„Rockin Chair”

Sziasztok!

Szászrégeni vagyok, és már lassan 7 éve itt élek Budapesten, és decemberben lesz 1 éve hogy blues-zenekart alapítottam, „Rockin’ Chair ” néven.Szeretném ha minél több Szászrégeni emberke jönne majd el a koncertjeinkre, persze csak ha kedvelik a bluest és a rock’N’rollt, márpedig bulizni mindenki szeret az biztos!Itt van az ideiglenes cím amit meg lehet tekinteni: http://www.geocities.com/safello2005/index0.html

remélhetőleg decemberre kész lesz,egyelőre egyedül nagyon nehezen megy(ha tudtok segíteni ebben akkor szívesen fogadom),főleg hogy még soha életemben nem próbálkoztam ilyennel.:-)

A hír címét rátok bízom, majd kitaláltok vmi jót,én bízom bennetek. Ja és ha lesz még ilyen Régeni találkozó,írjatok emailt, mert nagyon szerettem volna találkozni egy két ismerősőmmel ezen a Régeni találkozón,de sajna nem tudtam hol lesz,vagy ha éppen valahova mentek bulizni szóljatok rám.

Itt az emilem: rockinchair2005@yahoo.com

Telefon:06702802960

Köszönettel:Jimi(Szabó Ferencz Lóránd)

About vmlinuz

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …