Markó Béla kampánykörúton

November 21 ? én Vasárnap 14,30.körül a város főterén találkozik a régeni választókkal. Radnótfáján lovasok fogadják az RMDSZ államelnökjelöltjét.

November 21-én, a körút utolsó napján Maros megyébe érkezik az RMDSZ karavánja. A Szövetség vezetői vasárnap reggel Marosszentgyörgyön kezdik meg a találkozó-sorozatot, ahol a helyi értelmiségiekkel, egyházi vezetőkkel folytatnak eszmecserét. A Gernyeszegi megálló során meglátogatják a település nevezetes kastélyát, majd Vajdaszentiványon, Szászrégenben, Marosfelfaluban, Magyarón és Holtmaroson találkoznak a helyi magyarsággal. Szászrégenben sajtóértekezletre kerül sor.

About vmlinuz

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …