Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Közlemény

Közlemény

Közlemény

A Diakónia Keresztyén Alapítvány Szászrégeni Fiókjának, 2011. július 1.-e és december 31.-e között, az Európai Bizottság által támogatott Fiatalok Lendületben Program keretében, az Együtt-lét – Együtt-érzés művészetterápiás felzárkóztató projektjére kerül sor Szászrégenben.

A projektet 6 fiatal kezdeményezésére, az Alapítvány szociális munkásaival közösen szervezzük azzal a céllal, hogy serkentsük a fogyatékkal élő fiatalok képességeit, közösségbe való beilleszkedését, felzárkóztatását. A program során művészetterápiás és különböző csoportfoglalkozások élménye segíti a kreativitásuk, önértékelésük, önbecsülésük fejlődését és nem utolsó sorban munkaképességeik felfedezése, felhasználása mellett növekedhet életszínvonaluk.

A tevékenységek heti rendszerességgel zajlanak. Augusztus 8 – 21 között naponta intenzív foglalkoztatásokra – rajzolás, festés, agyagozás, szabadtéri játékok – kerül sor.

Tevékenységeink nyitottak, szeretettel várjuk az érintettek és érdeklődök jelentkezését a 0758 059 402 telefonszámon, vagy az Alapítvány székhelyén az Olt utca 69. szám alatt.

A szerző vmlinuz

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére