Navigáció: Kezdőlap / Sport / Craiova margójára

Craiova margójára

Harmadik napja fuldoklom ettől a mocskos EL meccstől. Amire azért egész Európa rácsodálkozott! Bedobnak egy a hang gránátot, a bíró elájul vagy valami affélét művel, pár kövér ember riadtan telefonálgat, a magyar csapat cseszik levonulni, a civilizálatlan oltyán népek őrjöngve szidják a magyarokat, a tanácstalanság, dilettantizmus orgiája, miközben feketén-fehéren ott a szabályzat.

Aztán hiába jönnek a magyarázkodással, hogy ilyen új paragrafus, meg olyan nézőpont, gyerekek, bedobtak egy fegyvert, kész. Olyan nincs, hogy kicsit terhes vagy nagyon terhes! Botrány, szabotázs! Arról amúgy volt sejtésem, hogy mekkora üres arcok a ZUEFÁS végrehajtók. Akik csini kis öltönyben, a szövetség jó nagy méretű logójával a mellrészen fontoskodva kevélykednek, az engedélyük nélkül a fű sem nő, most meg románban’ ott tördelték a kezüket, jaj Istenem, ebből mi lesz? A dagadt nyakú dákó csendőrkomisszár, akinek aztán végképpen nem volt kedve kimozdulnia otthonról, miután bevágott egy nagy adag varjúpörköltet, ivott rá egy kis Drobeta konyakot, meghozta a döntést a pipogya európás szolgák helyett. Menjen már mindenki haza, nincs itt semmi látnivaló! Amúgy meg a játékvezető is érdekeset alakított, megmondom az őszintét, én is benyaltam, hogy elájult. Aztán feltámadt majd migrénje lett. Hiába na, nincs semmi újdonság, az angolok már csak így betegek! Azért az példátlan, hogy egy ilyen skandalum nem jár semmilyen gyors következménnyel. Ha ezt itthon történik, a meccs végére az UEFA az egész országot bezáratta volna egy mérkőzésre! Egy hangos köhintés miatt a válogatott kiszívta a nemzetközi szövetség összes mérgét, itt meg semmi.

Röhejes, aztán majd hétfőn döntést hoznak, elkezdnek mismásolni, gondolom a nyuscsuk is bekavarnak, így már az egész nem annyira életszerű. Aztán lehet is, hogy ebben a formájában így jó az egész, mert a Honvéddal csak jobban kitolnának, ha őket engednék tovább a semmire! Úgy tizenegyest rúgni, hogy a kapusról ki sem pattan a labda, az mekkora oltári nagy gáz? Még akkor is, ha a kapus a rúgás előtt már kiugrott az ötösig!

A cikk szerzője: Horti Gábor

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

2 hozzászólás

  1. szászrégen.ro

    A szászrégen facebook oldalán is ott van.

  2. Nemes István

    Tetszik az írás. Hogyan lehet megosztani?

Az oldal tetejére