Városi hírek röviden

Súlyos közúti baleset

December 9-én, hétfôn Felfaluban egy 41 éves váraljai gépkocsivezetô haszonjármûvével a nagy sebesség miatt elvesztette uralmát a kormánykerék felett, átcsúszott az ellentétes sávra, ahol frontálisan ütközött a szembe jövô személygépkocsival, amelynek 40 éves marosvásárhelyi vezetôje súlyos sérüléseket szenvedett. Az elôvigyázatlan sofôr ellen súlyos testi sértés okozása miatt indult bûnvádi eljárás.

Pirotechnikai eszközöket és fenyôfákat koboztak el

Az idôszaknak megfelelô, törvénytelenül forgalmazott termékeket foglalaltak le hétfôn a rendôrök. Szászrégen fôterének közelében egy 21 éves faragói nônél 4.820 petárdát és szerb zárjeggyel ellátott cigarettákat találtak. Az árut illegális kereskedés miatt lefoglalták. Ugyanaznap a ratosnyai és palotailvai rendôrök Feketegödén egy palotailvai férfinál 13 zárjegy nélküli fenyôfát találtak. A férfit megbírságolták, a fákat elkobozták.

Lopott a Lidlbôl, elkapták

Hétfôn a szászrégeni csendôrök járôreit a szászrégeni Lidl nagyáruházba hívták, ahol tetten érték az 55 éves S. E.-t, aki több termékkel akart távozni, anélkül hogy fizetett volna értük. A csendôrök a tettest átadták a rendôröknek, a szászrégeni ügyészség minôsített lopás vádjával indított ellene eljárást.

About szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Check Also

Vincze-Simó Franciska különdíjas lett.

XIV. Bujtor István Filmfesztivál Augusztus 22–25. között Keszthelyen rendezték meg a XIV. Bujtor István Filmfesztivált. …