Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / Az elsô erdélyi autós hírlap

Az elsô erdélyi autós hírlap

A kocsi.ro célja, hogy a romániai magyarok sajátos szemszögbôl értesüljenek az autósvilág híreirôl, a szalonokat elözönlô újdonságokról, az autóipar gazdasági szerepérôl. A kocsi.ro hasznos tanácsaival megkönnyíti az autóvezetôk életét, közlekedési információival pedig elôsegíti a gyorsabb és biztonságosabb megérkezést.

A romániai hírek, tudósítások, gazdasági elemzések mellett a kocsi.ro széles kaput nyit a magyarországi autós információk elôtt is.

Küldetésünket a száraz tények mellett könnyed tartalmakkal (nap képe, nap videója, zenés videók) és látványos galériákkal tesszük élvezhetôbbé, de oldalunkon számos egyedi megoldást is talál: közöljük minden autó mûszaki adatlapját és folyamatosan frissítjük kalkulátoraink sorát is (jelenleg szennyezési adókalkulátor és gyorshajtási büntetés-kalkulátor található oldalunkon).

A kocsi.ro jelen van a nagyobb közösségi és kommunikációs felületeken, így követhetô a Twitteren és a Facebookon is, amelyen már folyamatosan bôvülô rajongótáborral büszkélkedik.

A kocsi.ro hamarosan mobil eszközökön is megjelenik.

népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére