Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / RADNÓTFÁJÁRÓL ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJA

RADNÓTFÁJÁRÓL ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJA

Elszármazottak találkozója Radnótfáján

A Radnótfájai Református Egyházközség szervezésében, az idén is sorra kerül a Radnótfájáról elszármazottak találkozójára.

Székely György lelkipásztor – a szervezők nevében elmondta:

-A rendezvényre augusztus 21-én, vasárnap kerül sor. Három színhelyen lesznek tevékenységek. Délelőtt fél tíztől a radnótfájai református temetőben kopjafa avatás lesz.

Ezt követően 11 órai kezdettel a régi radnótfájai református templomban ökumenikus istentiszteletet tartanak, majd vetítéssel egybekötött előadás következik radnótfája múltjáról és jelenéről, melyet Nagy Atilla tanár mutat be.

Végül pedig – a rendezvény harmadik színhelye -, a radnótfájai kultúrotthon, ahol a jelenlevők megtekintheti Mana Bucur marosvásárhelyi keramikus alkotásait, valamint az Együtt-lét – Együtt-érzés művészetterápiás felzárkóztató projekt keretében készített rajzokat, festményeket és agyag szobrokat, majd közös ebéden vesznek részt.

A Radnótfájáról elszármazottak találkozójára – második alkalommal kerül sor. Az elmúlt esztendőben több mint kétszázan vettek részt az egész napos programon.

A szervezők szeretettel várják a Radnótfájáról elszármazottak jelentkezését. Bővebb felvilágosítással a 0265-513-718, vagy a 0741-041-786-os telefonszámokon szolgálnak.

Fábián András

A szerző vmlinuz

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére