Mobilitás napja Szászrégenben

Szeptember 23-án, vasárnap, harmadik alkalommal kerül sor a Mobilitás napjára Szászrégenben. A rendezvény hivatalos megnyitója délelôtt 10 órától kezdôdik a polgármesteri hivatal épülete elôtt. A szervezôk – Szászrégen Polgármesteri Hivatala és a Helyi Tanács –, a város fôterére várják – életkortól függetlenül – mindazokat, akik kerékpározni, görkorcsolyázni, gördeszkázni szeretnének. Szeptember 23-án, vasárnap reggel 9 és déli 12 óra között le lesz zárva a forgalom a Petru Maior utcában, a Sós utca az Iskola utca keresztezôdéséig, valamint az Iskola utca Köztársaság út és Mihai Viteazul utca közti szakasza. A polgármesteri hivatal a gépkocsivezetôk megértését és türelmét kéri.

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Meghívó keresztavatásra.2024. augusztus 11-én a Határvadász emléktúrák nyitórendezvényeként, a honvédő harcok kezdetének 80. évfordulója alkalmából, közadakozás révén keresztet állítunk az Óriás-tetőn (Havas-tető), a hazáért elesett katonák emlékére.

„Néma keresztek, beszéljetek.Kit rejt a mély? Kit őriztek?Én hallgatom, én itt leszek,Néma keresztek, beszéljetek.”Kárpátia2024. augusztus …