Kovács Renáta - Koko,Meli
  • Dumagép
  • .
« Válasz #4 Dátum: 2006 Június 07, 11:30:45 pm »
.....úgy hogy gondoltam betérek és kipróbálok egyet s mást,ezért vagyok félmeztelen.Amúgy neked sem ártana egy jó kis arcmasszázs egy ilyen gyönyörű gombszemű csinos nőtől.Á ..... tudttam én hogy már mindjárt rosszra gondolsz ,de hidd el...... :coolsmiley:
« Utoljára szerkesztve: 2006 Június 07, 11:34:45 pm írta Rena »

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #5 Dátum: 2006 Június 08, 08:52:58 pm »
......a dehogy gondolok en rosszra ,igazan gyonyoru no a Tim ,de ni csak ott az ut tuloldalan kit latok...?Igen ott a piros Nisan mellett.... ::)
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Ariadné

• Hédervári E.
  • Junior
  • **
« Válasz #6 Dátum: 2006 Június 14, 03:05:56 pm »
....jééééé...a piros Nissan mellett,ott van valaki Rózsaszin párducnak öltözve!!!Jó ég!Hogy kerül ez ide.És mért van most is rózsaszinben? ::)
Tudom!Ma van a párducok világnapja!!!....
"Ne gondold, hogy ami neked nehezedre esik, az emberileg lehetetlen. Inkább úgy fogd fel, hogy ami emberileg lehetséges és megszokott, azt te is elérheted."

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #7 Dátum: 2006 Június 14, 09:24:03 pm »
na de ezt komolyan mondod?Ilyen  oltozetben  ebben a melegben?De miert nem oltozott fekete parducnak csillogobb a bundaja.Gyere hivjuk el az allatkertbe ,majd csinalunk egy par kepet vele ........
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Ariadné

• Hédervári E.
  • Junior
  • **
« Válasz #8 Dátum: 2006 Június 16, 05:35:25 pm »
....na de a fekete párduc már nem divat!!És fényképezőgépet sem hoztam!Nem gondoltam volna,hogy találkozunk vele,főleg nem ilyen helyzetben!És tudtommal nincs is állatkert a városban,sőt az egész országban,mert kiütött az állatinfluenza.És én be sem vagyok oltva,drágám.
Tudod,tavaly Afrikában is összeszedtem azt a csúnya kórt,gennyeztem mindenhol!!!Akkor vesztettem el a jobb lábujjamat is....

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #9 Dátum: 2006 Június 16, 09:09:43 pm »
...........pedig arra gondoltam  beszelhetnenk a szomszedaszonnyal,Lolitaval,tanctanarno s van egy nagyon szep tancterme ,igaz csak berbe vette addig amig a ferje epit egy masikat,hogy tanitson meg minket is tancolni..... :jump2_125:
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #10 Dátum: 2006 Június 20, 03:03:09 pm »
....na de a fekete párduc már nem divat!!És fényképezőgépet sem hoztam!Nem gondoltam volna,hogy találkozunk vele,főleg nem ilyen helyzetben!És tudtommal nincs is állatkert a városban,sőt az egész országban,mert kiütött az állatinfluenza.És én be sem vagyok oltva,drágám.
Tudod,tavaly Afrikában is összeszedtem azt a csúnya kórt,gennyeztem mindenhol!!!Akkor vesztettem el a jobb lábujjamat is....

...és Lolita kikezelt ezen csúnya kórságból?....biztosan azért nem akarsz táncra járni, mert visszamaradt belőle valami csúnya "nyom".Vagy tévednék?????????????????????
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető Ariadné

• Hédervári E.
  • Junior
  • **
« Válasz #11 Dátum: 2006 Június 22, 01:30:06 pm »
....hááát igen.Tudod mióta így megjártam nagyon ronda lett a bőröm, ezért csrélnék még egy párduccal is. ;)
Azért járok táncolni, csak magánórát kapok Lolesztől. :).........

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #12 Dátum: 2006 Június 22, 10:05:59 pm »
....de egy kis kozbenjarassal ,talan...... ;)
Dal , a hatalmas egyetem

Nem elérhető Smeagol

• Rezidens
  • Drágasááágom......
« Válasz #13 Dátum: 2006 Június 27, 11:52:42 pm »
...na, ja....pénz beszél...kutya ugat.........................
Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.  (Gabriel García Márquez)

Nem elérhető rózsa

• Moderátor
  • Rezidens
  • Simply Irresistible !
« Válasz #14 Dátum: 2006 Június 28, 06:30:47 pm »
....latom tudod te is a modjat ,.....na mit szolsz megtanit engem is tancolni a  spanyol nepzenere ?...
Dal , a hatalmas egyetem