Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Lemondott az alpolgármester

Lemondott az alpolgármester

Lemondott tisztségéről ma délelőtt Szászrégen 39 éves, liberális alpolgármestere. Emil Sorin Pui egészségügyi okokra hivatkozva távozott tisztségéből.

Nagy András polgármester nem tud arról, hogy a döntés hátterében egyéb is lenne, mint amiről eddigi helyettese beszél. A városvezető arról tájékoztatott: kérte kollégáját, hogy őszintén mondja el, befolyásolta-e a döntésben valamivel, esetleg nem volt-e túl sok a munka a hivatalban, mert ezen változtatni lehet. ? Elképzelhető, hogy úgy gondolta, nem vagyok vele megelégedve. De ő ezt kizárta. Nagyon jó barátok voltunk és vagyunk, azok is maradunk, a történtektől függetlenül ? mondta a szászrégeni polgármester.

A közigazgatási törvény értelmében az alpolgármester utódját egy hónapon belül meg kell választani. A helyi képviselőtestület következő ülésén így napirendre kerül a a kérdés. Az alpolgármestert titkos szavazással jelölik ki a tanácsosok közül.

A szászrégeni városvezető, Nagy András kijelentette: végtelenül sajnálja helyettese lemondását, ugyanakkor reméli, hogy mihamarabb megválasztják az utódját, mert most az alpolgármester feladatkörét is magára kell vállalnia, és így nem tud ugyanakkora figyelmet szentelni az ügyvezetésnek, mint kellene.

A szerző vmlinuz

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére