Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Charlie is fellép a Szászrégeni Napokon

Charlie is fellép a Szászrégeni Napokon

Már kilencedik alkalommal szerveznek városnapokat Szászrégenben. Idén július 2-4. között kerül sor a rendezvénysorozatra, melyre a népszerű rekedt hangú énekest, Charlie-t is meghívták.

Július 2-án, pénteken 18 órától tartják a hivatalos megnyitót, amelyet a Szászrégeni Művelődési Ház Zenekarának román, magyar és német népzenei előadása követ. Délután négy órától a Nyugdíjasok Klubjának sakkversenyére kerül sor. Este fél kilenctől a Kodolányi Band, majd Angela Mariasiu, Májai Győző és Puskás Magdolna szórakoztatja a közönséget. Tíz órától pedig Sanda Ladosi ad koncertet a szászrégenieknek, őt követi Ioan Gyuri Pascu és a The Blue Workers.

Július 3-án, szombaton 17 órától helybéli énekesek, táncosok, zenészek műsorával veszi kezdetét az ünnepség. 19.30-tól Benone Sinulescu népzenei előadásán vehetnek részt az érdeklődők, 20.30-tól a Titán együttes zenél. Az aznapi koncertsorozat az Antrakt, a 112 és Florin Vos, a Spitalul de urgenţă fellépéseivel zárul. Sportrendezvényekben sem lesz hiány Szászrégenben: reggel 9 órától atlétikaversenyeknek ad otthont az Avântul Stadion, majd ugyanitt 10 órától labdarúgás is lesz gyerekek számára. 18 órától az Old Boys csapatának kosárlabda mérkőzésére kerül sor a sportcsarnokban, a nagykőrösi és érdi csapatok részvételével.

Július 4-én, vasárnap délelőtt 10 órától teniszbajnoksággal kezdődik a városnapok harmadik napja a Sucmeromom pályán. 17 órától pedig helybéli énekesek, táncosok, zenészek, sportolók műsorával folytatódik a rendezvény. 18 órától a népszerű magyarországi énekes, Charlie koncertezik. 19 órától kerül megrendezésre a Miss Szászrégen szépségverseny, majd 19.15-tól a Szászrégeni Művészeti- és zeneiskola műsorát láthatják az érdeklődők. 20.30-tól kezdődik Nicolae Furdui Iancu népzenei előadása, 22 órától Dancs Annamari lép fel, majd a Semnal M együttes pop-rock koncertje szórakoztatja a közönséget. Éjfélkor tűzijátékkal zárul a Szászrégeni városnapok háromnapos rendezvénysorozata.

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére