Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Ma indul az 5. Félsziget Fesztivál!

Ma indul az 5. Félsziget Fesztivál!

A Félsziget nulladik napjára már benépesült a sátortábor, éjfélkor még mindig sokan sátraik felhúzásával voltak elfoglalva. Aki már túl volt ezen, az azonnal a Zakuska színpad fele vagy a Maros színpad melletti sörözőkhöz vette az irányt. Az előbbi helyszínen a Tabasco zenekar muzsikált az értő közönségnek, jazzes zenéjük hatására szép lassan megtelt nézőkkel a sátor, a koncert után pedig bulival folytatódott a színpad programja. A Sörpatikánál estére minden asztal foglalt lett, és a beszélgetés idővel szokás szerint átváltott spontán partiba. Eközben a Weekend színpad szomszédságában található MIÉRT-Médiabefutó sátorból gyanús hangok szűrődtek ki: a szervezők a karaokét tesztelték, amelyet mától a Félsziget-látogatók is kipróbálhatnak.

Sátortábor hírei

Szerdán 11 óráig 1033 sátrat húztak fel, ebből a legtöbb 4–5 személyes.

A telefontöltő-állomás újabb szolgáltatásáról értesültünk: hajvasalót is üzembe lehet helyezni, ha nagyon szükséges.

Biztonsági intézkedések

A vízimentősök 6 kamerával figyelik a Marost, ezek éjjeli üzemmódban is megbízhatóan működnek, incidensek nem voltak. A SMURD is csupán csípések kezelését jelentette.

Moziprogram

A Félsziget Moziban holnap, csütörtökön este 18 órától a Time / Idő (Shi gan, r. Kim Ki-duk, 2006, 95’) c. filmet vetítik angol felirattal.

A szerző vmlinuz

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére